Boşanıp çocuk isteyen biriyle yapın.Yillardir Geri cekilme yontemi kullaniyoruz. İcime bosalmiyor. Agzima ya da vucuduma genelde. Hamile kalmak istiyorum, nasil yapabilirim? eşimle uzun suredir evliyiz ama bebegi surekli birkac sonra diye diye erteliyor. Anne olmak hakkim ve maddi manevi sorunumuz da yok mutluyuz ve hamile kalsam benden cok o mutlu olacağını biliyorum. Nasil yapabilirim?
Eşiniz istemiyorsa neyi zorluyorsunuz? Mutlu olacak olsa geri çekilmez zaten. Neyse Allah’tan umut kesilmez. O yöntemle hamile kalan çok var.Yillardir Geri cekilme yontemi kullaniyoruz. İcime bosalmiyor. Agzima ya da vucuduma genelde. Hamile kalmak istiyorum, nasil yapabilirim? eşimle uzun suredir evliyiz ama bebegi surekli birkac sonra diye diye erteliyor. Anne olmak hakkim ve maddi manevi sorunumuz da yok mutluyuz ve hamile kalsam benden cok o mutlu olacağını biliyorum. Nasil yapabilirim?
Sen boşarsın başka koca alırsınBoşanıp çocuk isteyen biriyle yapın.
Cocuk istiyor islerinden kaynakli birkac aydir sonraki aya erteliyorEşiniz istemiyorsa neyi zorluyorsunuz? Mutlu olacak olsa geri çekilmez zaten. Neyse Allah’tan umut kesilmez. O yöntemle hamile kalan çok var.
Yoo benimki istiyor. İstemese de zaten düşüncelerine saygı duyarım ve konuşarak orta yol bulmaya çalışırım, sevdiğim adamın arkasından dolap çevirmeye çalışmam.Sen boşarsın başka koca alırsın
Yillardir Geri cekilme yontemi kullaniyoruz. İcime bosalmiyor. Agzima ya da vucuduma genelde. Hamile kalmak istiyorum, nasil yapabilirim? eşimle uzun suredir evliyiz ama bebegi surekli birkac sonra diye diye erteliyor. Anne olmak hakkim ve maddi manevi sorunumuz da yok mutluyuz ve hamile kalsam benden cok o mutlu olacağını biliyorum. Nasil yapabilirim?
Size ne koca benim vucut asil siz tuhafsiniz benimle evlenmeseydi kocamdan hamile kalmayacaksam kimden kalayim iyi misiniz kizlar
Cok korkak stres oluyor hemen daha once testim pozitif cikti diye tepkisini olctum ve mutluluktan agladi heyecandan beni kucagina alip disari kostu resmen adam saka olduguna inanmak istemedi istiyo istemesine de koekuyoBöyle bir şey zaten mümkün değil ayrıca mümkün olsada doğru değil. İşleri ile alakalı ertesi aya erteliyor demişsiniz, bir ay da hal olacak işlerse eşinize söyleyin gebelik genelde hemen pat diye olmuyor olsada 9 ayı var yani.
Cok korkak stres oluyor hemen daha once testim pozitif cikti diye tepkisini olctum ve mutluluktan agladi heyecandan beni kucagina alip disari kostu resmen adam saka olduguna inanmak istemedi istiyo istemesine de koekuyo
O zaman ikna etmelisiniz, korkuları ve endişeleri ne ise oturup konuşun. Hem siz de iyice anlamış olursunuz niyetini düşüncesini. Başka türlüsü de doğru değil zaten.Cok korkak stres oluyor hemen daha once testim pozitif cikti diye tepkisini olctum ve mutluluktan agladi heyecandan beni kucagina alip disari kostu resmen adam saka olduguna inanmak istemedi istiyo istemesine de koekuyo
Kocami benden iyi mi bileceksinkz garip garip konusmayin ne diyosam o pimpirikli adamKorkan adam teste sevinçten ağlar mı ya, kk kadınlarının zekasını fazla hafife alıyorsunuz dkkfkf
Cok korkak stres oluyor hemen daha once testim pozitif cikti diye tepkisini olctum ve mutluluktan agladi heyecandan beni kucagina alip disari kostu resmen adam saka olduguna inanmak istemedi istiyo istemesine de koekuyo
İkiz kardesi bebekken kaybetmisler o yuzden onun travmasi diye dusunuyorum annesi de baya dusuk de yapmis ve koekuyorO zaman ikna etmelisiniz, korkuları ve endişeleri ne ise oturup konuşun. Hem siz de iyice anlamış olursunuz niyetini düşüncesini. Başka türlüsü de doğru değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?