Eşimden gitgide soğuyorum..

fikir_matik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
212
142
103
Merhaba güzel insanlar öncelikle burada sizinle olmaktan cok mutluyum.Dile getirmek istedim..
Ama mutsuz olduğum şeylerde var tabi,
Ben 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında oğlum var.Eşim ufacık konulara benimle ilgili olsada olmasada işle ilgili bile olsa bütün sinirlerini benden cıkıyor bütün gücü bana yetiyor.Bağırıp kırdığı yetmiyormuş gibi bide hiç ağza alınmayacak küfürleri ediyoor ediyoor beni bayıyor.bütün birikimlerini tekrar tekrar acıp içini boşaltıyor sonrada "bırak ya kimse anlamıyor beni"deyip telefonu suratıma kapatıyor.Evlendiğimden bu yana hep böyle alttan aldım.Artık gerçekten bunlar beni bunaltı soğuyorum.Hiç birşey söylemeye gelmiyor hemen tepkisi hazırdır birde küçücük konuyu öle uzatıyorki birine anlatsam şaşırır.Ailesine kızıyor onlara bişey diyemiyor beni arıyor hemen bişey bulup patlıyor.Tepki verdiğim zamanlarda oluyor ama o zaman daha kötüye gidiyor inanın ben durumdan artık cok sıkıldım.Ne yapacagımı bilmiyorum

Ben burada herkese fikir veriyorum ama kendi konularıma gelince bir çare bulamıyorum

Eşiniz belli ki bir çok sebepten dolayı bunalmış ve sizin kötü de olsa onay vermenizi istiyor... Çevredeki dikenleri temizlemek ikinizin elinde. Aşırı sinir yıpranması yaşıyor belli ki bence uzman desteği almalı ya da beraberce almalısınız.

Evet cok bunaldığının farkındayım ama benimde sabrımı taşırıyor artık.hayır yani hep onun bir derdi var benımkılere gelince konu hemen kapanıyor.

+1
Lafları ağzımdan almışsın.

hep alttan alıyorum dedim ama konunun sonundada tepki verdiğim zamanlarda oldu ama durum daha kötüye gidiyor diyede yazmıstım..

hep alttan aldıgınız için oda tepenize binmiş ne yazık ki biran evvel tepenizden indirin hep alttan almakla da yürümez evlilk bir höstt diyecen gerektği zaman
eşim bana böyle yapacak ben alttan alacam üstelik bütün hıncını benden cıkaracak
valla kovalarm evden

Tepki versen ne defalarca verdim daha kötü oldu.Hep o haklıdır.

Stres topu olmuşsunuz eşinizin, hıncını sizden alarak kendini rahatlatıyor herhalde.
Kabullenmeyin, eşim bana ufacık sesini yükseltmeye kalksa günlerce yüzüne bakmam, o da aynı şekilde.
O yüzden birbirimize sesimizi yükseltmeyiz hiç.
Karşındakini kırma, incitme korkusu olmalı insanın içinde, siz hep yumuşak davrandığınız için her hakaretinde, eşinizde bu korku oluşmamış o yüzden rahat davranıyor.

Böyleleri alttan alsan da almasan da hep üste çıkmaya çalışır, o senden korkar sen onu sindirirsin diye sen de ondan. Çözüm ne inanın bilmiyorum...
Gerçekten beni iyi anlamıssınız ama ne yapacağımı bilmiyorum doktora gidelim iyi gelir diyorum o ne yapcak diyor baska birşey demiyor.

Olurmu çok tartıştik bu sebepler yüzünden ama aynı değişmiyor ve değişmeyecek gibi

Gerçekten beni iyi anlamıssınız ama ne yapacağımı bilmiyorum doktora gidelim iyi gelir diyorum o ne yapcak diyor baska birşey demiyor.

Benim eşimde azıcık böyle çünkü. Ben de altta kalamam o da. Ben asla sinecek bir karakter değilim o da bundan korkar ben onu sindiririm diye. Dr.da ısrar edin bence kestirip atmıyorsa asla gelmem diye. Ben iyi değilim benim için gidelim felan diyip kandırın.

Son kez bir kere daha konusucam umarım bi nebze düzelir ya düzelmezse doktora kesin getireceğim.bu şekilde benım psikolojimde bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…