- Konu Sahibi Pembissanne
-
canim ayni durumu bende yasadim senin gibi bende ikinciyi cok istedim esim kizimiz buyusun gunah dedi bende cok kafama taktim sonunda esimin dedigi oldu kizim 3 yasinda yeni yeni calismalara basladik ve suan okadar kotu ki diyom keske esimde isteseydi ikinci hemen olsaydi kizimla buyurlerdi kizim tek cocuk diye bana cok yuklendi esimide benide cok daraltiyo surekli oyun oynamak istiyor surekli ilgi istiyor gece gunduz hic rahat birakmiyo halbuki bi kardesi olsaydi beraber oynarlardi sana tavsiyem esini ikna et inanki o cocuk icin daha iyi olur bi kardesin olmasi benim esimde cok pisman oldu amais isten gectiMerhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi 2. Gebeliği istiyorum 1 bucuk yaşında bi kızım var ve benim hayalimdi iki çocuğumun arasında az yaş farkı olsun birlikte buyusunler arkadaş gibi vr benim için de çocuk işi bitsin 4 -5 yıl içinde :) gel gelelim eşini ikna edemiyorum. Kendim bir kamu kurumunda çalışıyorum ve şuan ücretsiz izindeyim bu sitede gebeligimi de rahatca evde geçirmek istiyorum çünkü çalışma hayatım baya sikintili.. şimdi benim yerime olsanız yapardınız fikir istiyorum bi şekilde esinizi ikna mi edersiniz yoksa onu kandirarak bi şekilde hamile mi kalırsınız. Bu arada gebelik haberini duyunca isteyeceginden yüzde yüz eminim
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi 2. Gebeliği istiyorum 1 bucuk yaşında bi kızım var ve benim hayalimdi iki çocuğumun arasında az yaş farkı olsun birlikte buyusunler arkadaş gibi vr benim için de çocuk işi bitsin 4 -5 yıl içinde :) gel gelelim eşini ikna edemiyorum. Kendim bir kamu kurumunda çalışıyorum ve şuan ücretsiz izindeyim bu sitede gebeligimi de rahatca evde geçirmek istiyorum çünkü çalışma hayatım baya sikintili.. şimdi benim yerime olsanız yapardınız fikir istiyorum bi şekilde esinizi ikna mi edersiniz yoksa onu kandirarak bi şekilde hamile mi kalırsınız. Bu arada gebelik haberini duyunca isteyeceginden yüzde yüz eminim
Gebelik haberini duyunca napacak artık red mi edecek.Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi 2. Gebeliği istiyorum 1 bucuk yaşında bi kızım var ve benim hayalimdi iki çocuğumun arasında az yaş farkı olsun birlikte buyusunler arkadaş gibi vr benim için de çocuk işi bitsin 4 -5 yıl içinde :) gel gelelim eşini ikna edemiyorum. Kendim bir kamu kurumunda çalışıyorum ve şuan ücretsiz izindeyim bu sitede gebeligimi de rahatca evde geçirmek istiyorum çünkü çalışma hayatım baya sikintili.. şimdi benim yerime olsanız yapardınız fikir istiyorum bi şekilde esinizi ikna mi edersiniz yoksa onu kandirarak bi şekilde hamile mi kalırsınız. Bu arada gebelik haberini duyunca isteyeceginden yüzde yüz eminim
yalanla işim olmazMerhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi 2. Gebeliği istiyorum 1 bucuk yaşında bi kızım var ve benim hayalimdi iki çocuğumun arasında az yaş farkı olsun birlikte buyusunler arkadaş gibi vr benim için de çocuk işi bitsin 4 -5 yıl içinde :) gel gelelim eşini ikna edemiyorum. Kendim bir kamu kurumunda çalışıyorum ve şuan ücretsiz izindeyim bu sitede gebeligimi de rahatca evde geçirmek istiyorum çünkü çalışma hayatım baya sikintili.. şimdi benim yerime olsanız yapardınız fikir istiyorum bi şekilde esinizi ikna mi edersiniz yoksa onu kandirarak bi şekilde hamile mi kalırsınız. Bu arada gebelik haberini duyunca isteyeceginden yüzde yüz eminim
benim arkadaşimin da başina geldi
adam evlenirken 1 yıl çocuk yapmıycaz tamam diyo.
evleniyorr sora ilk geceden hamile kaliyo arkadaşim...:)
ee boşandi mi Hayır.. 4 yıldır evliler.. güvenemiyo artık kocasina..
çocuğu aldirmak iyi degil de doğururdum yine.
allah korusun gizli çok kötü bişey ya allah korusun ben gizli bişey yapmam eşimde öle.
beni kandirsaydi boşanirdim kaldiramam ama çocuğu aldiramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?