Merhaba kizlar ben 3 yildir evliyim ve evlendigimiz ilk andan beri hatta nisanliligimizdan beri bana baba olma arzusunu dile getirir, bebek yapmayi cok cok istiyor yaliniz ben hic istemiyordum kendimi hazir hissetmiyordum ve biraz esimin evliligimin gencligimizin tadini cikarmaya baktim bu 3yil boyunca, esimde cok anlayislidir beni zorlamiyor tabiki ama icindeki arzuyu cok iyi hissedebiliyorum ne zamanki konu acilsa gozleri dolar ve benim hazir olacagim gunu 4 gozle bekliyor :) o 30 yaşına giricek ben ise 24 , neyse esas konuya geçiyim, bir kaç aydır kendimi biraz bebek yapma konusuna alıştırdımmı diyim ne diyim :) karar verdim yani hayırlısıyla bebeğimiz olsun istiyorum ama eşim bu kararımdan habersiz bu siralar konuyu da acmiyor hic umidi yok yani,
ben oyle beraber karar verelim beraber denemelere basliyalim olsun da istemiyorum cunku esimi biliyorum biraz piskopata baglar ve her an bekler ustun oldumu aa hamilemisin yok test yap falan cok heycanlanir yani surekli evde bebek konusu ilk aylar olmadiysa bi endiselenir falan ne biliyim o stresi yasamak istemiyorum ona yasatmak ta istemiyorum tamamen hic beklenmedik anda onun icin supriz olsun istiyorum cok cok buyuk bi supriz olur hatta ve sevincten havalara ucar Ama sorun suki ben hic hap kullanmadim simdiye kadar hep esim korundu nasil hamile kalabilirim? Delik falanla ise yariyormu?? Fikriniz nedir
ben oyle beraber karar verelim beraber denemelere basliyalim olsun da istemiyorum cunku esimi biliyorum biraz piskopata baglar ve her an bekler ustun oldumu aa hamilemisin yok test yap falan cok heycanlanir yani surekli evde bebek konusu ilk aylar olmadiysa bi endiselenir falan ne biliyim o stresi yasamak istemiyorum ona yasatmak ta istemiyorum tamamen hic beklenmedik anda onun icin supriz olsun istiyorum cok cok buyuk bi supriz olur hatta ve sevincten havalara ucar Ama sorun suki ben hic hap kullanmadim simdiye kadar hep esim korundu nasil hamile kalabilirim? Delik falanla ise yariyormu?? Fikriniz nedir