- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi burcuestetic
-
kedi ve köpeğin barış içinde yaşadığı sahneler bir hayli fazla aşkitom,bunlar hayvanlar alemini teğet geçmişler, Rabbim iki ve üç numerolu bebişleri korusun...bildiğin kedi kopek olmuşsunuz siz..anne ve baba bu şekilde mi olcaksınız
doğru dedin balım..ama annem bize kedi kopek gıbı kavga etmeyin derdi..bizde bu sefer ben kopegım,ben kopegım dıye kavga ederdik..konu sahıbının hali buna benzedi..olay hayvanlarda değil yaniiiiiiikedi ve köpeğin barış içinde yaşadığı sahneler bir hayli fazla aşkitom,bunlar hayvanlar alemini teğet geçmişler, Rabbim iki ve üç numerolu bebişleri korusun...
Edit:boşan güzelim boşan demeyeceğim ama bi zahmet silkelenin karı kocanın vasıflarını öğrenmeniz için gerekirse kitap gönderelim..
neyse birazdan ben saksı değilim moduna da girebilir..doğru dedin balım..ama annem bize kedi kopek gıbı kavga etmeyin derdi..bizde bu sefer ben kopegım,ben kopegım dıye kavga ederdik..konu sahıbının hali buna benzedi..olay hayvanlarda değil yaniiiiiii
net.geo wild da olabilir..neyse birazdan ben saksı değilim moduna da girebilir..
ama vallahi billahi samimi düşüncelerim...
sonra ismim lazım değil ama geyiğe vurduğum iddia edilebilir ki külliyen yalan..
ee tekme tokat tırmık tırnak olan bir aşk drama da değil action da sahne alır değil mi...
başvurular da köpeklere fısıldayan adama di mi ?net.geo wild da olabilir..
basvurular bana..cesar Millan..nede olsa:)başvurular da köpeklere fısıldayan adama di mi ?
basvurular bana..cesar Millan..nede olsa:)
konu sahıbı tatlı dılle herseyı cozebılır halbukı..hamılelık stresi belkıde..(ban yusufu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?