Esimden dayak yedim .. :( ne yapacagimi bilmiyorum :(

Adam hasta sende ondan geri kalmıyorsun bence. Eskidende şiddet varmış, üstüne bebek yapmışsınız. Katmerli dert olmuş. O adam herşeyi yapar. Ettiği laflar normal değil. Ne olursa olsun şiddet uygulaması kabul edilemez. Tıpkı sizinde eşinizin üstüne atlayıp saldırmanızın kabul edilemeyeceği gibi.
Boşanın diyeceğim ama boşanmayacağınız belli. Sadece karnınızdaki bebeğe üzülüyorum. Ne biçim bir ortamda dünyaya gelecek. Yazık vallahi...

sen kocan ve ailen bebeği istemiyorsunuz,
acilen bebeği aldırın, bu şartlar altında daha fazla bebeği yıpratmayın.

bu adamdan neden şikayetçi değilsiniz kısmını herkes sormuş da cevap yok,
eğer ki boşanmayacaksanız bari adamın huyuna suyuna gidin de fiziksel şiddet görmeyin.

bir an önce bi acile gidip darp raporu alın şikayetçi olun ve evden uzaklaştırma aldırın emniyet yada jandarmaya. sonrasında da dava açın. hamilesiniz bi suç yokken hem hakaret hem dayak olmaz yani yazık ailen seni sokakta mı buldu ? sen o çocuğu kendin mi yaptın töbe töbe ya bu kadar da olmaz Rabbim seni ve bebeğini korusun. korkma sakın devlet kadının yanında artık sığınma talebinde bile bulunabilirsin kendine ve bebeğine iyi bak

Hamilesiniz ustelik inanmiyorum yahu. Elleri kirilsin.
Yapacagin sey belli. Gidip darp raporu alacaksin ve bosanacaksin.

Niyetin eski nişanlına geri dönmek bence Ada'm neler öğrendi ki çıldırmış olmalı..Baksana eski nişanlın bile sert hırçın görünümlü diyor..Sinek küçük ama mide bulandırır ister istemez kafasına dank etmiştir eşinin..Ama dayak atmak yerine ayrılsaydı daha iyiydi..O doğacak bebeğe yazık etmeyin daha doğmadan istemiyorum bu çocuğu diyorsun..Zorla mı oldu o çocuk..Yaparken bir problem yoktu sanırım.

eski konunuzu da biliyorum, ama ikisini bağımsız olarak da düşünsem bir arada da düşünsem aklım almıyor.
"adamın suratı aniden düşer, sonra ben üstüne gidince de sonu hep böyle biter" diyorsunuz. madem boşanmayacaksınız adamın üstüne gitmeyin o zaman da kendi canınızı kurtarın, mazoşist misiniz acaba da dayaktan zevk mi alıyorsunuz? bebek konusu zaten ayrı bişey. bir ara düşündüm, acaba bebeği düşürmek için bilerek eşinizin üstüne gidiyor olabilir misiniz diye? bebeklere çok üzülürüm çok acırım ama sizin gibi bir ailede dünyaya geleceğine gelmese daha iyi sanki.

kendine layik gordugun hayat bu mu?hamileyken nasil yaa nasil? bir daha onunla nasil.ayni yastiga bas koyacaksin,sevdigini soyleyeceksin... vs gozlerine bakacaksin.. bir de beddua etmis.. kesinlikle.darp raporu alip.bosanmalisin

Tamam kelimenizi doğru bulmuyorum ama vicdanı merhameti olan bir eş hamile bir kadına vuramaz
Yani yerlerde sürükledi diyorsunuz, muhakkak hastaneye gidin önce bebeği baktırın kadın doğumcu sizi yönlendirir nereye başvuracağınız hakkında raporunuzu alın
Aklı başına gelmesi lazım eşinizin

Şiddet uygulayan bir adamla evliliği yürütmeye çalışmak hata
Bir de hamilesiniz, neden ? Günah değil mi o bebeğe
Böyle gözü dönmüş bir ş.... si neden baba yapma gayreti içindesiniz

Senden bir cacik olmaz.
Ne darp raporu alirsin ne de o adami bosarsin.
Yazik gunah karnindaki bebege.
Suyuna git madem adamin kir dizini evinde otur.
Bir de boyle konulari acip burda milletin asabini bozuyorsunuz. Kendime yapilmis gibi sinirlendim sabah sabah.

simdi bir daha dusundum de,kiziyorsunuz eski nisanlina kos diyenlere ama bence aklinizda o oldugu icin esinizle kavgalara bahane ariyorsunuz gibi..onu tahrik ederek ve kendinizi dovdurterek vicdaninizi rahatlatacaksiniz belki ona gitmeden once.. cani sıkkın bir adamin ustune ustune gidip kafani s.kcm soylemezsen neden denir ki? sabah ve aksam arasinda dunya sey yasanmis.olabilir iste..esim de sabah sikir sikir cikiyor evden,aksam dayak yemis gibi geliyor.. tabii ne olursa olsun siddet onun hayvanligi..

Yabi boyle hep soru sorarak seni bunaltcam anlaminda soylenen bi soz.
adam defol git diyor, her yerini morartıyor ve sen hala o evde misin?
gitmediğini gördükçe şiddetin dozunu artıracak.
böyle adamlara niye yapışırsınız, anlamam.

Ben size yardım edecek yorum bulamadım. Herkes yazmış gerekeni ama boşa.
Bari fake olduğunuzu yazın da içimiz rahat etsin..

Ailem arkamda degil. Ailem bebek olmasa kabul eder,ama hamilryken degil
ailen eşin kadar vicdansız değildir. yanlarına gidince dayak yemiş halinle seni kovmazlar merak etme.
ayrıca niye şikayet etmiyorsun?
şikayet et ve süründür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…