Eşimden çok soğuyorum

Ramazan bize uğramıyomu Allah aşkına kızlar iki yaşında kızım var uyku problemlerimiz var sigara içiyorum normalde.bende oruç tutuyorum ama evde sürekli yatarak ona göre.o bütün gün çalışıyo yoruluyo ben tv izleyerek yatıyorum

Böyleleri illa kaybetme aşamasına gelecek o zaman anlıyorlar ancak iş işten geçmiş olursa kayıpları büyük oluyor, sonrası malum tehdit.

Konussanda anlamadiktsn sonra neye yarar. Ben sevgiden cok aliskanlikmissiniz gibi hissettim. Kimseninde ailesine bakmakla yukumlu degilsiniz vicdaninizdandir yads esinizi cok sevdiginizden. Birkez daha hatrlatin bunuu bence

İkiside var.eskisi gibi eşimi seviyormuyum hayır vakit ve yaşananlar sevgiyide saygıyıda yıpratıyo biraz.eşim çok ezdiriyor ailesine beni buna ramen çokta sevilen bi gelin değilim.

Hep söylüyorum bunları yapmak zorunda olmadığımı ses çıkarmasada yapmak zorunda olduğumu düşündüğünden emimim

Büyük eltim akrabaları arada uçurum var benimle.özellikle kayınvalidemle kanka gibiler sırdaşlar.ama kayınvalidem benim işimi bile beğenmez.bugün mutfağı temizlerken laf söyledi mesela bana.eşimde arkasındaydı görmedi.eşim gülerek dışarı çıktı.çok zoruma gitti ya.söylesem niye gülüp çıkıyosun diye bide bunun fırçasını yerim.anası herşeyi yapabilir

it gibiden kastınız ne ,itlere nasıl davranılıyor ben orasını çözemedim
Konunuza gelecek olursak madem kötü davranıyor neden ona yaranmaya çalışıyorsunuz ve o neden bu kadar memnuniyetsiz ? Konuştunuz mu hiç ,sakinleştikten sonra ..

Böyle konuları okuduğumda madalyonun diğer tarafını da görmek istiyorum..
yani öyle bir anlatılıyor ki karşı taraf, ruh sağlığı bozuk olmalı dedirtiyor...
Ne bileyim hiçbir sorun olmadan adamin manyak olmasi lazim...

İt gibiyi lafın gelişi kullandım hep yanlış anlaşıldı.hayvanları çok severim insanlardan daha çok kıyamam yanlış anlaşılmasın.tabir olarak kullandım.yaranmaya çalışmıyorum evliliğimdeki görevlerimi yapıyorum sadece üstüme düşenleri.hala küsüm.kendisi hiçbişey olmamış gibi davransada

Ne dedi mesela kayinvalideniz?

Kendisiyle konuşsanız emin olun kendisini haklı çıkartır ama ben kötü huylarımı veya olmasını istemediğim özelliklerimi çok iyi biliyorum.kendisinin sevmediğim özelliklerini söylediğimde ben buyum diye çıkışıyor

sizin evliliğinizdeki görevleriniz beğenmediği halde kv nin mutfağını temizlemek,yemeğini yapmak değildir ..Memnun kalsa amenna ..Kv niz ne yapıyor 2.80 yatıyor mu siz iş yaparken ?Ne kadar ayıp ..
Siz belli ki kendinizi koruyamıyorsunuz ..Size laf söylediği anda elinizdeki bezi yere atıp beğenmiyorsan kendin yap diyip çekip gitseydiniz ..Eşiniz de ayrı bir cins sizi ezdirmekten zevk mi alıyor ..
Burnunu sürtmeden ,kendini saydırmadan devam edersen ileride daha fenaları gelebilir karşına ..
not :Kendini saydırmak elbetteki kavga etmekten geçmiyor ancak bu şekilde davranan insanlarla anlaşmanın en kestirme yolu bu ..Eşinizle de konuşun ne istiyor ,siz ne istiyorsunuz ?

Ne dedi mesela kayinvalideniz?
Yazın kullandığımız bahçe tarzında biyer var evimize 10dkka mesafesi olan.yazları sürekli oraya gidiyoruz.özellikle ramazanda hergün.önü tarla kayınpederim eker biçer.oyüzden işçiler giren çıkan çok oluyor.sürekli temizlememize ramen batıyor.zaten bizde çok kalabalığız.ben mutfağı toplarken eşimin wc ihtiyacı geldi fakat ordaki wcden tiksindiğini giremiyceğini söyleyip eve geçmek istedi.kayınvalidemde bana hadi hadi bırak sen yaptı sürekli.pek bırakma eyleminde bulunmadım bende.çünkü geçerli sebeplerim olduğu zamanlarda bile az iş yaptığımda hiç iş yapmıyo gibi dedikoduları oldu hem arkamdan hemde şakayla yüzüme.ben işi bırakmayınca sert bi tavırla bak sinir ediyosun beni çocuk sıkışmış sen napıyosun bırak yaptı

At
aynen öyle.kvdem evlendiğimden beri hep hasta hep yatıyo.elini hiçbişeye sürmez.onca doktor hiçbişeyin yok demesine ramen o hergün onun tabiriyle ölüyo.ama eşkerimize göre hasta ve yaşlı.yaşıda 50 bu arada :)

Götür iş.t ÇOCUĞUNU deseydin,kalbine inseydi de sen de kurtulsaydin keşke....
eşşek kadar adama çocuk mu diyo bide

Valla bu kk 50 yaşında ne taş hatunlar gördü

anlattıklarınıza göre şunu anladım eşiniz sizi baskı altında tutup sürekli ezmeye çalışıyor.çünkü kendisinin sizden aşağı olduğunu düşünüp bu şekilde kendini üstün görebiliyor yani tamamen kompleksli davranıyor.yapmanız gereken gittiği yere kadar onu görmezden gelmeniz.surat da asmayın yüzüne de gülmeyin.sadece konuşmanız gerektikçe konuşun.hayırdır noluyor falan derse de ne zaman ki insan gibi muamele yaparsın bana o zaman istediğin gibi bir karşılık alırsın diye söyleyin.yıne kavga çıkarırsa bundan sonra böyle gittiği yere kadar gider yada düzelirsin diyerek alttan bir tehdit etmiş olun.sesiniz çıkmadıkça tepenize çıkarlar bilginize.

Kayınvalideme sert çıkmam demek söz konusu bile olamaz evliliğimi bitirmeyi göze almam demek.kaldıki saygımdan yapamam.kızlar çok ağır şartları olan bi aileye düştüm.herşey okadar ağır okadar zorki.üstesinden kalkıyorum çok şükür.ama eşimin desteğini ve sevgisini hissettiğim sürece.bu ara eşimin bu davranışları herşeyi olduğundan daha zorlaştırıyo.onu sevdiğim için katlanıyorum herşeye ve bınu ona hep söylüyorum.sevgimi sakın bitirme diye.cvp:sende

laf çarparken hasta değilsin maşallah deyin bir gün ..Böyleleri çıkmıyor ki karşıma ben alırdım onun sıkıntısını

Be
Valla bu kk 50 yaşında ne taş hatunlar gördü
benim kendi annemde 46 yaşında.4 yaşın insanda çok bişey götürüceğini sanmıyorum bi kaza veya büyük bi hastalık vurmadıkça.benim annem bu yaşında ve hatatında ilk defa çalışmaya başladı büyük bi kantin işletiyor.hiç tatili olmaksızın.hadi onu geçtim babaannem 70 yaşında ve birkere misafirini başkasının ağırladığını görmedim.benim kayınvalidem biz ona gitmediğimizde kpederime yoğurt ekmek yediriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…