eşimden nefret ediyorum

En azından o çocuğu doğurana kadar ailenin yanına dön. Evdeki huzursuzluktan renk verme. Fazla ayakta kalmamam lazım, tehlikesi varmış de.

Suanlik hersey yolunda uzulmus oda. Benim esim biraz yogun esnaf deilimki dio kapatip kepenkleri ewime geleyim. Esim tesis isletiyor. Gecesi gunduzu bazen karisiyor bende anlayisli davranamiyrm. Ona daliyorum. Onunda sucu alttan almamak. Redbull.icmis ben alkol sandm yemin etti uzuldum cunku hirpaladm onu. Bidaha olmucak die soz verdik birbirimze bakalim.. umarim bidaha ysanmaz. Suan ikimizde pamuk gibiyiz. Komsu teyzede guluyor bize. Gorende bisi oldu sancak ama. Elimde deil. Biraz terapiye ihtiyacim var sanirim

bence biraz kendi halin bırak öfkeni kontrol etmeyi dene

Sewgisizlik. Sewdigi kadin baskasiyla ewlenmis.. oda sinirine mahalledeki kizi kacirms sacmalik ustune sacmalik yani 15 yil onceki mevzu...
Bu sevgisizliğin yanında illa ki ilgisizlik ve sorumsuzluk da mevcuttur nitekim bu durumlar sonucunda ortam alışkanlıkları da olmuştur özetle eşiniz en baştan disiplinize bir hayata sahip olmadığından bekarken takıldığı ortamdan da vazgeçemiyor diye düşünüyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun ama bu gidişat gidişat değil. böyle evlilik allahım nasip etmesin yazıktır günahtır bebeğinize . iyiliğine iyi diosun o zaman al karşına konuş. ama sakin sakin adam akıllı yoksa sen bağır çağır dök etrafı adam genişmiş iyice kaçar elinden. valla doğmamış bebeişinle kalırsın ortada kimse sahip çıkmaz. sen sahip çıkacaksın bacım evinede kocanada gerekiosa okuyup üfleyeceksin. net yani

Sevindim gerçekten. Evet, bu kadar kontrol altında tutmaya çalışmayın, hep benim istediğim olacak demeyin, kendinize zarar veriyorsunuz. Hemen anında tepki vermeyin, sinirizin biraz dinmesine süre tanıyın, sakinleşince üzülüp kırıldığınız durumları yapıcı bir dille paylaşın.

ewet aynen ole... ama.yapcak bisi yok duzelicek duzelticem artik sorumluluklari var. Ben varim bebegi var.. oda farkinda aslindada uygulamaya geciremiyr iside buna izin vermiyor

Sonra dusunuyorum hatali oldugum yerler icin kendi adima konusma yapiyorum ozurde diliyrm gerekirse. Ama o birazdaha duzzz . Erkekler kadinlar.gbi deil malesef hatasini bildigi halde ilk adimi benden bekliyr. Bu biraz sinirimi bozuyor tabi

bak öncelikle aramızda bir yanlış anlama var ki öncelikle onu düzeltelim..eğer ki benim yorumlarımı gördüğünü iddia ediyorsun en az 4000 adet yorumum mevcut hamile birine her zaman relaks olmayı öğütlerim neden ben sırf gerginlikten bebeğimi kaybettim..bu sebeple karşımda hamile bir er kişi var ise ısrarla damarına basmam..kolay kolay herkese de boşan demem ki işin çinde şiddet varsa kayıtsız şartsız boşan derim..daha iki gün önce adapazarına yeni taşındım yalnızım dedin,sonrasında gecenin bir yarısı eşine saldırdığını kavga ettiğini söyledin ki anlayışsız eşe tabiki tahammülüm yok,ama hiçbir hamilelik hormonuda karşıdakine canhıraş saldırtmaz..neyse karnında bir alemi yaşatıyorsun bundan öncesine sünger çekelim bu saatten sonra sakinliğini koru ,ben seni tanımam kalbimde kara değil,senin için değil meleğin için ,biraz dinginlik lütfen..adapazarını yeni evini eşinin tavırlarını mı kaldıramıyorsun uzaklaş lütfen gerçekten uzaklaş,annenin yanına git ,olmadı bir arkadaşına ,o da olmadı imkanın dahilinde ufak bir bahar tatili ama git..fakat çift taraflı tavrınız kabul ettiğin üzere terapiyi farz kıldırıyor..ki ilk yorumum dahi ''boşan güzelim boşan demeyeceğim ben karı kocalık vasfını öğrenmeniz için gerekirse kitap gönderelim'' şaka değil ciddiyim..al eline evlilik ilmihali olur ya da güncel kişisel gelişim kitabı olur evliler için..artı adapazarında D&R muhakkak vardır git ordan bebek yetiştirme hamilelik rehberleri ansiklopediler türlü türlü kitaplar seç işte al ve oku..en azından kafanı toplarsın..bir de dostane bir tavsiye bdv de kimlere yorum yapıyoruz aldatılanlara şiddet gösteren ya da görenlere kayın aile dertlerine veyahut bir kaç sahte erkek üyenin saçma sapan konusuna yani sadece tek topikle beni yargılama..bu topikte istisnai konular dışında yapıcı yorumlar yapmamıza imkan yok zira..Allah sana dinginlik sakinlik versin tez zamanda ruhuna huzura kavuştur ..evladın için öncelikle sağ salim kucağına al..bir de internet sitelerine g erekli gereksiz gerilme burda yüz yüze bakmıyoruz birbirimizi görmüyoruz hangi dşüncelerle yazdığımı bilemezsin ..hoşçakal

Tesekkur ederim tavsiyelerin icin.

Zaten tepkisiz kaldigi icin dahada deliyorum. O bana el.kaldirmaz cok sinitlenirse duvarlardan alir.hirsini. hic bir.kadina.siddet uygulamaz. Eski eside.dahi... mulayim bir.tipi var distan bakinca huzurlu ama cok.genis rahat relax ben buna.tahamml edemiyrm. Hic bir.sorun yokmus gbi davraniyor. Dunya yansa aaa dunya yaniyor baksana hayatim der. Zit.karekterlrz sanirim ondan☺

Direk basligi okuyunca "bosan o zaman" dedim...
Bosanma taraftari olmayanlar ustume atlar belki ama baslikta "nefret" var...
Bunun bana gore bosanmaktan baska bir oluru yok...
Esimin felanca davranisindan hoslanmiyorum degil mesele baya nefret ediliyorsa bunun cozumu bosanmaktir..
2.es olmaniz konusundada yorum yapmicam valla ne diyim..
Kim ne derse desin benim icin bosanmis erkekle evlenilmez..

Canım herşeyden önce hplayıp zıplayıp bebeğine zarar verme. Düşük yapmayı bırak engelli bir çocuk ta doğurabilirsin. Dikkat et.

Bi sure ustune dusmemeyi denesen. Bos ver bi sure, bebegini dusun sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…