Eşimden habersiz nasil hamile kalirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocami benden iyi mi bileceksinkz garip garip konusmayin ne diyosam o pimpirikli adam

Garip garip konuşan sizsiniz.
Burada bize yazacağınıza oturtun karşınıza, anne olma isteğinizi anlatın. Kabul etmiyorsa korktuğundan değil, size ve annelik arzunuza saygı duymadığından etmiyordur. Bu da evliliğinizin temelinde daha farklı durumlar olduğunu gösterir.

İkiz kardesi bebekken kaybetmisler o yuzden onun travmasi diye dusunuyorum annesi de baya dusuk de yapmis ve koekuyor
Yani eşinizin daha kendisi bebekken kaybettiği kardeşi ve hiç doğmamış kardeşleri yüzünden travması var öyle mi?

ağıza mı ,,,,, nimet yediğimiz yerlere bilmyiroum çok mide bulandırıcı, ama inşallah hamile kalırsınız

Nerden biliyorsunuz anlatsanıza biraz?

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Ayrıca kimseyi zorla baba yapmaya hakkınız yok. Gidin baba olmak isteyen biriyle evlenin doğurmak istiyorsanız

Bi kere test pozitif çıkmış sevinçten ağlamış eşi, korkuyorsa madem bence korkudan ağlamıştır ama neyse

bence de korkudan ağlamıştır adam. İkiz kardeşini kaybetmenin travması gün yüzüne çıkmıştır

İkiz kardesi bebekken kaybetmisler o yuzden onun travmasi diye dusunuyorum annesi de baya dusuk de yapmis ve koekuyor
Ah canım aynen ondandır. Hanımefendi bunlar ancak bir kadına travma olabilecek şeyler, hamile kalan, doğuran, düşüğü yapan biziz ya hani. Erkeklerin umrunda değil, nasıl bir şey olduğundan haberleri bile yok.

HİŞŞŞŞŞŞ sen onun kocasını ondan iyi mi bileceksin
Evet cok fazla cocuk kaybetmis esimin annesi baya kadin sagligini kaybetmis diger cocuklarini da reddedip birakmis kayinbabam baska biriyle evli esimin annesini hic gormedim tanimadim bu yuzden korkularini anlayabiliyprum insanlarin hayatlarini bilemezsiniz

Eşinizle oturup buna karar vermelisiniz. Yapmayı düşündüğünüz şey büyük saygısızlık. Eğer travmaları varsa da psikolojik danışman desteği alırsınız. Ama habersiz/ kandırarak gebe kalma fikri hiç hoş değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…