Eşimden gizli gebelik

canim ayni durumu bende yasadim senin gibi bende ikinciyi cok istedim esim kizimiz buyusun gunah dedi bende cok kafama taktim sonunda esimin dedigi oldu kizim 3 yasinda yeni yeni calismalara basladik ve suan okadar kotu ki diyom keske esimde isteseydi ikinci hemen olsaydi kizimla buyurlerdi kizim tek cocuk diye bana cok yuklendi esimide benide cok daraltiyo surekli oyun oynamak istiyor surekli ilgi istiyor gece gunduz hic rahat birakmiyo halbuki bi kardesi olsaydi beraber oynarlardi sana tavsiyem esini ikna et inanki o cocuk icin daha iyi olur bi kardesin olmasi benim esimde cok pisman oldu amais isten gecti

Aslinda ben biraz bencil buldum sizi kusura bakmayin.

Neden mi
1 kiziniz kucuk size en cok ihtiyaci olan donemlerdesiniz. Tuvalet egitimi konusma davranis vs bunlarin hepsini kardesi olumsuz etkileyebilir. Gerilemesine zaman kaybi yasamasina ice kapanmasina sebep olabilir. Olmayabilir de tabi ki.

2 cocugu ben tasiycam dogrcam ben bakicam demissiniz. 2. Cocuk olunca babanin da yuku artacak siz bevekle ilgelinrken kiziniza yemek yedirecek oynayacak vs. Yani sadece sorumluluk sizde olmayacak tabi ki esinizinde bunlari isteyip istememesi onemli.

3 yakin olnalarini istemeniz cok guzel ama cocuklar o bilnce ancak 9-10 yaslarinda varabilir yani o surecte ki ozellille ilk 6 yil ki yipranma payinizi cocuklarin durumunu es geciyorsunuz gibi geldi.

Yani isterseniz pes pese 3 tane yaparsiniz kimse yapma diyemez ikinizde istedikten sonra.

Ama biran once cocuk fasli bitsin fikri benim asla savunmayacagim bir fikir. Sadece siz ustesinden gelmiyorsunuz cocuklarin dunyasini kuruyorsunuz.

Bu zihniyetle sinsice düşünürken 2. çocuğu yapmayın.

Eşimden gizli yapmazdım, ikimizi ilgilendiren bir konu neticede.

Ayrıca siz bebek istemeseniz, eşiniz istese ve sizi kandırarak yapsa hoşunuza gider miydi , öyle düşünün

Eşinizden gizli böyle bir şey yapmayın. Çocukların psikolojisinde etkilidir istenen bir bebek olup olmamaları. İki taraftan istenen bir bebek olmak varken, diğer türlüsü bence hiç iyi değil çocuk için de..

sen bir an önce büyütüp rahata ereceksin ama iki çocukta istediği ilgiyi sevgiyi tam olarak alamayacak. bana göre ikna etmeden asla yapma

evlilik sevgi saygı çerçevesinde yürür. siz kandırarak eşinize saygısızlık etmiş olursunuz. kendisi buna sesini çıkarmasa bile bir olguyu yıkmış olursunuz. ille yaparım diyorsanız buyrun yapın ama ben doğurcam ben bakcam kafası bile olsa etik olarak hiçbir şekilde kandırmak bana makul gelmiyor.

Böyle entrikalarla, ucuz numaralarla adamları kendinizden soğutup, sonra da burada konu açıyorsunuz... Eşten habersiz hamile kalmak ne yaaa....
Kocam beni sevmiyor, sevgisi bitti mi ? başkası mı var ? Koşun kızlarrr, bakın kızlarrr, acil kızlarrr...
Senden habersiz seni boşamasa bari...

Cocugu nasil ikiniz yapiyorsaniz yani ikinizin ortak paydasiysa kararlar da ortak olmalı .saygı duymalisiniz.esiniz bana gore haklı .
Cesaretiniz de ayrıca sasirtti beni.zira zor bir dogum ve akabinde zor bir kizim oldu..
4 5 yasin gelene kadar hic düşünmüyorum .malum ulkenin durumu da karışık .bu bebi hepten sogutuyor.esimse aksine istiyor 2. cocugu ama bana saygi duydugu icin bu mesele suan rafta.
Sizin de aynı sekilde saygi duymaniz lazim.
Ayrica arkadaslarinda dedigi gibi kızınız ilgiye cok ihtiyaci olan bir dönemde .
Emin olun bu donemde psikolojik okarak bir hasar alirsa ömür boyu bunun cenemesini çeker . onu etkilemeyecek sekilde bu sureci yasarim diyebiliyorsaniz tamam ama iyi düşünün ve dedigim gibi esiniz de istemeden böyle birseye kalkismayin

kandırma fikri çok çirkin birşey. nasıl kadınların lohusa depresyonu varsa erkekte de olabilir. yani sonra ikinizin hatta dördünüzün hayatı da çekilmez olabilir. ikna etmeye çalışın siz.

Gebelik haberini duyunca napacak artık red mi edecek.
Hayallere göre mi yaşıyoruz.Çocuk işi bitsin..bu nasıl bir mantık.İnsan evliliğine,kendine maddi ve manevi durumuna bakar,iki kişi birlikte alır bu kararı.

Bazı kadınların hemen ikincisini yapalım aradan çıksın düşüncesini anlayamıyorum.farkında mısınız bilmiyorum sa dünyaya bi canlı geliyo onun gelişim karakteri ruh hali maddı manevi acıdan büyük sorumluluk.kedi yavrusu degil ki doguralım buyusun diyosunuz.yazık degil iki cocuga da ne cocukluklarını yasayacaklar nede siz onlardan keyif alacaksınız.iki çocuk ust uste cok çok zor yapanları gordum simdi o kadar pişmanlarki.bence bir kez daha düşünün.ayrıca eşiniz yarın obur gün siz zorlansanız tek bi şikayette bile ben yapmayalım dedim der bunları göze alıyosanız yapın.bence bebeginizi keyifle buyutun her anının tadını çıkarmaya bakın.en onemlisi ona sevginizin hepsini verin

esiniz cocugun nasil yapildigini bikiyor herlde nasi kandiracaksiniz onu anlamadim. ayrica o topa hiic girmeyin. ilerde cocugunuza babani kandirarak yaptim seni gibi bi ani yaratmayin derim.

Adam isticek olsa isterdi zaten ağzı var dili var. Konuş, en güzeli. İletişim güzel şey.

yalanla işim olmaz

Nasıl yani? Prezervatifi falan mı delmiş de güvenmiyor? Ya da doğuk kontrol haplarını bonibonla mı değiştirmiş. Yani ne yaparak kandırmış ki.

Eşinizin isteklerine de saygılı olmalısınız.Bencil olmayın.Bu tür kararlar birlikte alınır,kandırmak,gizli gebelik falan çok çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…