eşimden eşimin ailesinden nefret ediyorum !!!

Sevda_masali2304

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
35
18
3
29
evleneli bir yıl oldu ama eşimin ailesinden herkez yabancı bana herkez cephe almış durumda hiç biri ben istemedi zamanında hayla da istemiyolar ama benim salak kocam beni savunupda ben karımı istiyorum siz istemezseniz sevmezseniz sevmeyin diyemiyor benim karımı kimse ezemez aşağlayamaz demiyor hep ama hep ailesini tutuyor ailesi bana kötü bişey dedğinde niye öyle diyorsunuz karıma demiyor ama ben onun ailesyle ilgili kötü bişey desem sen kimsin de benim aileme öyle diyorsun diye çıkışıyor hemen bana zoruma giden de bu oluyor bir yıldır hep aileler yüzünden kavga ediyoruz ailesi yüzünden dayak yiyorum hep ama hep sabrediyorum bebeğimi babasız büyütmeyim büyüdüğünde bir tarafı eksik kalmasın babası yanında kalsın diye sabrediyorum ama dayanamıyorum artık her kavgamızda sürekli birileri oluyor rezil oluyorum dün yine kavga ettik bu seferde ev sahiplerine rezil olduk ben mutlu olmak için evlenmiştim mutlu olmak çok zormuş çok zor ..

Ailesi yuzunden karisina el kaldiran bir erkek emin ol gercekten severek evlenmemistir. Bu yuzden ailesine karsi seni savunmamasi zaten normal. Bosanirsaniz siz bosanacaksiniz o cocugunuzun babasi olmaya devam edecek

işin içinde dayak varsa o iş olmaz, çünkü ne sevgi vardır ne saygı, ailesine beni ezdiriyor demişsinde, zaten en başta bizzat seni ezen kocan yani... keşke ilk seneden çocuk yapmasaydın, bi tartsaydın adamı bi kaç sene...
Haklısınız kocam ezdiği için ailesi bu kadar aşağlıyor beni.

Babasız büyümesin diyor. Aferin konu sahibi aferin, babasız büyümesin. Dayak atan babayla büyüsün.

İleride on numara kadın satıcısı, tecavüzcü, katil en iyi ihtimalle karısını döven harika bir birey olur.

Kız mı yoksa, annesini örnek alsın. Dayak yesin sürekli çocuğum desin katlansın.

Babasız büyümesin diyor. Aferin konu sahibi aferin, babasız büyümesin. Dayak atan babayla büyüsün.

İleride on numara kadın satıcısı, tecavüzcü, katil en iyi ihtimalle karısını döven harika bir birey olur.

Kız mı yoksa, annesini örnek alsın. Dayak yesin sürekli çocuğum desin katlansın.
Erkek annesiyim ama galiba bir erkek annesi olarak boşanmayada oğlumu ağlatmaya da cesaretim yok

Evet bebeginin yanında da dövünce eksik kalmaz bi yanı çok haklısın
Şu an çok küçük masum yavrum hiç bişeyi anlamıyacak kadar küçük ya düzelirmi düşüncesi var düzelirde ailesinin aslında biz olduğunun farkına varırmı ilerde boşandığıma pişman olurmuyum bilmiyorum sadece herşeyden çok yoruldum yıprandım .

Daha 1 senelik evlisin. Evliliğin başından beri problemliymiş ne diye hemen çocuk yapmaya kalkıyorsun, kocam düzelir diye mi? Dayak yiyorsun ama çocuğum babasız büyümesin diye sabrediyorsun. Hangi babadan bahsediyorsun karısını sevmeyen saymayan adamdan çocuğuna nasıl baba olur? Bir insan kendi hayatını nasıl zindan eder sorusunun cevap hali gibisin.

Uzgunum canim ama bu boyle surer gider tecrubelerime dayanarak soyluyorum.1.yil da esim ayniydi 13.yil da.Hatta simdi ailesi daha kiymetli.Ben de sevemedim hicbirini ama saygi duymayi ogrendim.Yoksa iki cocugumla babasiz kalirdim emin ol.

Back
X