Eşimden gizli gebelik

Eşimin istememe sebebi kızımın küçük olması ama bebeğe bakacak olan da hamilelik sıkıntısıni çekecek olan da benim. Bende kandırmak istemiyorum ama ikna da edemiyorum
Esinizin yardımı olmuyor mu çocuk konusunda.onun yardımı olmadan basetmek zor.o istemeden olursa yardım konusunda isteksiz olur diye korkarım ben olsam.bur şekilde ikna etmeye çalış istiyorsan

Benim eşim ikincinin lafını bile ettirmiyordu. Ben ilki biraz büyüsün sonra olsun diyordum. Tek çocuk yeter diyordu. Sonra resmen beni kandırdı kendi korundugu için şimdi Ona o kadar kızıyorum ki fikrimi bile sormadı.

Saka mi bu?
Bir cocuktan, bir candan bahsediyoruz. Sanki begendigim cantanin diger rengini de esimden gizli alsam mi der gibisiniz.

Eşinin yaptığı hatayı bebeğin ödeyecek ne güzel bir anne adayı . ....Allah cocuk aldıracaklara bir cana kıyacak lara cocuk vermesin insaallah
Asıl bebek doğarsa bu hatayı bebek ödemiş olur.. istemediği halde hamile kalmak çok büyük bir psikolojik problem kadın için ve bu durum çocuga da yansıyacak

Doğduğu zaman tabiki sevecek vs da bu şekilde olmaz ki.. siz annesiniz o da baba.. gizli olmasi çok ayıp bence.. güzelce konuşun planinizi anlatin.. sadece sizin hayatınız değil..

Eşimin istememe sebebi kızımın küçük olması ama bebeğe bakacak olan da hamilelik sıkıntısıni çekecek olan da benim. Bende kandırmak istemiyorum ama ikna da edemiyorum
Eşiniz aslında haklı biliyor musunuz? Şimdi size cazip geliyor ama kızınız hala anne çocuğu, 2 çocukla of deseniz eşiniz doğurmasaydın diyecek üzüleceksiniz, kandırmayın, kandırarak hamile kalırsanız bebeği dışlamaz belli ama size olan güveni sarsılır, üstelik çift olmanın anlamı birlikte karar vermek demektir, konuşur ortak bir karar alırsınız.

Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz , bebek haberini aldıktan sonra çok mu sevinecek yoksa olumsuz duygular mi besleyecek ?

Bazen babalar veya anneler istiyor ama korkuyor , olduktan sonrada sevinçle karsilayabiliyor.

kusura bakmayin ama bu dediginiz sey tam bir fiyasko neden bir bebek istiyorsunuz siz sonucta iki kisinin yavrusu olacak tek tarafli istek olarak nerde gorulmus acaba neler duyuyoruz kimisi kac yasinda bebek sahibi oluyor biraz bekleyin hayirlisiyla iki kisinin istemesiyle daha guzel olur hem zamana birakin en guzeli siz.

Adama saracak olanda sensinçok zor iki küçük bebek...bende var, biri 2.5 yaşında diğeri 9 aylik yeni yeni az buçuk oturabiliyorum. Sadece bakmak değil önemli olan bebekler arasi dengeyi sağlamak...ama sonrasi eminim paha biçilemez.

Alçaklık hainlik diye tanım yapılıyorsa bende adama ne oluyor derim? Adam çocukla 5 sene sonrada aynı şekilde ilgilenecek 1 sene sonrada. Ama annede durum farklıdır o yüzden kadın ne zaman hazır hissederse ozaman olmalı. Kadın istiyorsa bende erkek için değişen pekte bişey yok diyorum tabiki ortak karar alınmalı. Biraz okuduğum yorumlar karşısında da öyle yorum yaptım sonucunda bir bebek olacak bu ne boşanılacak birşey nede hain birşey. Maddi olarakta yük eşitse kadında hevesliyse babalık çokta zor değil :)

Esiniz sizin ondan gizli hamile kaldiginizi sezerse olay bosanmayla sonuclanabilir.. sonucta bu ihanet gibi birsey olmus oluyor.. madem esiniz ikinci cocuk icin erken diyor sizde israr etmeyin yahu.. ve sakin ama sakin boyle bir hata yapmayin.. cocugu bu ihanete alet etmeyin..

Of of of ben iki aylik hamisim cok sukur yinede.kizim 21 aylik ve plansiz kaldim hergin esime kiziyorum.bulantilar mahvetti beni kizimla bile ilgilenemiyorum cok uzuluyorum.uykum var hep ama oturacak vakit bile yokki hamileyim ve mutsuzum en azindan iki yasina girmeliydi kizim diyorum.hic tavsiye etmem daha birbucuk yssinda bebegin bekle buyusun esinde istemiyomus cok zor cnm ya kendini dusun.benim esim iyiki oldu diyor ben bebegomi cok seviyorum bulanti uyku mahveetti beni iyi dusun cok iyi dusun.

Iki kucuk cocukla kari koca iliskiniz gercekten cok zor bir duruma girer biri uyusa biri uyumaz siz anne olarak katlanirsiniz ama esiniz ayni anlayisi gosterir mi. Hic sanmam
Hic tavsiye etmiyorum
Ilk cocuk 4 yasolsun krese alissin tuvalet egitimi falan ancak oyle 2. Dusunun
Evliliginiz sallanir benden soylemesi

Ayrica erkek isteneden yapmak da digru degil sonradan onaylar gibi gorunebilir ama zorluklarini size yikip bi de ilgisiz kadin muamelesi yapabilir size
Nacizane tavsiye 4 yastan.once No second bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…