Eşimden gitgide soğuyorum..

Eşime deminden bir mesaj attım bakın okuyunca beni daha iyi anlayacaksınız.
"ben senin devamlı küfürlerini dinlemek zorunda değilim beni arıyorsun agzına geleni söylüyorsun tabi ben calışıyorum ya ortamda müsait değil nasıl olsa rahat konusamıyor say agzına geleni karsında bayan var senın ya erkek arkadasınla konusmuyorsun.beni arayıp böle dünkü gibi konusacaksan arama.eşinin ben senin eşin.şimdi diyeceksin ki "eşimsen ben sana konusmayacam da kime konuscam"benimle herseyi konuş böyle konusma seni defalarca uyardım bu konuda ama anlamıyorsun saygı istiyorum.çokmu"
Bana verdiği cevap
peki konuşmam

Evet cok bunaldığının farkındayım ama benimde sabrımı taşırıyor artık.hayır yani hep onun bir derdi var benımkılere gelince konu hemen kapanıyor.
İkinizin de tahammül sınırı kalmamış. Bu şekilde birbirinizi daha fazla yıpratır daha fazla saygısız ilişkiye dönüşür evliliğiniz. Bir an önce el atın bu duruma.

Peki madem konuşmasın. Yeteri kadar yüz bulmuş belli ki mesajından alınan mesaj bu.

Olması gereken bu zaten ama baktığımızda gördüğümüz manzara çok farklı..

Konuştuğumuzla kalıyoruz çoğu zaman erkekler anlamıyor ki dilimizi :)

Tabii anlayan çok nadir de olsa erkek vardır ama konu sahibinin eşinin nedense böyle biri olmadığını düşündüm yazdıklarından..

İdare edecen bazen sen bazen o alttan alacak... tabi küfür olayı çok fena olmaması lazım. ..

Normal bir şey için aradığında açın baktınız dert yanmaya başlıyor kimle sıkıntılıysan git ona söyle de kapat telefonu bu kadar basit .
Eve gelip "vay efendim sen böyle yaptın" diyip yine başlarsa el hareketiyle sus işareti yapıp başka yere geçin

Çocuk değil ya anlar herhalde

bakalım dün aksamdan biri iyiyiz umarım tekrar yapmaz.en son tavrımı net koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…