- 8 Eylül 2015
- 31
- 9
- 86
- 45
- Konu Sahibi unhappyy35
-
yazınızın baş tarafı tamamen doğru ama artık 10 yıl öncesindeki adama dönecek gücüm kalmadı çünkü onda 6-7 yıllıkken olaylar olduğunda döndüm gene sabrettim sustum artık oda bitti herşey bitti yani bende artık yeşerme umududa bittiiiiiii taş oldu zift oldu geri dönüşü yok artık bendesizin amaciniz evliligi kurtarmak degil,adamdan bosanmak.nasil zarar gormeden bosanirim dusuncesindesiniz heralde.cocuklar var dediniz.bence 10 yil onceki adami hatirlayip sevginizi tekrar yesertin.bunu tek yapamiyorsaniz destek almak sart
işte evet bende bunu istiyorum bana tereyağından kıl çeker gibi nasıl ayrılırım onları anlatmalı
o zaman dunyayi kendine zehir etme.yazınızın baş tarafı tamamen doğru ama artık 10 yıl öncesindeki adama dönecek gücüm kalmadı çünkü onda 6-7 yıllıkken olaylar olduğunda döndüm gene sabrettim sustum artık oda bitti herşey bitti yani bende artık yeşerme umududa bittiiiiiii taş oldu zift oldu geri dönüşü yok artık bende
evet artık dünyam hergün zehir olmuyor bizde hiç iyi bir gün hergün herşeye tartışma ve ben çok bıktım artık boşanmak en doğrusu dediğiniz çok mantıklı teşekkür ederimo zaman dunyayi kendine zehir etme.
aile buyukleriyle hatrini saydigi insanlarla konusturup bosanmanin cocuklar icin iyi olucsgini soylerlerse belki sorun cikmaz.
evet bunuda düşündüm teşekkür ederim belki dedim o zaman kendi güzelce bırakır inşallah bir müddette böyle devam edeyim bakalım oda soğur o zaman inşallahen nefret ettiği hareketleri yapsanız
evle ilgilenmeseniz
eşinizle ilgilenmeseniz
yok daha o boyuta gelmedi ama ramak kaldı diyebilirimŞiddet var mı?
evet aynen çok haklısınız bir de böyle devam edeceğim inşallahO zaman şöyle yapın, hiç ilgilenmeyin eşinizle, kendi başınıza sessiz bir hayat kurun.
Tehdit edildiğiniz ve korktuğunuz için yazıyorum bunları, eşinizin sizin ilgisizliğinizden bıkmasını sağlayın, bir de bu yolu deneyin bakalım...
işte bana yazık olmasın diye bitirmek istedim ama kabul etmiyor çirkefleşiyor işi hiç çekilmicek hale getiriyor o yüzden susup katlanmaya devam ediyorum malesefMutsuzsan katlanma bu adama
Yazık değil mi sana da
Boşan boşanma demek haddim değil ama
işte bana yazık olmasın diye bitirmek istedim ama kabul etmiyor çirkefleşiyor işi hiç çekilmicek hale getiriyor o yüzden susup katlanmaya devam ediyorum malesef
işte bende zamanla gene biteceğini bu adamı ömür boyu çekemeyeceğimi çok iyi biliyorum o yüüzden bir an önce çocuklarım daha fazla eziyet çekmeden bitsin istiyorum ama yok bırakmıyorBilmez miyim annemde sizinle aynı durumda babam etmediğini bırakmadı.
Oda beni bekliyor işte.
işte evet bende bunu istiyorum bana tereyağından kıl çeker gibi nasıl ayrılırım onları anlatmalı
yok neden komik olsun bende direk Allaha dua ediyorum artık kolay ayrılalım hatta o kendisi bıraksın diye bana işte tamda bu konuda acil çare lazımmmmmmBiraz komik olacak ama benim arkadaşımın kızıda yıllarca alkolik kocasından boşanamamış ve arkadaşım bu damadına birde kredi çekip borçlanmış en sonunda konyaya gidip mavlanaya dua edip yalvarınca adam boşanmayı kabul etmiş , o da tabi kızı için sonra sevindi tabi bu senin için çözüm değil ama kadın sığınma evi belki derdine çare olur sonuçta yalnız olmamalısın
onlar yanımdalar sağolsunlar onlardan tam destek var çok şükür ama bizimki kırıp geçirince bir noktada dur diyorum kendi kendime ailemide daha fazla üzmemek adınaBu gibi durumlarda kisinin ailesinin yaninda olmasi cok onemli once annene anlat her detayi her tehditini sonra bir avukata danis yasal haklarini arastir tehdit buyuk bir suc eger dedigin gibi psikopatimsi bir tipse mahkeme daha cabuk bitebilir cocuklariniz sizde kalir hakimin karari gerci ben sadece fikrimi soyluyorum karsina alip konusmakla olmaz sizi anliyorum insallah hakkinizda hayirlisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?