- 4 Ağustos 2012
- 212
- 142
- 103
- Konu Sahibi fikir_matik
-
Evet cok bunaldığının farkındayım ama benimde sabrımı taşırıyor artık.hayır yani hep onun bir derdi var benımkılere gelince konu hemen kapanıyor.Eşiniz belli ki bir çok sebepten dolayı bunalmış ve sizin kötü de olsa onay vermenizi istiyor... Çevredeki dikenleri temizlemek ikinizin elinde. Aşırı sinir yıpranması yaşıyor belli ki bence uzman desteği almalı ya da beraberce almalısınız.
Hep alttan aldım demişsiniz.
Neden alttan alıyorsunuz mesela?
Millete sinirlenip, onlara gık diyemeyip evdeki karısına celallenen adamın nesini alttan alıyorsunuz?
Hele bir de bana küfür edecek? Gebertirim öyle kocayı.
hep alttan alıyorum dedim ama konunun sonundada tepki verdiğim zamanlarda oldu ama durum daha kötüye gidiyor diyede yazmıstım..Hep alttan aldım demişsiniz.
Neden alttan alıyorsunuz mesela?
Millete sinirlenip, onlara gık diyemeyip evdeki karısına celallenen adamın nesini alttan alıyorsunuz?
Hele bir de bana küfür edecek? Gebertirim öyle kocayı.
Tepki versen ne defalarca verdim daha kötü oldu.Hep o haklıdır.hep alttan aldıgınız için oda tepenize binmiş ne yazık ki biran evvel tepenizden indirin hep alttan almakla da yürümez evlilk bir höstt diyecen gerektği zaman
eşim bana böyle yapacak ben alttan alacam üstelik bütün hıncını benden cıkaracak
valla kovalarm evden
Evlendiğimden bu yana hep böyle alttan aldım.
sakin zamanlarda işte "sen benım ne sıkıntılar cektiğimi bilmiyorsun"cok sitresli bir iş ortamı var anlayış göstermeye calışıyorum ama bir yere kadar oluyor işte.devamlı böyle olması beni boğuyor.sakin zamanında konuştınuzmu neden böyle öküzlük yaptığını
Gerçekten beni iyi anlamıssınız ama ne yapacağımı bilmiyorum doktora gidelim iyi gelir diyorum o ne yapcak diyor baska birşey demiyor.Böyleleri alttan alsan da almasan da hep üste çıkmaya çalışır, o senden korkar sen onu sindirirsin diye sen de ondan. Çözüm ne inanın bilmiyorum...
Olurmu çok tartıştik bu sebepler yüzünden ama aynı değişmiyor ve değişmeyecek gibiStres topu olmuşsunuz eşinizin, hıncını sizden alarak kendini rahatlatıyor herhalde.
Kabullenmeyin, eşim bana ufacık sesini yükseltmeye kalksa günlerce yüzüne bakmam, o da aynı şekilde.
O yüzden birbirimize sesimizi yükseltmeyiz hiç.
Karşındakini kırma, incitme korkusu olmalı insanın içinde, siz hep yumuşak davrandığınız için her hakaretinde, eşinizde bu korku oluşmamış o yüzden rahat davranıyor.
Gerçekten beni iyi anlamıssınız ama ne yapacağımı bilmiyorum doktora gidelim iyi gelir diyorum o ne yapcak diyor baska birşey demiyor.
Son kez bir kere daha konusucam umarım bi nebze düzelir ya düzelmezse doktora kesin getireceğim.bu şekilde benım psikolojimde bozuluyorBenim eşimde azıcık böyle çünkü. Ben de altta kalamam o da. Ben asla sinecek bir karakter değilim o da bundan korkar ben onu sindiririm diye. Dr.da ısrar edin bence kestirip atmıyorsa asla gelmem diye. Ben iyi değilim benim için gidelim felan diyip kandırın.
Tepeme cıkarmadım bunlar hep böyle babası amcaları huylar birebirhata burda işte. tepene çıkarmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?