- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
eski nişanlıyı geç bir kere.o zaman da söylemiştim,dayak yiyip üstüne çocuk yapmak nasıl birşey diye..siz de hatasını anladı düzeldi değişti vs dediniz..Arkadaslar eski nisanlim olayini esim zaten biliyor. Yani soyle biliyor onun beni hala sevdigini ve istedigini. Geri dondum desem kabul edecegini biliyor. Sadece annemin konustugunu bilmiyordu bilse de bisey degismez .
Bebek konusunda falan asla oyle bi suphesi yok. Eski nisanlim bizden 15 saat uzaklikta bi sehirde yasiyor. Ve esim aldatmayacagimi bilir onu sevmedigimi de bilir bazen eskilerden konusurdum ben onu nefretle anlatirdim o dinlerdi .. gercekten eski nisanlimla konunun alakasi yok.
bu adamdan bebek istemediğini kendisi söyledi konu sahibi o yüzden böyle bir yorum yazılmış.Sen ne dediğinin farkında mısın?Bebeği aldırda ne demek.İsteyip olmayan milyonlarca insan varken.Her boşanan öldürsün çocuğunu o zman değişen bişey yok
Bu benim fikrim saygılı olacak mısınız yoksa sizi kib leyeyim mi ?Sen ne dediğinin farkında mısın?Bebeği aldırda ne demek.İsteyip olmayan milyonlarca insan varken.Her boşanan öldürsün çocuğunu o zman değişen bişey yok
Ne demek onun bebeği. Aranızda en masum olan o bebek. Çok üzüldüm şuan.Bebeginden nefret ediyorum diyor senden nefret ediyorum diyor sabah seni cok seviyorum dedin ama diyorum yalan soyledim diyor onun bebegini tasimak istemiyorumkendimi salak gibi hissediyorum
Sizin gibi insanlar neden çocuk sahibi oluyor. Nerden okudum bu konuyu ya.Evet istemiyorumboyle bi adamin cocugunu buyutmek istemiyorum
hakikaten ya azcık insanlık olsun yahu bu ne böyleSizin gibi insanlar neden çocuk sahibi oluyor. Nerden okudum bu konuyu ya.
Istedigini yap senin fikrine saygılı olucam diye bisey yok.Ne olursa olsun ortada günahsız bir bebek var.O adamın bebegi ne demek ya aklım almıyorBu benim fikrim saygılı olacak mısınız yoksa sizi kib leyeyim mi ?
bence sende bir tuhaflık var , onu gectik biz bebeğin konusunda düşüncelerin anormalKafani skmek bizim buralarda yani sabaha kadar soru sorarak seni bunaltirim anlaminda kullanilir adama kufur etmedim siz ne tuhafsiniz ya
Sen ne dediğinin farkında mısın?Bebeği aldırda ne demek.İsteyip olmayan milyonlarca insan varken.Her boşanan öldürsün çocuğunu o zman değişen bişey yok
S.kmek hangi ilde bunaltırım manasında kullanılıyor çok merak ettim doğrusu.Kafani skmek bizim buralarda yani sabaha kadar soru sorarak seni bunaltirim anlaminda kullanilir adama kufur etmedim siz ne tuhafsiniz ya
Yahu anlamini biliyoruzKafani skmek bizim buralarda yani sabaha kadar soru sorarak seni bunaltirim anlaminda kullanilir adama kufur etmedim siz ne tuhafsiniz ya
kocası hamilelikten önce de manyaktı. o zaman gebe kalmamak için her şeyi yapacaktı. hem bir bebeğe hamile kal, sonra da işler ters gidince aldır. eşya değil bir canlıdan bahsediliyor. tırnak kesip atılmıyor burada, bir cana kıyılıyor.şimdi bu mantığı anlayamıyorum. isteyip de olmayan milyonlarca insan var diye bu kadıncağız bu kadar korkunç koşullara ve böylesi bir adama rağmen bu çocuğu neden doğursun??? böyle bir zorunluluk mu var? ha, kadın ister illa o benim bebeğim doğurucam diye kimse karışamaz. ama konu sahibi çocuğu sahiplenemiyor bile istemiyor, şu durumda hak veriyorum. bu çocuk böyle koşullarda dünyaya geldiğinde, annenin psikolojisi bozuk, baba dayakçı sevgisiz beş para etmez adamın teki, şimdi bu çocuk mutlu büyür mü? soruyorum.
ben de çok gerektiği koşullarda anne ve babanın kararıyla bir bebeğin aldırılmasından yanayım. o çocuğa mutlu bir gelecek sağlanmayacaksa onu dünyaya getirmenin bir anlamı yok.
Olmayan insanları karıştırmayın onu elindeki mucizenin kıymetini bilsin diye yazdım.Unutmayın kürtaj cinayettir.Çocuk değiller yaparken düşünmedilermi.şimdi bu mantığı anlayamıyorum. isteyip de olmayan milyonlarca insan var diye bu kadıncağız bu kadar korkunç koşullara ve böylesi bir adama rağmen bu çocuğu neden doğursun??? böyle bir zorunluluk mu var? ha, kadın ister illa o benim bebeğim doğurucam diye kimse karışamaz. ama konu sahibi çocuğu sahiplenemiyor bile istemiyor, şu durumda hak veriyorum. bu çocuk böyle koşullarda dünyaya geldiğinde, annenin psikolojisi bozuk, baba dayakçı sevgisiz beş para etmez adamın teki, şimdi bu çocuk mutlu büyür mü? soruyorum.
ben de çok gerektiği koşullarda anne ve babanın kararıyla bir bebeğin aldırılmasından yanayım. o çocuğa mutlu bir gelecek sağlanmayacaksa onu dünyaya getirmenin bir anlamı yok.
Ne yaptın canım iyi misin ? Aldın mı rapor ? Hayatına dair yolunu çizdin mi ? Umarım iyisindir..Kafani skmek bizim buralarda yani sabaha kadar soru sorarak seni bunaltirim anlaminda kullanilir adama kufur etmedim siz ne tuhafsiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?