Günaydın.Ailem arkamda degil. Ailem bebek olmasa kabul eder,ama hamilryken degil
Annem bosanmama karsi cikmaz esimden zaten nefret ediyor. Fakat bebegi istemiyolarArkadaşın bir önceki konusunu okudum onu da yeni açmış sanırım. Eski nişanlısı sürekli annesine gidip kızınızı her türlü kabul ediyorum diyormuş. Annede bunu söylüyormuş bu durumda bence anneniz boşanmanıza karşı çıkmaz sanırım.
Aklim eski nisanlimda falan degil ne sacmaliyorsunuz. O konuda da belirttim burda da belirtirim eski nisanlimla barismak gibi bi niyetim yok olsa idi suan coktan bosanma davasini acmistimDiğer konunuzu okumuştum aklınız eski nişanlınizda. Başta sona yanlışlar icindesiniz ve o kadar dayak yiyip burda konu acacaginiza bebeğiniz için doktora gidin kontrol ettirin bir sorun var mı diye. Allah akıl versin sana ya
Ya hanimefendi sabah sabah kabus musunuz yaa!!Annem bosanmama karsi cikmaz esimden zaten nefret ediyor. Fakat bebegi istemiyolar
Evet istemiyorumEşiniz eski nişanlınızı öğrenmiş olmasın..
Öğrenmediyse bile kesinlikle bu evlilik deam etmemeli..
Birazcık onurunuz varsa derhal gider boşanırsınız..
Aileniz de bebeği kabul etmek zorunda..
Ama anladığım kadarıyla siz o bebeği ailenizden daha fazla istemiyorsunuz...
Esin başlı başına hasta bir adam dayak vs iğrenç. Sen de evli bir kadinsin alacaksın anneni karşına bir daha eski nişanlı yla konuşursan annem değilsin diyeceksin. Bu nasıl birşeydir. Kocan da eski nişanlın da lanet olsun kendine gel bir doktora git o bebek zarar gördü mu diyeAklim eski nisanlimda falan degil ne sacmaliyorsunuz. O konuda da belirttim burda da belirtirim eski nisanlimla barismak gibi bi niyetim yok olsa idi suan coktan bosanma davasini acmistim
Evet istemiyorumboyle bi adamin cocugunu buyutmek istemiyorum
Valla cnm bende eşime kafanı s..m desem eşimde vurmasa da vurmaktan beter eder zaten saygı kalmamış gibiYabi boyle hep soru sorarak seni bunaltcam anlaminda soylenen bi soz.
+1Ben sizi anlayamıyorum..
Sizin de evladınız aynı zamanda..
Ben de ayrıldım çocuklarımın babasından
Küçük doğunca..
Hiçbir zaman o adamın çocukları diye aklıma gelmiyor..
Babaları hiç sanki hayatımıza girmemiş gibi..
Hamileyken de bu adamın çocuğu diye düşünmedim hiç..
Onlar benim nefesim...
Siz doğurmayın o çocuğu..
Hep nefret edeceksiniz yoksa ondan..
Sizden o çocuga iyi anne olmaz..
Ya diyecek laf yok o bebek o adamın olduğu kadar sizin de bebeğiniz. Amaç kocayi tahrik edip dayak yiyip bebeği düşürüp eski nişanlı ya yol almak.Evet istemiyorumboyle bi adamin cocugunu buyutmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?