Eşimden habersiz nasil hamile kalirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terapiye gittik zaten ve aşamadı

Terapiye gittik zaten ve aşamadı
Başka doktora gidin o zaman. Çocuk olursa sağlıklı bir baba olacağını mı zannediyorsunuz? Çocuk yapmak işin en kolay kısmı. Büyütürken anneler ne zorluklar yaşıyor. Hele bir de sizin deyiminizle pimpirikli/ travmatik bir babayla kafayı yersiniz. Çocuk kek değil ki yap pişir ta damm... Zilyon tane sorumluluğu var. Düşünceniz çok bencilce kusura bakmayın.

Eşim hep çocuk konusuna mesafeli durdu. Yani anlamakta zorlandığım yeri birazdan anlatacağım.

Ben istedim her normal, evlenen insanın istemesi kadar doğal olarak..

Sonrasında bı şekilde Bebek doğdu ama, adam sanki üst kat komşumuz ve çocuktan rahatsız oluyor gibi davrandı. Kolik ağlıyor, bana bağırır sustur şu çocuğu diye vs. İkinci çocuğu da ben istedim yine, yeter bi tane dedi. Oda çok zor düşükler tedaviler sonra oldu. Yine bütün sorumluluk bende. O hiç bir şey yapmadı.

Velhasıl çocuklar büyüdü, zor zamanlari atlattım. Başardım yani. Adam ne dese beğenirsiniz? Arkadaşları konuşurken demişler ki; üçüncü çocuk çok seviliyor....

Aslında bilerek beni yıllarca yalnız bırakmış. Sadece maddi tarafından destek olmuş. Aslında oda çocuğu olmasından son derece mutluymuş.

Bu kafada birini yalvartmadan çocuk doğurmak saçmalık. Asla yapmayın derim. Akışına bırakın, baktınız olmuyo o zaman başka bı yola bakarsınız

Evlenirken boyle bi sorunundan haberim yoktu ve anne olmak istedigimi de biliyprdu.Bizde bosanma baska koca alma diye bir sey yok o kadar modern bi ailede buyumedik. Yaşım geçiyor anne olmak istiyorum bu hakkimi elimden aliyor. Baştan konusuldu bunlar cocuk istiyordu bwni kandiran o o zaman bu kadar adamin gotunu yalayacaginiza hemcisinizin yerine kendinizi koymaya calisin. Dilerim kinayanlar kinadiginiz konuda allah sizi de sinar insallah ancak o zaman anlarsiniz.

Ee bu konuşmadan sonra siz ne tepki verdiniz? Bu çok alçakça en hafif tabirle.

Hamileliği var lohusalığı var bunun, düşün tam herife ihtiyacın olduğu an beyefendinin travmaları tetikleniyormuş, düşüp bayılıyormuş falan ohooo. Çocuğu istememe durumu da var, babanın istememesi anneninkine de benzemiyor, kendileri doğurmuyor ya, bir ömür soğuk gidenleri biliyorum.

22 mi geçen yaş? Ayrıca modern aile dediğiniz insanlığın en temel hakkı falan herhalde. Ne yapacaksınız dayak yiyip oturacak mısınız mesela modern aile değil, boşanma normal değil diye?

Beddualar da başladı, işte anne olacak kadın işte feraset

Tabii ki canım. En hazır nazır görünen adam bakmışsın yok. Yani vücut var kendi yok. Çocuk büyütmek eskisi gibi de değil artık. Bence çok çok daha zor. Anneler çok daha fazla yıpranıyor.

3. çocuğu umarım yapmadınız?

3. çocuğu umarım yapmadınız?
Yasim 22 degil sitede oyle yumuta kalitem azalmaya basladi bile

Terbiyenizi takının öncelikle. Akıl danıştınız sağlıklı bir şekilde size bilgi vermeye çalışıyoruz. Beddualar, küfürler havada uçuşuyor hayırdır yani? Sizce mantıklı mı bu düşünceniz? Ya adamı ikna edin ya da ayrılin. Hadi adam art niyetli olsa bir punduna getirip gebe kaldığınızda sizi başka şeylerle itham etse nasıl kalkacaksınız altından?

Kimseyi ilgilendirmez kwndi kocamdan istersem prezervatifi deler yine cocuk yaparim wger cocuk yapmayacaksa milletin kizinin hayallerinw hakkina girmeyecekti anne olmak en dogal hakkim baska adamdan peydahlamiyorum nikahli kocam. O zaman seks de yapmasin sabah aksam rahat birakmiypr ustune cocuk da yapmayacak oldu canim.

Hazır olmadığında hamile kalırsanız hamileliğin getirdiği yükleri eşinizle paylaşamazsınız. Maalesef hayal ettiğiniz gibi toz pembe değil hamilelik. Doğum olunca da hazır olmayan adamı yanınızda bulamazsız. Sorumluluğu paylaşmaz, kaçmaya meyilli olur tek başınıza lohusa sendromu ile kaldığınızda anlarsınız hazır olmanın bir erkek için önemini

Siz hamile kaldınız diyelim eşiniz ne diyecek? Hamile kalsam çok mutlu olacak dediğiniz adam yıllardır korunuyor farkında mısınız? Bu ne yaman çelişki anne.ansjsjdj

Heh minnoşluk da bir yere kadardı şimdi gerçek rosie ile tanışma zamanı Korkunçsunuz

Yap kız. Sen bakcan nasılsa, çoğu adamın yaptığı iki fışfış, 5 dk lık babalık oooh valla insanın erkek olası geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…