Arkadaslar esimle cok kucuk bi olay yuzunden tartistik..
Esimi ise gulerek ugurladim sakalasarak konusarak cikti kapidan isyerinde ozledim seni falan filan msjlar atti..
Gelince de yuzume bakmadi bes karis suratiyla yanima oturdu. Yemek yedik konusmadi cay yaptim konusmadi..
Neyin var dedim yok bisey dedi.. sabah cok neseliydin dedim herzaman gulcem diye bisey yok dedi
Dogru tabi herzaman gulemezsin ama bisey olmus ki surat asiyosun bi hata mi yaptim dedim biraz sessiz kalmak iyidir dedi.
Bende sinirlendim aksama kadar bi allahin kuluyla konusmuyorum biyere cikmiyorum zaten hamileyim bide sen surat yapiosun bi skntin varsa anlat yoksa sabaha kadar senin kafani boyle s...cem dedim
Baska da bisey dememe kalmadi kalkip bana tokat atti ve kafama vurdu defalarca.
Sonra kalkti gitti yanimdan.
Sonra elim ayagim titredi sen bana hamileyken nasil vurursun deyip itekledim kollarimi morartti dudagim patladi yerde surudugu icin dizim kanadi. Kafaminda uzerine yatamiyorum aciyor.
Sonra ben agladim esyami toplayip gidiyorum dedim defol git Allah senin de bebeginin de belani versin dedi sonra kapiyi uzerimden kilitledi gece yarisi milleti basima toplama diye gondermedi . Uyudu sabah 6 da kalkip cantami hazirliyordum o kucuk cantayi degil buyuk valizini al bidaha bu eve gelme diyerek bagirdi bu defa ben saldirdim sana sormucam ne yapcagimi diye budefa ben onun saclarina yapistim yine siddet uyguladi.. heryerimde morluklar var.
Bebegimin dusuk tehlikesi var kasiklarima kramp giriyor
Arkadaslar sorum su bizim evlilimizde aldatma yok
Yalan yok
Eve gec gelme yok
Tartisabilecegimiz hicbi konu yokken biz bu hale geliyoruz
Eski konumda da esimin siddet uyguladigindan bahsetmistim.
Ne yapmaliyim.
o zaman eşinin üstüne üstüne git. hastanelik olana kadar dövsün. belki bebek düşer, hem sen hem ailen çok büyük bir dertten(!) kurtulmuş olursunuz.Evet istemiyorumboyle bi adamin cocugunu buyutmek istemiyorum
Aklim eski nisanlimda falan degil ne sacmaliyorsunuz. O konuda da belirttim burda da belirtirim eski nisanlimla barismak gibi bi niyetim yok olsa idi suan coktan bosanma davasini acmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?