eşimden nefret ediyorum

hamilelikten dolayı sinirleriniz bu kadar bozuldu büyük ihtimalle .Eşinizde haksız evet gece 2 de içip gelmek ..bütün kadınlar buna kızar sinirlenir küser adama felan ama bu kadarı çok fazla olmuş.eşini tırmıklamak vurmak bebeğine zarar vermek En kısa sürede kendinize gelin lütfen siz bir anne adayısınız !

Er ya da geç biter bu iş. Bu şekilde bir ömür geçmez. .

Bence senin artık tahammulun kalmamış, sabrinin son demlerini yasiyorsun.Esin de anlayışsız, vurdumduymaz ve yalancı. .

Benim anlamadigim ne çabuk gece 2 lere kadar ickisini paylaşacak arkadaş bulmuş? Daha yeni taşınmadiniz mi siz?

Daha bir hafta önce otrdugun siteyi ayağa kaldiracak kadar gözün dondyse hani komsu bulurum insaallah diye dertleniyrdun ya ....unut o KOMSULARI sen.

Gece ikide geldi diye sinirlenmekte haklisiniz. Ama bebeginize ve kendinize.neden.zarar veriyorsunuz. Ben bebeginize uzuldum..

Baya sıkıntılı durum ama bebekten.çıkarmanız acısını çok kötü...konuşulup halledilemeyecek.şeyler varsa bosanilmali..daha fazla.zarar vermeden kimseye ...

İlk evliliğinin bitiş sebebi ne biliyor musunuz?

Daha bir hafta önce otrdugun siteyi ayağa kaldiracak kadar gözün dondyse hani komsu bulurum insaallah diye dertleniyrdun ya ....unut o KOMSULARI sen.

Olur unuturum ben hicbirsey sebebsiz deildir. Bende huzurumu kaciricak.kadar aptal bir.kadinda deilim. Benim.dunyam. bilemessin hiii ewet yuzeysel konusma haddinde bulunmussun zaten. Sen buraya insanlarin sorunlarini yadirgayip burdan eksik egolarinimi tatmin ediyorsun. Kimbilir sen nasilsindir. Bilemeyiz. Senin baskalarina.yazdigin bir.kac yorumuna sahit.olmustum. hep bir yadirgama icersindesin. Kendimi.unuttum suan tatlim senin sorunun nedir??? Hepmi bole.yaklasirsin sikintisi olan insanlara. Mumkunse benden uzak dur. Komsum olmadigin icinde sanslisin ustelik. Arkana yaslan ve rahatla.

ohooov sakin ol genç..hamilesin diye üslubumu bozmayacağım..yazım dilim çok serttir evet ama yadırganacak adamı yadırgarım..tamam normal olan budur muhtemelen tkme tokat tırmık tırnak devam et sen..eşinde alkol alıp geç gelmeye devam etsin ne diyelim..ben de hamile oldum bende darlandım ama bugüne kadar senin verdiğin tepkileri vermedim neyse bu açıklama bile fazla sana..byeee

Genccc tuttum bunu 28 tatlim yillarin vermis oldugu bir birikimim var ergen deilimm .. sen nap biliyormusn. Bence sen hic konusma. Yorumlarinda kendin gbi lakayit.

Genccc tuttum bunu 28 tatlim yillarin vermis oldugu bir birikimim var ergen deilimm .. sen nap biliyormusn. Bence sen hic konusma. Yorumlarinda kendin gbi lakayit.
yav he he sen beni alıntılamazsan ben yorum yapmam merak etme..ama nereye yorum yapacağıma sadece ben karar veririm sen değil..istemezsen gözardı edersin beni yazdıklarımı görmezsin,sana polemiğeson tabletlerini öneririm.

Hamileyken böyleyseniz, lohusayken yaniniza yaklasilmaz, insallah o zamanda bebege zarar vermeye kalkmassiniz.... O tekme tokat tirmik girismeler bigün size geri dönersede sasirmayin.... Sunuda söylemeden gecemiycem bu "w" ler ve "." ne oluyor yahu...

Keske tek derdim sen.olsanda ugrassam.seninle... tesekkur ederim yorumlarin icin eksik kalma yaz tabi bu seni heycanlandiriyorsa. ama derlerya gun gelir... ayni seyleri yasiyor bulursun kendini. Bu durumun icinde olmayi ben istermiydim. Ben sorunumu biliyorum. Kendime.hakim olamiyorum. Cunku yasadigim bazi seylerin birikimleri tahammulsuzlk.diyelim. insanlarin acilariyla.beslenmek hos deil. Benim.icin dua edersen sewinirm. Zor bir surecten geciyorum 4 aylik bebegm var. Bende bilirim bosanmayi. Ama.hic ole.gozuktugu gbi olmuyor. Katlanmak zorundayim. Ben anne olucam suan o duyguyu yasiyorum. Bilerek bebegimi.uzmek istermiyim. Yorumlarinda birazdaha merhametli olursan beni kirmamis.olursun. hassas bir donemdeyim seni tanimiyrm kimsn bilmiyrm ama yinede etkileniyorum. Baskalarinada yapma. Inanki hos deil. Kararmis kalplerimz temizlenir umarim. Iyi gunler..

Tamam arkadaşın tepkileri normal değil
Ama bence hamile bir kadının üzerine bu kadar gidilmemeli
Hamilelik benim gözümde yarı delilik halidir ben de hamilelik yaşadığımdan beri
Eğer eşinle hamilelik öncesi de böyleyseniz evet bu ilişkinin sonu iyi görünmüyor ama hamilelikle biraz da sinirlerin bozulmuş gibi geldi bana

Ilk evliligi neden bitmis esinin ?
Senin sakin olman gerekiyor canim. Cogu zaman kadinlar kocasini ittikten, tirmaladiktan sonra basliyor siddet. Yani korkarim bi gun kocan dayanamayip sana dayak atsin.
Kendini ve bebegini dusun.
Sakince konusmayi dene, insallah bi yol bulursunuz.

Oncelikle sakin ol...bebege zarar veriyorsun...cocugunu dusun...adamla bu kadar yuz goz olma...simartmissin iyice adami.

En azından o çocuğu doğurana kadar ailenin yanına dön. Evdeki huzursuzluktan renk verme. Fazla ayakta kalmamam lazım, tehlikesi varmış de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…