Esimden dayak yedim .. :( ne yapacagimi bilmiyorum :(

Birde ne yapmalıyım diye soruyorsun şaşıyorum kaç git ordan belli ki adam manyak hamilesin birde polisi ara gelsin yaptığının cezasını çeksin.

Annem bosanmama karsi cikmaz esimden zaten nefret ediyor. Fakat bebegi istemiyolar

Aferin ikiniz de super medeni bir sekilde davranmissiniz. Adamin ustune gitmissin ve saygisizsin ayrica. Ama hic birsey siddeti hakli cikarmaz elbette. Once darp raporu alacaksin sonra dava acip bosanacaksin. Bu adamla oturulur mu hala soruyorsun napayim diye.

hemen darp raporu al hastaneye git en önemlisi bu şuan

Eşiniz eski nişanlınızı öğrenmiş olmasın..
Öğrenmediyse bile kesinlikle bu evlilik deam etmemeli..
Birazcık onurunuz varsa derhal gider boşanırsınız..
Aileniz de bebeği kabul etmek zorunda..
Ama anladığım kadarıyla siz o bebeği ailenizden daha fazla istemiyorsunuz...

Sen kocanın seni dayak atarak öldürmesini mi bekliyorsun ?
Sen kendini ve bebeğini hiç mi sevmiyorsun ?
Bahaneler üretme .
Topla kendini ailen istemez ise bir yol bulursun.
Bu adamın elinde dayaktan ölmeyi beklemekten iyidir.
Darp raporu al . Şikayet et . Boşanma davası aç.
Kendin için olasa bile bebeğin için yap bunu.

Aklim eski nisanlimda falan degil ne sacmaliyorsunuz. O konuda da belirttim burda da belirtirim eski nisanlimla barismak gibi bi niyetim yok olsa idi suan coktan bosanma davasini acmistim

Annem bosanmama karsi cikmaz esimden zaten nefret ediyor. Fakat bebegi istemiyolar
Ya hanimefendi sabah sabah kabus musunuz yaa!!
Hayatta yapmayacagim yorumlar yaptim size! "Bebegi istemiyorlar" ne demek yaa. O SİZİN bebeginiz. Oyuncak bir esya gibi bahsetmeyin! Kac aylik hamilesiniz bilmiyorum ama sansiniz varsa bebeginizi aldirin. O sapik hasta insan kilikli heriften bosanin, ailenizle, ozellikle annenizle gorusmeyi kesin. Kendinize sil bastan bir hayat kurun.
Ha bunlari yalmayacaginizi biliyorum. Oturun dayaginizi yiyin, kocaniz sizi seviyor, kendinizi affettirin. Cocugunuz dogduktan sonra, onu insan musveddesi kocaniza terkedip, eski nisanliniza kacin ! Anneniz ayarlar zaten !!

Evet istemiyorum boyle bi adamin cocugunu buyutmek istemiyorum

Işte anlamadan tanımadan böyle yapmacık sözde adamları koca diye alıp başına dert bela vs getirmek budur nemi yapılmalı derhal o ortamdan dönmemek üzere ayrılmalı bebeğinide hiç gösterme darp rapor vs ne varsa al kanıtın olsun Allahım yar ve yardımcın olsun amin

Aklim eski nisanlimda falan degil ne sacmaliyorsunuz. O konuda da belirttim burda da belirtirim eski nisanlimla barismak gibi bi niyetim yok olsa idi suan coktan bosanma davasini acmistim
Esin başlı başına hasta bir adam dayak vs iğrenç. Sen de evli bir kadinsin alacaksın anneni karşına bir daha eski nişanlı yla konuşursan annem değilsin diyeceksin. Bu nasıl birşeydir. Kocan da eski nişanlın da lanet olsun kendine gel bir doktora git o bebek zarar gördü mu diye

Sizin karşılıklı problemleriniz var gibi.İkiniz de saldırgan yapıya sahipsiniz.O doğacak yavruya yazık..Sizin konuşma üslubunuz da hoş değil çünkü..Boşanmak yerine 2 tarafında hal ve hareketlerine Çek'i düzen vermesi gerek,anne karnında da hissedebilir bebek olumsuzlukları..

Evet istemiyorum boyle bi adamin cocugunu buyutmek istemiyorum

Ben sizi anlayamıyorum..
Sizin de evladınız aynı zamanda..
Ben de ayrıldım çocuklarımın babasından
Küçük doğunca..
Hiçbir zaman o adamın çocukları diye aklıma gelmiyor..
Babaları hiç sanki hayatımıza girmemiş gibi..
Hamileyken de bu adamın çocuğu diye düşünmedim hiç..
Onlar benim nefesim...

Siz doğurmayın o çocuğu..
Hep nefret edeceksiniz yoksa ondan..
Sizden o çocuga iyi anne olmaz..

Aldatma olmadığına nasıl emin oluyorsunuz anlamıyorum
babam da ortada hiçbir şey yokken o kadının yanına gidip geldi mi bizimle kavga ederdi, küfür ederdi vurmaya kalkardı
anlardım o kadının yanına gittiğini ama annem inanmak istemezdi
valla aldatma olmasa da şiddet var yetmez mi
bu adama katlanıyorsun hala

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…