- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi burcuestetic
-
Sinirden nerden baslicagimi bile.bilmiyorum. yeni bir sehir yeni bir ew hersey 1 haftadir guzel gidiyordu. Ben yeni ewliyim esimin 2. Esiyim. Hayatimin en buyuk hatasini yapmisim ama farkina varamamisim. Ustelik 4 aylik hamileyim. Sinirlerim yipranmis zaten. En ufacik.bir seye tahammul edemez oldum. Ben hayatimda bole.genis bole xxl bi adam gormedim cikarken bole.deildi. suanki rahatligi sinir bozucu. Onu bazen bogasim geliyor. Iyligine iyi bir. Insan ama.bekarmis.gbi davraniyor. Gec gelme diyorum.tm diyor ariyorum gelmek uzereym dio ama ne gelen var.ne giden dun gece 2 de gelmesiyle.film koptu. Arkadaslaryla isle ilgili konusyorms ofiste. Ustelik alkol almis ve gozumun icine baka baka almadim diyor en cokta buna delirdm ve cinnet gecirdim aynaya baktigimda kendimi taniyamadim. Beni bole yapan o adam... gozlerimden ates ciktigini hissettim. Vurdum bagirdim butun siteyi ayagi kaldirdim. O sira kendimi.kaybetmisim ciddi anlamda cinnet gecirdim zaten arasira geciriyordum. Bazi seyler kontrolm altindan cikti. Sinirlerme.hakim olamiyrm. Atliyrm zipliyrm bebegime zarar veriyrm en cok ta bunu yaptigim icin ustune 2. Bir cinnet daha. Ben sanirim delirdimm. Aklima mukayyet olamiyorum. Ne yapcagimi bilemiyrm gitsem gidemiyrm kalsam kalamiyrm. Karanlikta boguluyorum. Hergun yanlzm zaten burda hic tanidgm yok. Aileme yansitmak istemyrm babam istememisti zaten senin kararin demisti bgn yarin baba ben mutsuzum die. Gelme kapima demisti. Bunu asla yapmicam ama ben napicam onu bilmiyorum bana bir akil verin. Cok genis bir adam. Bazen cok iyi oluyor ama 10 gun surmuyor yine sozumden cikiyor.yapma.dedigm seyleri yapiyor. Ve dun gece olagan gucumle vurdum ona. Tirmikladm heryerini.oda sacimi.cekti. durdurmak. Icin kedi kopek gibiyz son zmanlardir.
Sinirden nerden baslicagimi bile.bilmiyorum. yeni bir sehir yeni bir ew hersey 1 haftadir guzel gidiyordu. Ben yeni ewliyim esimin 2. Esiyim. Hayatimin en buyuk hatasini yapmisim ama farkina varamamisim. Ustelik 4 aylik hamileyim. Sinirlerim yipranmis zaten. En ufacik.bir seye tahammul edemez oldum. Ben hayatimda bole.genis bole xxl bi adam gormedim cikarken bole.deildi. suanki rahatligi sinir bozucu. Onu bazen bogasim geliyor. Iyligine iyi bir. Insan ama.bekarmis.gbi davraniyor. Gec gelme diyorum.tm diyor ariyorum gelmek uzereym dio ama ne gelen var.ne giden dun gece 2 de gelmesiyle.film koptu. Arkadaslaryla isle ilgili konusyorms ofiste. Ustelik alkol almis ve gozumun icine baka baka almadim diyor en cokta buna delirdm ve cinnet gecirdim aynaya baktigimda kendimi taniyamadim. Beni bole yapan o adam... gozlerimden ates ciktigini hissettim. Vurdum bagirdim butun siteyi ayagi kaldirdim. O sira kendimi.kaybetmisim ciddi anlamda cinnet gecirdim zaten arasira geciriyordum. Bazi seyler kontrolm altindan cikti. Sinirlerme.hakim olamiyrm. Atliyrm zipliyrm bebegime zarar veriyrm en cok ta bunu yaptigim icin ustune 2. Bir cinnet daha. Ben sanirim delirdimm. Aklima mukayyet olamiyorum. Ne yapcagimi bilemiyrm gitsem gidemiyrm kalsam kalamiyrm. Karanlikta boguluyorum. Hergun yanlzm zaten burda hic tanidgm yok. Aileme yansitmak istemyrm babam istememisti zaten senin kararin demisti bgn yarin baba ben mutsuzum die. Gelme kapima demisti. Bunu asla yapmicam ama ben napicam onu bilmiyorum bana bir akil verin. Cok genis bir adam. Bazen cok iyi oluyor ama 10 gun surmuyor yine sozumden cikiyor.yapma.dedigm seyleri yapiyor. Ve dun gece olagan gucumle vurdum ona. Tirmikladm heryerini.oda sacimi.cekti. durdurmak. Icin kedi kopek gibiyz son zmanlardir.
İlk evliliğinin bitiş sebebi ne biliyor musunuz?Sinirden nerden baslicagimi bile.bilmiyorum. yeni bir sehir yeni bir ew hersey 1 haftadir guzel gidiyordu. Ben yeni ewliyim esimin 2. Esiyim. Hayatimin en buyuk hatasini yapmisim ama farkina varamamisim. Ustelik 4 aylik hamileyim. Sinirlerim yipranmis zaten. En ufacik.bir seye tahammul edemez oldum. Ben hayatimda bole.genis bole xxl bi adam gormedim cikarken bole.deildi. suanki rahatligi sinir bozucu. Onu bazen bogasim geliyor. Iyligine iyi bir. Insan ama.bekarmis.gbi davraniyor. Gec gelme diyorum.tm diyor ariyorum gelmek uzereym dio ama ne gelen var.ne giden dun gece 2 de gelmesiyle.film koptu. Arkadaslaryla isle ilgili konusyorms ofiste. Ustelik alkol almis ve gozumun icine baka baka almadim diyor en cokta buna delirdm ve cinnet gecirdim aynaya baktigimda kendimi taniyamadim. Beni bole yapan o adam... gozlerimden ates ciktigini hissettim. Vurdum bagirdim butun siteyi ayagi kaldirdim. O sira kendimi.kaybetmisim ciddi anlamda cinnet gecirdim zaten arasira geciriyordum. Bazi seyler kontrolm altindan cikti. Sinirlerme.hakim olamiyrm. Atliyrm zipliyrm bebegime zarar veriyrm en cok ta bunu yaptigim icin ustune 2. Bir cinnet daha. Ben sanirim delirdimm. Aklima mukayyet olamiyorum. Ne yapcagimi bilemiyrm gitsem gidemiyrm kalsam kalamiyrm. Karanlikta boguluyorum. Hergun yanlzm zaten burda hic tanidgm yok. Aileme yansitmak istemyrm babam istememisti zaten senin kararin demisti bgn yarin baba ben mutsuzum die. Gelme kapima demisti. Bunu asla yapmicam ama ben napicam onu bilmiyorum bana bir akil verin. Cok genis bir adam. Bazen cok iyi oluyor ama 10 gun surmuyor yine sozumden cikiyor.yapma.dedigm seyleri yapiyor. Ve dun gece olagan gucumle vurdum ona. Tirmikladm heryerini.oda sacimi.cekti. durdurmak. Icin kedi kopek gibiyz son zmanlardir.
Daha bir hafta önce otrdugun siteyi ayağa kaldiracak kadar gözün dondyse hani komsu bulurum insaallah diye dertleniyrdun ya ....unut o KOMSULARI sen.
İlk evliliğinin bitiş sebebi ne biliyor musunuz?
ohooov sakin ol genç..hamilesin diye üslubumu bozmayacağım..yazım dilim çok serttir evet ama yadırganacak adamı yadırgarım..tamam normal olan budur muhtemelen tkme tokat tırmık tırnak devam et sen..eşinde alkol alıp geç gelmeye devam etsin ne diyelim..ben de hamile oldum bende darlandım ama bugüne kadar senin verdiğin tepkileri vermedim neyse bu açıklama bile fazla sana..byeeeOlur unuturum ben hicbirsey sebebsiz deildir. Bende huzurumu kaciricak.kadar aptal bir.kadinda deilim. Benim.dunyam. bilemessin hiii ewet yuzeysel konusma haddinde bulunmussun zaten. Sen buraya insanlarin sorunlarini yadirgayip burdan eksik egolarinimi tatmin ediyorsun. Kimbilir sen nasilsindir. Bilemeyiz. Senin baskalarina.yazdigin bir.kac yorumuna sahit.olmustum. hep bir yadirgama icersindesin. Kendimi.unuttum suan tatlim senin sorunun nedir??? Hepmi bole.yaklasirsin sikintisi olan insanlara. Mumkunse benden uzak dur. Komsum olmadigin icinde sanslisin ustelik. Arkana yaslan ve rahatla.
ohooov sakin ol genç..hamilesin diye üslubumu bozmayacağım..yazım dilim çok serttir evet ama yadırganacak adamı yadırgarım..tamam normal olan budur muhtemelen tkme tokat tırmık tırnak devam et sen..eşinde alkol alıp geç gelmeye devam etsin ne diyelim..ben de hamile oldum bende darlandım ama bugüne kadar senin verdiğin tepkileri vermedim neyse bu açıklama bile fazla sana..byeee
yav he he sen beni alıntılamazsan ben yorum yapmam merak etme..ama nereye yorum yapacağıma sadece ben karar veririm sen değil..istemezsen gözardı edersin beni yazdıklarımı görmezsin,sana polemiğeson tabletlerini öneririm.Genccc tuttum bunu 28 tatlim yillarin vermis oldugu bir birikimim var ergen deilimm .. sen nap biliyormusn. Bence sen hic konusma. Yorumlarinda kendin gbi lakayit.
yav he he sen beni alıntılamazsan ben yorum yapmam merak etme..ama nereye yorum yapacağıma sadece ben karar veririm sen değil..istemezsen gözardı edersin beni yazdıklarımı görmezsin,sana polemiğeson tabletlerini öneririm.
En azından o çocuğu doğurana kadar ailenin yanına dön. Evdeki huzursuzluktan renk verme. Fazla ayakta kalmamam lazım, tehlikesi varmış de.Sinirden nerden baslicagimi bile.bilmiyorum. yeni bir sehir yeni bir ew hersey 1 haftadir guzel gidiyordu. Ben yeni ewliyim esimin 2. Esiyim. Hayatimin en buyuk hatasini yapmisim ama farkina varamamisim. Ustelik 4 aylik hamileyim. Sinirlerim yipranmis zaten. En ufacik.bir seye tahammul edemez oldum. Ben hayatimda bole.genis bole xxl bi adam gormedim cikarken bole.deildi. suanki rahatligi sinir bozucu. Onu bazen bogasim geliyor. Iyligine iyi bir. Insan ama.bekarmis.gbi davraniyor. Gec gelme diyorum.tm diyor ariyorum gelmek uzereym dio ama ne gelen var.ne giden dun gece 2 de gelmesiyle.film koptu. Arkadaslaryla isle ilgili konusyorms ofiste. Ustelik alkol almis ve gozumun icine baka baka almadim diyor en cokta buna delirdm ve cinnet gecirdim aynaya baktigimda kendimi taniyamadim. Beni bole yapan o adam... gozlerimden ates ciktigini hissettim. Vurdum bagirdim butun siteyi ayagi kaldirdim. O sira kendimi.kaybetmisim ciddi anlamda cinnet gecirdim zaten arasira geciriyordum. Bazi seyler kontrolm altindan cikti. Sinirlerme.hakim olamiyrm. Atliyrm zipliyrm bebegime zarar veriyrm en cok ta bunu yaptigim icin ustune 2. Bir cinnet daha. Ben sanirim delirdimm. Aklima mukayyet olamiyorum. Ne yapcagimi bilemiyrm gitsem gidemiyrm kalsam kalamiyrm. Karanlikta boguluyorum. Hergun yanlzm zaten burda hic tanidgm yok. Aileme yansitmak istemyrm babam istememisti zaten senin kararin demisti bgn yarin baba ben mutsuzum die. Gelme kapima demisti. Bunu asla yapmicam ama ben napicam onu bilmiyorum bana bir akil verin. Cok genis bir adam. Bazen cok iyi oluyor ama 10 gun surmuyor yine sozumden cikiyor.yapma.dedigm seyleri yapiyor. Ve dun gece olagan gucumle vurdum ona. Tirmikladm heryerini.oda sacimi.cekti. durdurmak. Icin kedi kopek gibiyz son zmanlardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?