Esimden dayak yedim .. :( ne yapacagimi bilmiyorum :(

eski nişanlıyı geç bir kere.o zaman da söylemiştim,dayak yiyip üstüne çocuk yapmak nasıl birşey diye..siz de hatasını anladı düzeldi değişti vs dediniz..
demek ki neymiş,bir tokatla başlar herşey,affedersen arkası böyle aşağılık şekilde gelir..

sirf su konuya yorum yapmak icin kayit oldum bu da benim bu forumda son yorumum olur.
esiniz ne kadar ruh sagligi bozuk bi insansa siz de o kadar hasta ruhlusunuz,sevgisizsiniz..
size tutunmus bebegi `o adamin` diye istemeyecek kadar gozu donmussunuz.
dayak onaylanabilecek bisey degil ama sessiz kalmak isteyen adama hovarda gibi kufur etmek de kadina yakisan bi davranis degil.
benim esim ben o lafi edeyim bidaha hayatta yuzume bakmaz.
ayrilin,o bebegi de dogurmayin cunku sizden anne olmayi birakin kafasi eserekli bi kadindan baska bisey olmazsiniz.
esinizde zaten istemiyor cocugu ve baba olmayi da haketmiyor.
beraber kinalanirsiniz sonrasinda..
varin gidin kendi yolunuza da bari bi sabinin gunahina girmeyin.

Hiçbir şey dayağı haklı göstermez ama susup sakin kalmaya çalışan adama kafanı s****m ne demek yahu!

Siz de eşinizden aşağı kalmazsınız saygısızlık konusunda... Yarın öbür gün o çocuk doğupbüyürken de mi böyle konuşacaksınız? Sokakta gördüğümüz ağzı küfürlü, yaşıtlarına zorbalık yapıp döven çocuklar sizin gibi ailelerin eseri sanırım!

Eşimle 7 yılı aştı birlikteliğimiz, saçmalama demeyi bile hakaret sayıyor eşim. Birimiz böyle bir laf etse diğerimiz ne düşünür bilmiyorum. Yatakta fantezi olarak bile kullanılmayacak bi kelime bana göre!

Aldatma, geç gelme, yalan olamayan evlilik mükemmel evlilik değildir.
alkol sigara kullanmayan eş mükemmel eş değildir.
Önemli olan saygıdır. Bu yaratığın size saygısı yok.
Ne yapabilirsiniz gerçekten?

elleri kırılsın başka diyecek bişey bulamıyorum. üstelik hamilesin yani aklım almıyor bu yaptığını. darp raporunu al öncelikle. somra boşanma davasını aç. ailem arkamda değil diyosan kadın sığınma evleri var. mor çatı. orayla iletişim kurabilirsin ilk etapta. ne yap yap yeter ki bu mahlukla aynı çatı altında yaşama kesinlikle ve kesinlikle!!!

Bebeginden nefret ediyorum diyor senden nefret ediyorum diyor sabah seni cok seviyorum dedin ama diyorum yalan soyledim diyor onun bebegini tasimak istemiyorum kendimi salak gibi hissediyorum
Ne demek onun bebeği. Aranızda en masum olan o bebek. Çok üzüldüm şuan.

kocanız gerçekten insan değil orası tamma da peki ya siz ? kendi bebeğenizden o adamın diye bahsediyorsunuz bu nasıl insanlık bu nasıl mantık . günahsız bir bebekten bir esyadan bahseder gibi bahsediyorsunuz

Bu benim fikrim saygılı olacak mısınız yoksa sizi kib leyeyim mi ?
Istedigini yap senin fikrine saygılı olucam diye bisey yok.Ne olursa olsun ortada günahsız bir bebek var.O adamın bebegi ne demek ya aklım almıyor

Kafani skmek bizim buralarda yani sabaha kadar soru sorarak seni bunaltirim anlaminda kullanilir adama kufur etmedim siz ne tuhafsiniz ya

Kafani skmek bizim buralarda yani sabaha kadar soru sorarak seni bunaltirim anlaminda kullanilir adama kufur etmedim siz ne tuhafsiniz ya
bence sende bir tuhaflık var , onu gectik biz bebeğin konusunda düşüncelerin anormal

Sen ne dediğinin farkında mısın?Bebeği aldırda ne demek.İsteyip olmayan milyonlarca insan varken.Her boşanan öldürsün çocuğunu o zman değişen bişey yok

şimdi bu mantığı anlayamıyorum. isteyip de olmayan milyonlarca insan var diye bu kadıncağız bu kadar korkunç koşullara ve böylesi bir adama rağmen bu çocuğu neden doğursun??? böyle bir zorunluluk mu var? ha, kadın ister illa o benim bebeğim doğurucam diye kimse karışamaz. ama konu sahibi çocuğu sahiplenemiyor bile istemiyor, şu durumda hak veriyorum. bu çocuk böyle koşullarda dünyaya geldiğinde, annenin psikolojisi bozuk, baba dayakçı sevgisiz beş para etmez adamın teki, şimdi bu çocuk mutlu büyür mü? soruyorum.

ben de çok gerektiği koşullarda anne ve babanın kararıyla bir bebeğin aldırılmasından yanayım. o çocuğa mutlu bir gelecek sağlanmayacaksa onu dünyaya getirmenin bir anlamı yok.

S.kmek hangi ilde bunaltırım manasında kullanılıyor çok merak ettim doğrusu.

Yahu anlamini biliyoruz
Sizin oralara ozgu birsey degil bu baya baya kufur

kocası hamilelikten önce de manyaktı. o zaman gebe kalmamak için her şeyi yapacaktı. hem bir bebeğe hamile kal, sonra da işler ters gidince aldır. eşya değil bir canlıdan bahsediliyor. tırnak kesip atılmıyor burada, bir cana kıyılıyor.

Olmayan insanları karıştırmayın onu elindeki mucizenin kıymetini bilsin diye yazdım.Unutmayın kürtaj cinayettir.Çocuk değiller yaparken düşünmedilermi.

Ne yaptın canım iyi misin ? Aldın mı rapor ? Hayatına dair yolunu çizdin mi ? Umarım iyisindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…