- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
- Konu Sahibi Pembissanne
-
Esinizin yardımı olmuyor mu çocuk konusunda.onun yardımı olmadan basetmek zor.o istemeden olursa yardım konusunda isteksiz olur diye korkarım ben olsam.bur şekilde ikna etmeye çalış istiyorsanEşimin istememe sebebi kızımın küçük olması ama bebeğe bakacak olan da hamilelik sıkıntısıni çekecek olan da benim. Bende kandırmak istemiyorum ama ikna da edemiyorum
Esini de bosa!Eşim beni kandırarak çocuk yapsa boşarım. çocuğu aldırırım.
Eşinin yaptığı hatayı bebeğin ödeyecek ne güzel bir anne adayı . ....Allah cocuk aldıracaklara bir cana kıyacak lara cocuk vermesin insaallahEşim beni kandırarak çocuk yapsa boşarım. çocuğu aldırırım.
Asıl bebek doğarsa bu hatayı bebek ödemiş olur.. istemediği halde hamile kalmak çok büyük bir psikolojik problem kadın için ve bu durum çocuga da yansıyacakEşinin yaptığı hatayı bebeğin ödeyecek ne güzel bir anne adayı . ....Allah cocuk aldıracaklara bir cana kıyacak lara cocuk vermesin insaallah
Eşiniz aslında haklı biliyor musunuz? Şimdi size cazip geliyor ama kızınız hala anne çocuğu, 2 çocukla of deseniz eşiniz doğurmasaydın diyecek üzüleceksiniz, kandırmayın, kandırarak hamile kalırsanız bebeği dışlamaz belli ama size olan güveni sarsılır, üstelik çift olmanın anlamı birlikte karar vermek demektir, konuşur ortak bir karar alırsınız.Eşimin istememe sebebi kızımın küçük olması ama bebeğe bakacak olan da hamilelik sıkıntısıni çekecek olan da benim. Bende kandırmak istemiyorum ama ikna da edemiyorum
Adama saracak olanda sensinEşimin istememe sebebi kızımın küçük olması ama bebeğe bakacak olan da hamilelik sıkıntısıni çekecek olan da benim. Bende kandırmak istemiyorum ama ikna da edemiyorum
Alçaklık hainlik diye tanım yapılıyorsa bende adama ne oluyor derim? Adam çocukla 5 sene sonrada aynı şekilde ilgilenecek 1 sene sonrada. Ama annede durum farklıdır o yüzden kadın ne zaman hazır hissederse ozaman olmalı. Kadın istiyorsa bende erkek için değişen pekte bişey yok diyorum tabiki ortak karar alınmalı. Biraz okuduğum yorumlar karşısında da öyle yorum yaptım sonucunda bir bebek olacak bu ne boşanılacak birşey nede hain birşey. Maddi olarakta yük eşitse kadında hevesliyse babalık çokta zor değil :)ne demek kadin istiyorsa adama ne oluyor? adam sam babasi mi? sperm bankasi mi?
bu kadar mi ruhsuz yaklasilir babaliga? ondan sonra bu adamlar cocuklarla neden ilgilenmiyor
hainlik vs belki degil ama bildigin numara cevirmedir esin arkasindan,gururlu insan boyle bisey yapmaz.
Iki kucuk cocukla kari koca iliskiniz gercekten cok zor bir duruma girer biri uyusa biri uyumaz siz anne olarak katlanirsiniz ama esiniz ayni anlayisi gosterir mi. Hic sanmamMerhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi 2. Gebeliği istiyorum 1 bucuk yaşında bi kızım var ve benim hayalimdi iki çocuğumun arasında az yaş farkı olsun birlikte buyusunler arkadaş gibi vr benim için de çocuk işi bitsin 4 -5 yıl içinde :) gel gelelim eşini ikna edemiyorum. Kendim bir kamu kurumunda çalışıyorum ve şuan ücretsiz izindeyim bu sitede gebeligimi de rahatca evde geçirmek istiyorum çünkü çalışma hayatım baya sikintili.. şimdi benim yerime olsanız yapardınız fikir istiyorum bi şekilde esinizi ikna mi edersiniz yoksa onu kandirarak bi şekilde hamile mi kalırsınız. Bu arada gebelik haberini duyunca isteyeceginden yüzde yüz eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?