eşimden nefret ediyorum

bildiğin kedi kopek olmuşsunuz siz..anne ve baba bu şekilde mi olcaksınız

Bence onu umursama ve görmezden gel böylesi onu kendıne getırır Allah sana sabır versın duva et kardeşim duva her kapıyı aralar inşallah

bildiğin kedi kopek olmuşsunuz siz..anne ve baba bu şekilde mi olcaksınız
kedi ve köpeğin barış içinde yaşadığı sahneler bir hayli fazla aşkitom,bunlar hayvanlar alemini teğet geçmişler, Rabbim iki ve üç numerolu bebişleri korusun...
Edit:boşan güzelim boşan demeyeceğim ama bi zahmet silkelenin karı kocanın vasıflarını öğrenmeniz için gerekirse kitap gönderelim..

Sinir halinizi bi çözmek lazım önce, sonra eşinizi düşünürüz.
Bir terapiste gitmeniz mümkün olur mu?
Önce bi öfke kontrolü konusunda yardım almalısınız ki, bebeğiniz bu ağır stresten etkilenmesin.

doğru dedin balım..ama annem bize kedi kopek gıbı kavga etmeyin derdi..bizde bu sefer ben kopegım,ben kopegım dıye kavga ederdik..konu sahıbının hali buna benzedi..olay hayvanlarda değil yaniiiiiii

doğru dedin balım..ama annem bize kedi kopek gıbı kavga etmeyin derdi..bizde bu sefer ben kopegım,ben kopegım dıye kavga ederdik..konu sahıbının hali buna benzedi..olay hayvanlarda değil yaniiiiiii
neyse birazdan ben saksı değilim moduna da girebilir..
ama vallahi billahi samimi düşüncelerim...
sonra ismim lazım değil ama geyiğe vurduğum iddia edilebilir ki külliyen yalan..
ee tekme tokat tırmık tırnak olan bir aşk drama da değil action da sahne alır değil mi...

Sizin yaptığınız da hiç normal değil şiddetle bir yere varılmaz el ele tutuşun psikololoğa gidin.

İyi de farkındaysanız konu sahıbı HAMILE ve fecı bır psıkolojık hormonal degısım sözkonusu...O şu an kızacagı ufacık bır seye bıle bin kat tepkı verebılır ve her türlü haklı...
Senin adına çok üzüldüm..Hele o aynada gördugun sen ve su ankı çaresızlıgın bana benı hatırlattı Biraz konusmaya calıs esınle veya terapıste baslayın acıl..Düzelebılecek seyler varsa kurtarın mınık yavru zarar görmeden..Yoksa da yenı yolunda bol şanslar dılerım ama hemen karar verme..

net.geo wild da olabilir..

Bence öncelikle siz kendinize çeki düzen vermeli , öfke , sinir probleminizi çözmelisiniz . Öfke anında verdiğiniz tepkilerin hiçbiri normal değil.
Eşinizi fazlasıyla baskılamaya çalışıyor olabilir misiniz ?
'Yine sözümden çıkıyor , yapma dediğim şeyleri yapıyor ' diye yazmışsınız . Eşinizin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmak yerine ortak noktada buluşmaya çalışın . Anlaşılan ters tepiyor , eşiniz belki de kaçış yolu arıyor .
Bilemedim ama çözüm için önce siz adım atın ve bu cinnet durumlarından ne olursa olsun kurtulmaya çalışın .Sonra eşinizin davranışları üzerinde durabilirsiniz.

Ikinizde sorunlusunuz bence.
Esin ne kadar sucluysa sebde okadar suclusun...

Esin zaten hata yapiyor , ama sende konusup sorunu cozmek yerine daha beter ediyosun.
Bagirmakla, siddet uygulamakla cozulmez sorunlar...

Yine sözümden çıkıyor , yapma dediğim şeyleri yapıyor ! anahtar cümle bu bence
Eşiniz sürekli sözünüzü dinleyecek, dizinizin dibinde oturacak bir çocuk değil
Ailenizin istemediği bir evlilik yapmışsınız, çevreniz yok, üzerine hamilesiniz bence bunlar sizi bunaltmış ama sizde sürekli eşinizi bunaltırsanız uzlaşamazsınız. Bir yardım birlikte en doğrusu bu gibi

Canım kendimi üzme bebeğine zarar verme biz bayanlar sadece kendimizi uzuyoruz erkekler umursamiyor bile bebeğine yazık onu düşün biraz

Nevriye Budak olmussunuz siz. Kocası Cengiz "böyle karısı olan adam evine gider mi ?" diyordu ya, siz de biraz çeki düzen verin kendinize.

Eşim olsa ve ben onu geç gelmemesi için uyarsam ve oda icse geç gelse bende sinirlerim ama siz napmissiniz öyle ya siteyi ayağa kaldırmak cinnet geçirmek falan

Lütfen sakin olun eşinize karşı hep böyle sinirli misiniz acaba insan kendini görmez çoğu zaman yoksa yeni evli ve huzurlu yuvası olan adam neden eve geç gelsin sürekli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…