- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.412
- 238
Kocami benden iyi mi bileceksinkz garip garip konusmayin ne diyosam o pimpirikli adam
İş bahane. Çocuk isteyen erkek sürekli ertelemez. Yükün çoğu annede olduğu için erkekler daha gözü kara bu konuda.Cocuk istiyor islerinden kaynakli birkac aydir sonraki aya erteliyor
Yani eşinizin daha kendisi bebekken kaybettiği kardeşi ve hiç doğmamış kardeşleri yüzünden travması var öyle mi?İkiz kardesi bebekken kaybetmisler o yuzden onun travmasi diye dusunuyorum annesi de baya dusuk de yapmis ve koekuyor
Konu sahibinden iyi mi bilcenYani eşinizin daha kendisi bebekken kaybettiği kardeşi ve hiç doğmamış kardeşleri yüzünden travması var öyle mi?
ağıza mı ,,,,, nimet yediğimiz yerlere bilmyiroum çok mide bulandırıcı, ama inşallah hamile kalırsınızYillardir Geri cekilme yontemi kullaniyoruz. İcime bosalmiyor. Agzima ya da vucuduma genelde. Hamile kalmak istiyorum, nasil yapabilirim? eşimle uzun suredir evliyiz ama bebegi surekli birkac sonra diye diye erteliyor. Anne olmak hakkim ve maddi manevi sorunumuz da yok mutluyuz ve hamile kalsam benden cok o mutlu olacağını biliyorum. Nasil yapabilirim?
Nerden biliyorsunuz anlatsanıza biraz?Yillardir Geri cekilme yontemi kullaniyoruz. İcime bosalmiyor. Agzima ya da vucuduma genelde. Hamile kalmak istiyorum, nasil yapabilirim? eşimle uzun suredir evliyiz ama bebegi surekli birkac sonra diye diye erteliyor. Anne olmak hakkim ve maddi manevi sorunumuz da yok mutluyuz ve hamile kalsam benden cok o mutlu olacağını biliyorum. Nasil yapabilirim?
Nerden biliyorsunuz anlatsanıza biraz?
Yani eşinizin daha kendisi bebekken kaybettiği kardeşi ve hiç doğmamış kardeşleri yüzünden travması var öyle mi?
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.Yillardir Geri cekilme yontemi kullaniyoruz. İcime bosalmiyor. Agzima ya da vucuduma genelde. Hamile kalmak istiyorum, nasil yapabilirim? eşimle uzun suredir evliyiz ama bebegi surekli birkac sonra diye diye erteliyor. Anne olmak hakkim ve maddi manevi sorunumuz da yok mutluyuz ve hamile kalsam benden cok o mutlu olacağını biliyorum. Nasil yapabilirim?
Bi kere test pozitif çıkmış sevinçten ağlamış eşi, korkuyorsa madem bence korkudan ağlamıştır ama neyse
bence de korkudan ağlamıştır adam. İkiz kardeşini kaybetmenin travması gün yüzüne çıkmıştır
Hmmmm, evet doğru sonuçta düşük riski yaşayıp doğuracak kişi de kocası.HİŞŞŞŞŞŞ sen onun kocasını ondan iyi mi bileceksin
Ah canım aynen ondandır. Hanımefendi bunlar ancak bir kadına travma olabilecek şeyler, hamile kalan, doğuran, düşüğü yapan biziz ya hani. Erkeklerin umrunda değil, nasıl bir şey olduğundan haberleri bile yok.İkiz kardesi bebekken kaybetmisler o yuzden onun travmasi diye dusunuyorum annesi de baya dusuk de yapmis ve koekuyor
siz kendiniz korunuyor gibi yapın :)
eşinizin dışa boşalmamasını sağlayın
Evet cok fazla cocuk kaybetmis esimin annesi baya kadin sagligini kaybetmis diger cocuklarini da reddedip birakmis kayinbabam baska biriyle evli esimin annesini hic gormedim tanimadim bu yuzden korkularini anlayabiliyprum insanlarin hayatlarini bilemezsinizHİŞŞŞŞŞŞ sen onun kocasını ondan iyi mi bileceksin
Aferin, kafa zehir gibi çalışıyor MashaAllah. Marifet mi şimdi bu ?siz kendiniz korunuyor gibi yapın :)
eşinizin dışa boşalmamasını sağlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?