Esimden dayak yedim .. :( ne yapacagimi bilmiyorum :(

Zayıf ve aciz erkeğin arkasına sığındı silahıdır dayak. Çok yazık. Geçmiş olsun. Darp izleriniz hala duruyorsa gidin darp raporu alın ve gerekli yasal süreci başlatın. Bulunduğunuz yerin barosu size avukat temin eder. Hamile iken şiddete maruz kalmak kesinlikle af edilir bir olay değil.

Allah esinizi islah etsin
Calisiyor musnuz?
Hamilelegi atlatana kadar muhattab dahi olamyin bu adamla , cocugu dusurebilirsiniz.
Tabi sonrasi sizin bileceginiz is ama siddete bogun egmeyin , darp raporu alin.
Bide beddua etmis ,sanki bebek sadece sizin.

Hiçbirşey yapmayı düşünmüyorsan bi dr a git de bebişe baktır. Belki birşey olur maazallah. En azından için rahatlar. Gerçi ben karnıma yumruk yemiş olsam o an giderdim de neyse.

Evet istemiyorum boyle bi adamin cocugunu buyutmek istemiyorum
o zaman eşinin üstüne üstüne git. hastanelik olana kadar dövsün. belki bebek düşer, hem sen hem ailen çok büyük bir dertten(!) kurtulmuş olursunuz.

darp raporu al. şikayetçi ol. sonra da boşan. başka napıcan ?

çocuğun sorumluluğunu alamayacaksan da aldır.

Arkadaş ne yapacağımı bilmiyorum nedir ya ailen yokmu seni sahiplenen bide ben diğer konunu okumuştum eski nişanlım falan demissin .Acaba onunla ilgili bi şey duymuş olabilir mi .Ama her şeyden önce şiddet kesinlikle kabullenilemez bi durum lütfen çık bi darp raporu al önce eline sona otur sağlıklı düşün ne yapacagina karar ver. Allah yardımcin olsun

Kocan dengesizin biri. Hamile eşini dövüp üstüne beddua ediyor daha doğmamış bebeğe üstüne o halinle evden kovuyor. Daha neyi düşünüyorsun? Burda boşan dediğimiz için heyheylenenler çıkıyor arada. Ne denir şimdi bu durumda sana? Ruh hastasıyla mı devam ettireceksin hayatını. Özledim deyip akşama gelip dayak atmak. Dayak atmayı özlemiş o adam. İlk işin darp raporu almak sonra da dava açmak. Hamile karısını dövdüğü için bi hayli bedel öder sana merak etme.

Hemen hemen hemen polise git darp raporu al hamile olduğunu da anlat. Vicdansız merhametsiz nasıl yapar bunu yaaa. Okurken benm canım acıdı resmen etlerimi kopardı sanki biri off off.

Dayak yedin yapacağın belli. Darp raporu al ve boşan. Yarın o çocuğun önünde dayak yemek istemiyorsan tabi. Sende az değilsin bence anlatmadığın kısmıda var mutlaka adamı delirtmişsin. Hanzo kocanında öfke kontrolü yok. Hiçbir sebep şiddeti haklı kılmaz. Özür diledi ama çok seviyorum demeyeceksen git boşa lütfen.

Aklim eski nisanlimda falan degil ne sacmaliyorsunuz. O konuda da belirttim burda da belirtirim eski nisanlimla barismak gibi bi niyetim yok olsa idi suan coktan bosanma davasini acmistim

aldırma saf saf konusur burda bazıları Allah yardımcın olsun babam böyleydi en sonunda ceza evni boyladı böyle adamlarının yuzde 99 nun sonu böyle

umarım diğer konu gibi konuyu açıp yorumlara tepkisiz kalmazsınız. burada insanlar cidden üzülüyor yazdıklarınıza. yapacağınız şey belli zaten herkes yazmış. Allah yardımcınız olsun.

Diğer konunu da okurken aynı his oluşmuştu bende.Fake olduğunu düşünmüştüm istemsizce.Şimdi bu his daha da güçlendi.
Şayet hislerimde yanılıyorsam gerçekse konunuz; siz sakın boşanmayın.
psikopat eşiniz ve siz başka insanları mutsuz edebilir başlarına bela olabilirsiniz.

Boşanmalısın... Kesinlikle boşanmalısın...
Çocuk falan haketmiyor sizin öküz kocanız...
Psikolojisi bozuk biriyle evlisin...
İlla boşanman için;
Aldatma
Yalan olması gerekmiyor.
Dayak yemende bir BOŞANMA sebebidir...

Hemen git bir darp raporu al ne yaparsan yaparsin sonra . Ben cok sinirliyim cok yorum yapip etkilemeyim ama bunu acisini ne olursa olsun cikar...

Resmen hasta bu adam şaka mı ya hayır can sıkıntısına dayak atıyor her halde yahu direk doktora gidip darp raporu alın direk hemde hatta hamileyken dövdüğü için polise kadar girin sakın alttan almayın böyle bişey affedilemez ya doğmamış bebeğe beddua dayak bu nasıl baba !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…