Eşimden Nefret Ediyorum...

onlar yanımdalar sağolsunlar onlardan tam destek var çok şükür ama bizimki kırıp geçirince bir noktada dur diyorum kendi kendime ailemide daha fazla üzmemek adına
Gercekten zor bir durum ama bu sekilde de kendini uzuyorsun ve ileri derece depresyon yasayabilirsin ailene anlatamiyosun bir psikologa ya da dedigim gibi avukata anlat ne yapabilirim diye polis korumasi bile isteyebilirsin o biseyler yapar diye sen kaderine boyun egmek zorunda degilsin

çok teşekkür ederim sağolun evet bende bakıyorum artık çaresine düşünüyorum her yolu deneyeceğim inşallahyoksa hasta olucam

Yerinizde olsam ailemin evine taşınırım çocuklarımla, bir avukata danışırım. Onun tavsiyeleri doğrultusunda boşanma davası açarım.

O halde sende konya'ya mevlanaya git allaha dua et bakarsın adam vicdana gelir ve boşanmayı kabul eder , yer gök dua nede olsa
yok neden komik olsun bende direk Allaha dua ediyorum artık kolay ayrılalım hatta o kendisi bıraksın diye bana işte tamda bu konuda acil çare lazımmmmmm

Çocukların kaç yaşında oğlun var mı ? Bazı durumlarda çocuklar büyüyünce haksızlığa dayanamayıp anneyi koruma altına alıp babayı dövüyorlar

Bes sevgi dili-gary caphman kitabini okumanizi tavsiye ederim. Evlilik terapisti olan yazarin kitapta iliskiler evlilikler uzerine tavsiyeleri, sorunlara ise kalici cozumleri var. Hatta kitapta 'nefret ettigimiz kisiyi tekrar sevebilir miyiz' adli bolumu var size cok faydasi olacagini dusunuyorum

Allah'ın sizi kurtarma şekli "boşanma davası" açmanız şeklinde gerçekleşebilir.
siz parmağınızı kıpırdatmazsanız ne olacak meteor mu düşecek bu adamın başına?
açın davayı bitsin.

kendinden igrendir o seni biraksin.
yemeklerin icinden sac ciksin.
tuylerini sal
kok
dislerini fircalama
saclarini tarama evde
hep pijamayla dolas
tuvalete s.c sifonu cekme
yaninda osur gegir
dislerini havluya sil
surekli elin burnunda olsun
bunlari yaparsan evlat olsan sevilmezsin. kocan da kacar gider

he he he çok güldüm yaa sağolun bu ızdıraplı halimde bile beni güldürmeyi başardınız sağolun

işte sorunda burda ben artık hiç bir şekilde takrar sevmeyi düşünmem bile aslaaaaaaaaa

Allah razı olsun ailem hep arkamda maadi sorunumda yok ama işte onlarada zarar verirse diye korkuyorum

merak etmeyin bir şey yapmaz. bir kaç kişi sıkıştırsın bunu korkudan uzak durur.
açığınızı yakalamış onu kullanıyor.
siz de onun açığını bulun.
şiddete karşıyım. ama böyle adamlara şart. bence güzel bir sıkıştırsınlar onu.

Eğer küçüklerse seni yargılayacaklar ama ergenlerse veya daha yaşlı sana hak verecekler benim arkadaşımın biri kocası bunu aldattığı halde adamdan boşandı ama nedense halen 2 oğlu annelerini suçlu buldular oda 2 erkek evladını babaya yolladı adamda köyde evde kalan kızı kandırıp hamile bırakmış sonra kızın abileri gelip adamı sürekli dövüp kız kardeşine nikah yapması için baskı yapmışlar sonra bu adam birgün köyde birgün şehirde ki kadına para bırakmıyordı geldiğinde dayak ve un bir çuval, bende dedim ayrıl bu adamdan ayrıldıktan sonra halen babaya hak vermeleri,kadının oğulları, beni şaşırttı
açıkcası,bugünde bana telefon açmış bana koca bul diyor sahipsiz olmaktan yakınıyor , evlatları hayırsız çıktı ya
evet oğlum var kızımda

ah yaa beterin beteri var işte çok acı maleseff naapsın şimdi kadıncağız evlatlarıda bir alem bende sırf oraları düşünüyorum çocuklar iler bana hak vermezse diye şimdi çok küçükler sorun yok o yönden ama ilerisi beni düşündürüyor yoksa bende hiç birşeyine boyun eğmez ne yaparsa yapsın boşanırdım herşeyi göze alırdım

Bu arkadaşımın oğulların biri hırsızlığa karışmış bu yaz yine arkadaşımı suçlu bulmuş öğretmenlerde arkadakımı okula çağırıp neden ergene para vermediğini sormuş oda verdiğim parayı 1 günde bitiriyordu bende cezalandırmak için 1 hafta parasız gezsin demiş paranın kıymetini bilsin demiş oğluda asi anneyi dinlemiyor lise sona geçti oda oğluna kızıp babasına yollamış , ben başedemiyorum diye yine başka bir annemin komşusu adam kadını akrabasıyla aldattı ve sonra kadını dövdü sonra mahalleli birleşti adamı dövdüler sonunda kadın adamdan boşandı hatta işide evide vardı ama 2 çocuk baba evde olmayınca her gün tartışınca ki yeni ergenliğe girdiler
kadın kocasıyla barışıp adamı tekrar eve aldı ama adam süt dökülmüş kuzu gibi birde çökmüş bu adamı diğer kadın terk etmiş bu adamında gideceği yeri olmayınca arabasında yatmış kalkmış kadın sırf çocuklarla baş edemeyince adamı geri çağırdı bende annemde şaşırdık demek ki insan tükürdüğünü çocukları için geri yalıyor ,hayat bazen çok acımasız , hiç planladığın gibi olmuyor

çocuklar kaç yaşında biraz ona göre cevaplayacağım çok küçüklerse okula başlamadılarsa ayrı daha büyüklerse ayrı

ben size şunu önerecektim hangi konularda kavga ediyorsunuz bilmiyorum ama madem ayrılmayı göze aldınız
artık onu duymayın görmeyin evin içinde kendinize ayrı bir dünya kurun çocuklarınızla
mesela hafta sonu onun dahil olmadığı programlar yapın
onu dışlayın resmen evin içinde ayrıca doğru dürüst yemek yapmayın ev işlerini salın evin içinde bakımsız dolaşın
sizden vazgeçene kadar

ayrıca kamuda sığınma evi meselesi nasıl olur bilmiyorum
ben eşi şizofren olan kadına kimsenin bilmediği ayrı kimlik çıkarıldığını hayati tehlikesi olduğu için başka isimle başka şehirde çalıştırıldığını biliyorum devlet tarafından ama sizde sanırım o iş zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…