- 6 Temmuz 2014
- 262
- 102
- 43
- Konu Sahibi burcuestetic
-
En azından o çocuğu doğurana kadar ailenin yanına dön. Evdeki huzursuzluktan renk verme. Fazla ayakta kalmamam lazım, tehlikesi varmış de.
Bu sevgisizliğin yanında illa ki ilgisizlik ve sorumsuzluk da mevcuttur nitekim bu durumlar sonucunda ortam alışkanlıkları da olmuştur özetle eşiniz en baştan disiplinize bir hayata sahip olmadığından bekarken takıldığı ortamdan da vazgeçemiyor diye düşünüyorum.Sewgisizlik. Sewdigi kadin baskasiyla ewlenmis.. oda sinirine mahalledeki kizi kacirms sacmalik ustune sacmalik yani 15 yil onceki mevzu...
canım öncelikle geçmiş olsun ama bu gidişat gidişat değil. böyle evlilik allahım nasip etmesin yazıktır günahtır bebeğinize . iyiliğine iyi diosun o zaman al karşına konuş. ama sakin sakin adam akıllı yoksa sen bağır çağır dök etrafı adam genişmiş iyice kaçar elinden. valla doğmamış bebeişinle kalırsın ortada kimse sahip çıkmaz. sen sahip çıkacaksın bacım evinede kocanada gerekiosa okuyup üfleyeceksin. net yaniSinirden nerden baslicagimi bile.bilmiyorum. yeni bir sehir yeni bir ew hersey 1 haftadir guzel gidiyordu. Ben yeni ewliyim esimin 2. Esiyim. Hayatimin en buyuk hatasini yapmisim ama farkina varamamisim. Ustelik 4 aylik hamileyim. Sinirlerim yipranmis zaten. En ufacik.bir seye tahammul edemez oldum. Ben hayatimda bole.genis bole xxl bi adam gormedim cikarken bole.deildi. suanki rahatligi sinir bozucu. Onu bazen bogasim geliyor. Iyligine iyi bir. Insan ama.bekarmis.gbi davraniyor. Gec gelme diyorum.tm diyor ariyorum gelmek uzereym dio ama ne gelen var.ne giden dun gece 2 de gelmesiyle.film koptu. Arkadaslaryla isle ilgili konusyorms ofiste. Ustelik alkol almis ve gozumun icine baka baka almadim diyor en cokta buna delirdm ve cinnet gecirdim aynaya baktigimda kendimi taniyamadim. Beni bole yapan o adam... gozlerimden ates ciktigini hissettim. Vurdum bagirdim butun siteyi ayagi kaldirdim. O sira kendimi.kaybetmisim ciddi anlamda cinnet gecirdim zaten arasira geciriyordum. Bazi seyler kontrolm altindan cikti. Sinirlerme.hakim olamiyrm. Atliyrm zipliyrm bebegime zarar veriyrm en cok ta bunu yaptigim icin ustune 2. Bir cinnet daha. Ben sanirim delirdimm. Aklima mukayyet olamiyorum. Ne yapcagimi bilemiyrm gitsem gidemiyrm kalsam kalamiyrm. Karanlikta boguluyorum. Hergun yanlzm zaten burda hic tanidgm yok. Aileme yansitmak istemyrm babam istememisti zaten senin kararin demisti bgn yarin baba ben mutsuzum die. Gelme kapima demisti. Bunu asla yapmicam ama ben napicam onu bilmiyorum bana bir akil verin. Cok genis bir adam. Bazen cok iyi oluyor ama 10 gun surmuyor yine sozumden cikiyor.yapma.dedigm seyleri yapiyor. Ve dun gece olagan gucumle vurdum ona. Tirmikladm heryerini.oda sacimi.cekti. durdurmak. Icin kedi kopek gibiyz son zmanlardir.
Sevindim gerçekten. Evet, bu kadar kontrol altında tutmaya çalışmayın, hep benim istediğim olacak demeyin, kendinize zarar veriyorsunuz. Hemen anında tepki vermeyin, sinirizin biraz dinmesine süre tanıyın, sakinleşince üzülüp kırıldığınız durumları yapıcı bir dille paylaşın.Suanlik hersey yolunda uzulmus oda. Benim esim biraz yogun esnaf deilimki dio kapatip kepenkleri ewime geleyim. Esim tesis isletiyor. Gecesi gunduzu bazen karisiyor bende anlayisli davranamiyrm. Ona daliyorum. Onunda sucu alttan almamak. Redbull.icmis ben alkol sandm yemin etti uzuldum cunku hirpaladm onu. Bidaha olmucak die soz verdik birbirimze bakalim.. umarim bidaha ysanmaz. Suan ikimizde pamuk gibiyiz. Komsu teyzede guluyor bize. Gorende bisi oldu sancak ama. Elimde deil. Biraz terapiye ihtiyacim var sanirim
Bu sevgisizliğin yanında illa ki ilgisizlik ve sorumsuzluk da mevcuttur nitekim bu durumlar sonucunda ortam alışkanlıkları da olmuştur özetle eşiniz en baştan disiplinize bir hayata sahip olmadığından bekarken takıldığı ortamdan da vazgeçemiyor diye düşünüyorum.
Sevindim gerçekten. Evet, bu kadar kontrol altında tutmaya çalışmayın, hep benim istediğim olacak demeyin, kendinize zarar veriyorsunuz. Hemen anında tepki vermeyin, sinirizin biraz dinmesine süre tanıyın, sakinleşince üzülüp kırıldığınız durumları yapıcı bir dille paylaşın.
bak öncelikle aramızda bir yanlış anlama var ki öncelikle onu düzeltelim..eğer ki benim yorumlarımı gördüğünü iddia ediyorsun en az 4000 adet yorumum mevcut hamile birine her zaman relaks olmayı öğütlerim neden ben sırf gerginlikten bebeğimi kaybettim..bu sebeple karşımda hamile bir er kişi var ise ısrarla damarına basmam..kolay kolay herkese de boşan demem ki işin çinde şiddet varsa kayıtsız şartsız boşan derim..daha iki gün önce adapazarına yeni taşındım yalnızım dedin,sonrasında gecenin bir yarısı eşine saldırdığını kavga ettiğini söyledin ki anlayışsız eşe tabiki tahammülüm yok,ama hiçbir hamilelik hormonuda karşıdakine canhıraş saldırtmaz..neyse karnında bir alemi yaşatıyorsun bundan öncesine sünger çekelim bu saatten sonra sakinliğini koru ,ben seni tanımam kalbimde kara değil,senin için değil meleğin için ,biraz dinginlik lütfen..adapazarını yeni evini eşinin tavırlarını mı kaldıramıyorsun uzaklaş lütfen gerçekten uzaklaş,annenin yanına git ,olmadı bir arkadaşına ,o da olmadı imkanın dahilinde ufak bir bahar tatili ama git..fakat çift taraflı tavrınız kabul ettiğin üzere terapiyi farz kıldırıyor..ki ilk yorumum dahi ''boşan güzelim boşan demeyeceğim ben karı kocalık vasfını öğrenmeniz için gerekirse kitap gönderelim'' şaka değil ciddiyim..al eline evlilik ilmihali olur ya da güncel kişisel gelişim kitabı olur evliler için..artı adapazarında D&R muhakkak vardır git ordan bebek yetiştirme hamilelik rehberleri ansiklopediler türlü türlü kitaplar seç işte al ve oku..en azından kafanı toplarsın..bir de dostane bir tavsiye bdv de kimlere yorum yapıyoruz aldatılanlara şiddet gösteren ya da görenlere kayın aile dertlerine veyahut bir kaç sahte erkek üyenin saçma sapan konusuna yani sadece tek topikle beni yargılama..bu topikte istisnai konular dışında yapıcı yorumlar yapmamıza imkan yok zira..Allah sana dinginlik sakinlik versin tez zamanda ruhuna huzura kavuştur ..evladın için öncelikle sağ salim kucağına al..bir de internet sitelerine g erekli gereksiz gerilme burda yüz yüze bakmıyoruz birbirimizi görmüyoruz hangi dşüncelerle yazdığımı bilemezsin ..hoşçakalKeske tek derdim sen.olsanda ugrassam.seninle... tesekkur ederim yorumlarin icin eksik kalma yaz tabi bu seni heycanlandiriyorsa. ama derlerya gun gelir... ayni seyleri yasiyor bulursun kendini. Bu durumun icinde olmayi ben istermiydim. Ben sorunumu biliyorum. Kendime.hakim olamiyorum. Cunku yasadigim bazi seylerin birikimleri tahammulsuzlk.diyelim. insanlarin acilariyla.beslenmek hos deil. Benim.icin dua edersen sewinirm. Zor bir surecten geciyorum 4 aylik bebegm var. Bende bilirim bosanmayi. Ama.hic ole.gozuktugu gbi olmuyor. Katlanmak zorundayim. Ben anne olucam suan o duyguyu yasiyorum. Bilerek bebegimi.uzmek istermiyim. Yorumlarinda birazdaha merhametli olursan beni kirmamis.olursun. hassas bir donemdeyim seni tanimiyrm kimsn bilmiyrm ama yinede etkileniyorum. Baskalarinada yapma. Inanki hos deil. Kararmis kalplerimz temizlenir umarim. Iyi gunler..
Tesekkur ederim tavsiyelerin icin.bak öncelikle aramızda bir yanlış anlama var ki öncelikle onu düzeltelim..eğer ki benim yorumlarımı gördüğünü iddia ediyorsun en az 4000 adet yorumum mevcut hamile birine her zaman relaks olmayı öğütlerim neden ben sırf gerginlikten bebeğimi kaybettim..bu sebeple karşımda hamile bir er kişi var ise ısrarla damarına basmam..kolay kolay herkese de boşan demem ki işin çinde şiddet varsa kayıtsız şartsız boşan derim..daha iki gün önce adapazarına yeni taşındım yalnızım dedin,sonrasında gecenin bir yarısı eşine saldırdığını kavga ettiğini söyledin ki anlayışsız eşe tabiki tahammülüm yok,ama hiçbir hamilelik hormonuda karşıdakine canhıraş saldırtmaz..neyse karnında bir alemi yaşatıyorsun bundan öncesine sünger çekelim bu saatten sonra sakinliğini koru ,ben seni tanımam kalbimde kara değil,senin için değil meleğin için ,biraz dinginlik lütfen..adapazarını yeni evini eşinin tavırlarını mı kaldıramıyorsun uzaklaş lütfen gerçekten uzaklaş,annenin yanına git ,olmadı bir arkadaşına ,o da olmadı imkanın dahilinde ufak bir bahar tatili ama git..fakat çift taraflı tavrınız kabul ettiğin üzere terapiyi farz kıldırıyor..ki ilk yorumum dahi ''boşan güzelim boşan demeyeceğim ben karı kocalık vasfını öğrenmeniz için gerekirse kitap gönderelim'' şaka değil ciddiyim..al eline evlilik ilmihali olur ya da güncel kişisel gelişim kitabı olur evliler için..artı adapazarında D&R muhakkak vardır git ordan bebek yetiştirme hamilelik rehberleri ansiklopediler türlü türlü kitaplar seç işte al ve oku..en azından kafanı toplarsın..bir de dostane bir tavsiye bdv de kimlere yorum yapıyoruz aldatılanlara şiddet gösteren ya da görenlere kayın aile dertlerine veyahut bir kaç sahte erkek üyenin saçma sapan konusuna yani sadece tek topikle beni yargılama..bu topikte istisnai konular dışında yapıcı yorumlar yapmamıza imkan yok zira..Allah sana dinginlik sakinlik versin tez zamanda ruhuna huzura kavuştur ..evladın için öncelikle sağ salim kucağına al..bir de internet sitelerine g erekli gereksiz gerilme burda yüz yüze bakmıyoruz birbirimizi görmüyoruz hangi dşüncelerle yazdığımı bilemezsin ..hoşçakal
Ilk evliligi neden bitmis esinin ?
Senin sakin olman gerekiyor canim. Cogu zaman kadinlar kocasini ittikten, tirmaladiktan sonra basliyor siddet. Yani korkarim bi gun kocan dayanamayip sana dayak atsin.
Kendini ve bebegini dusun.
Sakince konusmayi dene, insallah bi yol bulursunuz.
Bi sure ustune dusmemeyi denesen. Bos ver bi sure, bebegini dusun sadeceZaten tepkisiz kaldigi icin dahada deliyorum. O bana el.kaldirmaz cok sinitlenirse duvarlardan alir.hirsini. hic bir.kadina.siddet uygulamaz. Eski eside.dahi... mulayim bir.tipi var distan bakinca huzurlu ama cok.genis rahat relax ben buna.tahamml edemiyrm. Hic bir.sorun yokmus gbi davraniyor. Dunya yansa aaa dunya yaniyor baksana hayatim der. Zit.karekterlrz sanirim ondan☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?