• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden gitgide soğuyorum..

Eşime deminden bir mesaj attım bakın okuyunca beni daha iyi anlayacaksınız.
"ben senin devamlı küfürlerini dinlemek zorunda değilim beni arıyorsun agzına geleni söylüyorsun tabi ben calışıyorum ya ortamda müsait değil nasıl olsa rahat konusamıyor say agzına geleni karsında bayan var senın ya erkek arkadasınla konusmuyorsun.beni arayıp böle dünkü gibi konusacaksan arama.eşinin ben senin eşin.şimdi diyeceksin ki "eşimsen ben sana konusmayacam da kime konuscam"benimle herseyi konuş böyle konusma seni defalarca uyardım bu konuda ama anlamıyorsun saygı istiyorum.çokmu"
Bana verdiği cevap
peki konuşmam

Evet cok bunaldığının farkındayım ama benimde sabrımı taşırıyor artık.hayır yani hep onun bir derdi var benımkılere gelince konu hemen kapanıyor.
İkinizin de tahammül sınırı kalmamış. Bu şekilde birbirinizi daha fazla yıpratır daha fazla saygısız ilişkiye dönüşür evliliğiniz. Bir an önce el atın bu duruma.

Eşime deminden bir mesaj attım bakın okuyunca beni daha iyi anlayacaksınız.
"ben senin devamlı küfürlerini dinlemek zorunda değilim beni arıyorsun agzına geleni söylüyorsun tabi ben calışıyorum ya ortamda müsait değil nasıl olsa rahat konusamıyor say agzına geleni karsında bayan var senın ya erkek arkadasınla konusmuyorsun.beni arayıp böle dünkü gibi konusacaksan arama.eşinin ben senin eşin.şimdi diyeceksin ki "eşimsen ben sana konusmayacam da kime konuscam"benimle herseyi konuş böyle konusma seni defalarca uyardım bu konuda ama anlamıyorsun saygı istiyorum.çokmu"
Bana verdiği cevap
peki konuşmam
Peki madem konuşmasın. Yeteri kadar yüz bulmuş belli ki mesajından alınan mesaj bu.

Neden?
Evliliğim boyunca bu şekilde direkt sorular sorarak davrandım, aksi halde tripten falan anladıkları yok aslında.
Düzgün bir şekilde konuşmadan hiç bir problem çözülemez.
Bu sadece kadın-erkek ilişkisinde değil, tüm ilişkilerde geçerli.

Dağ dağa küserde dağın haberi olmaz hesabı.
Olması gereken bu zaten ama baktığımızda gördüğümüz manzara çok farklı..

Konuştuğumuzla kalıyoruz çoğu zaman erkekler anlamıyor ki dilimizi :)

Tabii anlayan çok nadir de olsa erkek vardır ama konu sahibinin eşinin nedense böyle biri olmadığını düşündüm yazdıklarından..

Merhaba güzel insanlar öncelikle burada sizinle olmaktan cok mutluyum.Dile getirmek istedim..
Ama mutsuz olduğum şeylerde var tabi,
Ben 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında oğlum var.Eşim ufacık konulara benimle ilgili olsada olmasada işle ilgili bile olsa bütün sinirlerini benden cıkıyor bütün gücü bana yetiyor.Bağırıp kırdığı yetmiyormuş gibi bide hiç ağza alınmayacak küfürleri ediyoor ediyoor beni bayıyor.bütün birikimlerini tekrar tekrar acıp içini boşaltıyor sonrada "bırak ya kimse anlamıyor beni"deyip telefonu suratıma kapatıyor.Evlendiğimden bu yana hep böyle alttan aldım.Artık gerçekten bunlar beni bunaltı soğuyorum.Hiç birşey söylemeye gelmiyor hemen tepkisi hazırdır birde küçücük konuyu öle uzatıyorki birine anlatsam şaşırır.Ailesine kızıyor onlara bişey diyemiyor beni arıyor hemen bişey bulup patlıyor.Tepki verdiğim zamanlarda oluyor ama o zaman daha kötüye gidiyor inanın ben durumdan artık cok sıkıldım.Ne yapacagımı bilmiyorum:110:

Ben burada herkese fikir veriyorum ama kendi konularıma gelince bir çare bulamıyorum:KK61:
İdare edecen bazen sen bazen o alttan alacak... tabi küfür olayı çok fena olmaması lazım. ..

Normal bir şey için aradığında açın baktınız dert yanmaya başlıyor kimle sıkıntılıysan git ona söyle de kapat telefonu bu kadar basit .
Eve gelip "vay efendim sen böyle yaptın" diyip yine başlarsa el hareketiyle sus işareti yapıp başka yere geçin

Çocuk değil ya anlar herhalde

Normal bir şey için aradığında açın baktınız dert yanmaya başlıyor kimle sıkıntılıysan git ona söyle de kapat telefonu bu kadar basit .
Eve gelip "vay efendim sen böyle yaptın" diyip yine başlarsa el hareketiyle sus işareti yapıp başka yere geçin

Çocuk değil ya anlar herhalde
bakalım dün aksamdan biri iyiyiz umarım tekrar yapmaz.en son tavrımı net koydum

Back
X