Eşimden gizli gebelik

Eşler arasında gizli saklı bir şey olmamalı. Ortada bir can var. Riske değmez. Konuşup anlaşıp karar verin. Kandırmayla olmaz.

Nasıl yani? Prezervatifi falan mı delmiş de güvenmiyor? Ya da doğuk kontrol haplarını bonibonla mı değiştirmiş. Yani ne yaparak kandırmış ki.
bilmiyorum valla.
doğum hapı kullaniyo şu an.
kocasi ikinci cocuk cocuk tutturdu..
borçlar yüzünden yapmıyolar zaten.

Eşim benden gizlice hamile kalmaya çalışsa yani beni kandırsa ondan boşanırım.

Ne yapacaksınız ki?
Korunuyorum deyip korunmayacaksınız. Sonra da aaa kaza olmuş diyeceksiniz.

Ya da prezervatif deleceksiniz. İkisi de çok kötü.

esi buyuzden kandırmak cok alcakca olur
sahsen benden ızınsız habersız sinsice esım benım ardımdan boyle bı ıs cevırse asla eskısı gıbı olamazdık
burda mevzu cocuktan ote iş cevırmek durumu...

bence esınızın rızası olmadan boyle bırseye kalkısmayın sız anne olacaksanız oda baba olacak onunda kararı onemlı

Ne kadar abartmışsınız yok boşarım yok hainlik yok alçakca?? Napıyor da kandırıyor 2. Bir çocuk istiyor sonucunda ortaya çıkacak bebek çok alçakca birşeyde mi boşanılsın alçaklık olsun?? Bu yorumları yapanların bebeği var mı merak ettim?

Kadın istiyorsa adama neoluyor demek istiyorum bende çocuk büyütenler varsa bilir bu işin %90 ı annededir 8 10 aylık olana kadar. Sıkıştı mı Meme bende değil diye çıkar adam milleti.

Sen istiyorsan eğer eşinde aslında istiyor ama korkuyorsa yap gitsin. Dediğin gibi birlikte büyürler yaş geçtikce çocuk büyüdükce insana zor geliyor hem tekrar aynu şeyleri yaşamak hem enerji bakımından. Zaten doğana kadar büyüğün olur 2,5 3 tam zamanı işte

Adam sadece sperm temin eden tedarikçi olduğu için çok haklısınız.

Sebeplerinizi açıkça ve guzelce anlatin. sizi anliyorum ancak ortak almaniz gereken bir karar..

Esinizin istememe ve sizin isteme sebeplerinizi masaya yatirin. galip gelene razi olun her ikinizde :)

Belki eşinizin geçerli sebepleri vardır. Siz istemeden habersiz korunmaması sebebiyle hamile kalmanız sizi nasıl sinirlendirirse sizin de arkadan iş çevirmeniz hiç hoş olmaz.

Konuşarak ortak bir karara varın.

ne demek kadin istiyorsa adama ne oluyor? adam sam babasi mi? sperm bankasi mi?
bu kadar mi ruhsuz yaklasilir babaliga? ondan sonra bu adamlar cocuklarla neden ilgilenmiyor
hainlik vs belki degil ama bildigin numara cevirmedir esin arkasindan,gururlu insan boyle bisey yapmaz.

Esin istemedigini bile bile seni zorlayip hamile kalmana neden olsa ne hissederdin? Emrivaki zaten hos bisey degil; kaldi ki boyle onemli bi konuda...

Sen suan bebek istemedigini dusun. suan icin kendini hazir hissetmiyorsun diyelim ve esin sen farketmeden bir sekilde korunmadab iliskiye girdi seninle bence gayet yapilabilir bir durum. ve hamile kaldin ne hissedersin?

Sen suan bebek istemedigini dusun. suan icin kendini hazir hissetmiyorsun diyelim ve esin sen farketmeden bir sekilde korunmadab iliskiye girdi seninle bence gayet yapilabilir bir durum. ve hamile kaldin ne hissedersin?

Gazozuna ilaç atin

Tabiki karşılikli istemeniz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…