Eşimden gizli gebelik

esin 2.istemıyor demekkı o cocuga bır gelecek hazırlayamıyacak bence esinle aynı kararda ol ölç biç öyle karar ver dogurmak kolay büyüt yetıstır okut coookkk zor

Kırkı çıkınca kazayla hamile kalan var. Gözün alıyorsa iki tane peşpeşe neden olmasın. Kazayla olur nolacak kocalar herseyi bilmek zorunda degil bence

Fikir hiç hoş değil konuda çok hassas bi konu.

Ne eşim bana böyle bi durum yaşatsın aklından geçirsin isterim ne de ben böyle bi düşünceyle harekete geçerim..

nerde kaldı dürüstlük? ne ayıp ya.

Gizli gebelik degilde siz esinizi ikna edin madem sevinir hamile kalsaniz. Bence de az yas farki en iyisi oglum 3 yasinda bide kizim oldu cok kolay kabullendi ve arkadas gibi büyüyecekler esinize sizi. Icin daha kolay olucagini soylerseniz kabul eder bence

ben olsam kandırıp gizlice hamile kalırdım. sonucta hamile oldugunu ogrendigi zaman istemiyorum zart zurt demeyecek o da sevinecek. bence bir an once calısmalara basla.

Ablam 5 yas arayla cocuk yapti.

Buyuk oyun oynamak istiyor kucuk agliyor zirliyor
Buyuge okul icin beslenme hazirliyor o gun ne varsa kucuge mama hazieliyor
Buyugu okula goturuyor kucugu parka goturuyor
Buyuge ders calistiriyor kucuge oyun oynatiyor

Ablam sanki 10 yildir cocuk bakiyor!

Biz abimle 1 yas aramiz, annem bir mama yapardi ikimizde yerdik, ikimizi birlikte okula gorururdu, oyun birlikte oynardik, univ cagimiz geldi tesaduf ayni okulu kazandik gittik birlikte ev arkdasi olduk, 1 yil arayla da evlendik.

Yani cok daha kolay bir surecimiz olduguna eminim. Esinizi bu orneklerle ikna etmeye calisabilirsiniz

kızım küçükken eşim ikinciyi istedi.ben istemedim.saygı duydu.

şimdi ben istiyorum eşim istemiyor sonra diyor. her ne kadar sabırsızlansam da onun zamanının gelmesini bekliyorum.

ben istemediğim zaman eşim beni kandırsaydı hazır olmadan ikinci çocuğu yapsaydım depresyona girerdim heralde. kötü şeyler olurdu.yani eşinizin fikrine saygı duyun.empati yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…