Eşimden çok soğuyorum

Hala eve gelmedi iş yerine gitmiş kendim oruç tutamıyorum beyfendinin keyfini bekliyorum gelsinde sahurunu veriyim de yatıyım diye.başkası olsa çoktan ne hali varsa görsün deyip yatmıştı

Hala eve gelmedi iş yerine gitmiş kendim oruç tutamıyorum beyfendinin keyfini bekliyorum gelsinde sahurunu veriyim de yatıyım diye.başkası olsa çoktan ne hali varsa görsün deyip yatmıştı
kendinizi ezdirmeyin sonra çok pişman olursunuz restinizi çekin hergün kv yemek yapmak zorunda gitmek zorunda değilsinnz korkmayın bukadar sizide bir ana dogurdu

ne hali varsa görsün tabi ki bu şekilde daha fazla şımartıp meydan vermekten başka birşey yapmıyorsunuz kendinize acıyın biraz

Devir g....tünü yat ozaman kıymete binersin..ah hanımlar ah şu adamları göğe çıkarmasanız sıkıntı kalmayacak..

O senin karakterinemi laf atti?
Sende onunki hakkinda elestiride bulun.
Olay budur.
Kendini mukemmel zannediyor bence kocan. Gercekleri yuzune vurman lazim.

Sizde ona it muamelesi yapın. Madem iyilikten anlamıyor surat edin,yüzüne bakmayın,kaale almayın. Ama o yanınızdayken başkasıyla konusurken çok eğlenin

Sizde ona it muamelesi yapın. Madem iyilikten anlamıyor surat edin,yüzüne bakmayın,kaale almayın. Ama o yanınızdayken başkasıyla konusurken çok eğlenin
Aynen öyle yapıyorum tamm yatıyodum geldi sahurunu yaptı Allah razı olsun saol dedi yattı okadar msj attık yüzüne trip atıyorum soru sorduğunda zorla Yüzüm asık cvp veriyorum konuyu açmadı bile galiba böyle kalmak istiyo hiç üzüldüğünü sanmıyorum gayet rahat

yahu çok basit bugün iftar hazırlamaya gitmeyeceksin gerisi çorap söküğü gibi gelir hastayım de
neden bu kadar pasifsiniz
aileleriniz sizi nasıl yetiştiriyor anlamıyorumki
aileniz yok mi birde onlarda iftar yapın

Madem öyle istiyo bırak öyle kalsın. En azından sen güler yüzlü olup Karşında odun görmezsin. Oldu paşam adam hem böyle davranacak hemde asık surat istemeyecek senden. O ne güzel dünya ya valla.

her evde bu durumlar oluyor sen farketmeden bısey yaptın oyuzden surat asıyor bu sekılde bellı edıyor belkı.konuşmayı denedın mı esınle belkı baska sıkıntısı var sızden yakınlık beklıyor olabilir. sızınde hemen sogudum demenız cok tuhafıma gıttı dogrusu saman ıplıgıne mı bağlı evliliğiniz...

anladığım kadar senin durumun güzel konuşmayla çözülcek durumu geçmiş.bi arkadaşın dediği gibi cinnetlik duruma gelmiş.arkasından sağlam bir duruş ve kendi eksikliklerini yüzüne vurma.ama bunlar için yaşında küçükmüş.sustukça ağladıkça sarpa sarar.güçlü olmalısın ve herseyden önce kendine değer ver ve kendini düşün.bunuda bilsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…