eşimden nefret ediyorum

burcuestetic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
262
102
43
Sinirden nerden baslicagimi bile.bilmiyorum. yeni bir sehir yeni bir ew hersey 1 haftadir guzel gidiyordu. Ben yeni ewliyim esimin 2. Esiyim. Hayatimin en buyuk hatasini yapmisim ama farkina varamamisim. Ustelik 4 aylik hamileyim. Sinirlerim yipranmis zaten. En ufacik.bir seye tahammul edemez oldum. Ben hayatimda bole.genis bole xxl bi adam gormedim cikarken bole.deildi. suanki rahatligi sinir bozucu. Onu bazen bogasim geliyor. Iyligine iyi bir. Insan ama.bekarmis.gbi davraniyor. Gec gelme diyorum.tm diyor ariyorum gelmek uzereym dio ama ne gelen var.ne giden dun gece 2 de gelmesiyle.film koptu. Arkadaslaryla isle ilgili konusyorms ofiste. Ustelik alkol almis ve gozumun icine baka baka almadim diyor en cokta buna delirdm ve cinnet gecirdim aynaya baktigimda kendimi taniyamadim. Beni bole yapan o adam... gozlerimden ates ciktigini hissettim. Vurdum bagirdim butun siteyi ayagi kaldirdim. O sira kendimi.kaybetmisim ciddi anlamda cinnet gecirdim zaten arasira geciriyordum. Bazi seyler kontrolm altindan cikti. Sinirlerme.hakim olamiyrm. Atliyrm zipliyrm bebegime zarar veriyrm en cok ta bunu yaptigim icin ustune 2. Bir cinnet daha. Ben sanirim delirdimm. Aklima mukayyet olamiyorum. Ne yapcagimi bilemiyrm gitsem gidemiyrm kalsam kalamiyrm. Karanlikta boguluyorum. Hergun yanlzm zaten burda hic tanidgm yok. Aileme yansitmak istemyrm babam istememisti zaten senin kararin demisti bgn yarin baba ben mutsuzum die. Gelme kapima demisti. Bunu asla yapmicam ama ben napicam onu bilmiyorum bana bir akil verin. Cok genis bir adam. Bazen cok iyi oluyor ama 10 gun surmuyor yine sozumden cikiyor.yapma.dedigm seyleri yapiyor. Ve dun gece olagan gucumle vurdum ona. Tirmikladm heryerini.oda sacimi.cekti. durdurmak. Icin kedi kopek gibiyz son zmanlardir.

Bu aile için ben bir son göremiyorum. Siz daha önceki eşinden neden ayrildigini ve yeni evliliğinden neler beklediğini konuşmuş muydunuz.

Acilen kendin icin ve bebeģin icin bosan. Sonunuz iyi gorunmuyor. Babanın sokaga atacak hali yok bence

Allah yardimcin olsun evlilik dort dortlik olmaz hicbi zaman.sana soylediklerine deger vermwsi gerek.ilk esinden neden ayrildigi da onemli canim nerde icmis arkadaslariyla oldguna eminmsn teyit ettirecegin kimsen varmi arkadaslarindan

Reactions: mbz
çok fena çok

Hamileliğinizden kaynaklanıyor bazı duygularınız.ama kendinize hakim olun vurmak,tırnaklamak,saç çekmekle başlayan şeyler ileriki zamanlarda baya bildiğiniz dayağa dönüşebilir.
oturup konusun kendi isteklerinizi ve eşinizin isteklerini bir liste yapın ora yolu bu istekler doğrultusunda bulmaya çalışın.
siteyi ayağa kaldırmanız saygısızlığın taa kendisi.sizin kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok.
8 yıllık evliyim eşimle tartışmalarımızda dahi cevreyi düşünen bir çiftiz.kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok.

Ailene yansitmak istemiyorsun iyi hos da bebegine nasil yansittiginin farkinda misin?
Kendini bu kadar frenleyememen normal degil...

Bbebeğini düşün ona dikkat et zarar verme. Konuşmayı deneyin bir zararı olmaz size tırmıklamayın birbirinizi. Birde arkadaş resmen noktalama işaretlerinden 'nokta'' nın canını çıkarmışın yazıktır.

bağırıp çağırıp,tırmıklıcağına normal konuşsana güzelce.herzaman böyle değil diosun sonuçta okadar bağırmana biley dememiş bile.tamam onun yaptığınıda onaylamıyorum ama senin yaptığında hoş değil bence

yeni evli ve 4 aylik hamileisniz
ustelik ailenizin istemediig bi evlilik yapmissiniz
ne deyim Allah yardimcin olsun
ama boyle cin,net geçirmek normal deil , dr a gorunun
ilk esin bos yere yuva yikmadigida anlasilmis boylece ..

Karşılıklı şiddet diye buna diyorlar sanırım. Yerinizde olsam bebeğimi düşünürdüm.Elinizden gelen her şeyi yaptığınızı düşünüyorsanız ve hala sizi takmıyorsa ben olsam onu görmemezlikten gelirdim...Hatasını anlar belki.

bi birikmislik sonucu mu bu kadar zivanadan ciktin, yoksa ilk tartismalarda da tepkin bu derece miydi?

Niyetiniz devam etmekse; eşinizin davranislarindan önce, evliliğinizde ilk onarmaniz gereken şey saygı... Ki o zaman birgün bu evlilik bitse bile ben bu evlilik için elimden geleni yaptım diyebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…