- 7 Eylül 2015
- 250
- 205
- 53
- 36
- Konu Sahibi unhappyy35
-
Gercekten zor bir durum ama bu sekilde de kendini uzuyorsun ve ileri derece depresyon yasayabilirsin ailene anlatamiyosun bir psikologa ya da dedigim gibi avukata anlat ne yapabilirim diye polis korumasi bile isteyebilirsin o biseyler yapar diye sen kaderine boyun egmek zorunda degilsinonlar yanımdalar sağolsunlar onlardan tam destek var çok şükür ama bizimki kırıp geçirince bir noktada dur diyorum kendi kendime ailemide daha fazla üzmemek adına
çok teşekkür ederim sağolun evet bende bakıyorum artık çaresine düşünüyorum her yolu deneyeceğim inşallahyoksa hasta olucamGercekten zor bir durum ama bu sekilde de kendini uzuyorsun ve ileri derece depresyon yasayabilirsin ailene anlatamiyosun bir psikologa ya da dedigim gibi avukata anlat ne yapabilirim diye polis korumasi bile isteyebilirsin o biseyler yapar diye sen kaderine boyun egmek zorunda degilsin
çok teşekkür ederim sağolun evet bende bakıyorum artık çaresine düşünüyorum her yolu deneyeceğim inşallahyoksa hasta olucam
yok neden komik olsun bende direk Allaha dua ediyorum artık kolay ayrılalım hatta o kendisi bıraksın diye bana işte tamda bu konuda acil çare lazımmmmmm
her hareketine herşeyine katlana katlana bunca yılı geride bıraktık 8-10 seneyi ve ben artık bittim dayanamıyor, katlanamıyorum çünkü sabrım taştı artık ona karşı buz gibiyim oda farkında ama bir türlü düzeltmeyede yanaşmıyor aynı hır gürle hiç bir şey olmamış gibi hep devam edeyim istyior ama ben iğreniyorum dilimde beddua etmekten tüy bitti artık onun için hiç de iyi konuşamıyorum her lafım bedduaya dönüşüyor çocuklarımızda var boşanmayı kabul etmiyor tehditler savuruyor bebelerim için devam ediyorum ama Allahım beni bu adamdan kurtar diye sürekli dua ediyorum çünkü artık hiç çekecek durumum kalmadı karşına al konuş demeyin çünkü konuşmak hep kötü sonuçlanıyor daha beter oluyor hiç konuşmadan herşeyi içime atıp gülüp söylemememi lay lay lom davranmamı istyor bende bu kadar moral bozukluğuna nasıl öyle davranabilecem ki kendimi zorluyorum gene olmuyor çünkü çok soğudum numaradan devam edecek bile halim kalmadı ne olur bana bir akıl verin ben ne yapabilirim?
Allah razı olsun ailem hep arkamda maadi sorunumda yok ama işte onlarada zarar verirse diye korkuyorum
aynen öle oluyo erkek evltlar koruyo ama onlarnda psıkolojı bozuk oluyo (genelde)Çocukların kaç yaşında oğlun var mı ? Bazı durumlarda çocuklar büyüyünce haksızlığa dayanamayıp anneyi koruma altına alıp babayı dövüyorlar
he he he çok güldüm yaa sağolun bu ızdıraplı halimde bile beni güldürmeyi başardınız sağolunkendinden igrendir o seni biraksin.
yemeklerin icinden sac ciksin.
tuylerini sal
kok
dislerini fircalama
saclarini tarama evde
hep pijamayla dolas
tuvalete s.c sifonu cekme
yaninda osur gegir
dislerini havluya sil
surekli elin burnunda olsun
bunlari yaparsan evlat olsan sevilmezsin. kocan da kacar gider
evet oğlum var kızımdaÇocukların kaç yaşında oğlun var mı ? Bazı durumlarda çocuklar büyüyünce haksızlığa dayanamayıp anneyi koruma altına alıp babayı dövüyorlar
işte sorunda burda ben artık hiç bir şekilde takrar sevmeyi düşünmem bile aslaaaaaaaaaBes sevgi dili-gary caphman kitabini okumanizi tavsiye ederim. Evlilik terapisti olan yazarin kitapta iliskiler evlilikler uzerine tavsiyeleri, sorunlara ise kalici cozumleri var. Hatta kitapta 'nefret ettigimiz kisiyi tekrar sevebilir miyiz' adli bolumu var size cok faydasi olacagini dusunuyorum
Allah razı olsun ailem hep arkamda maadi sorunumda yok ama işte onlarada zarar verirse diye korkuyorum
evet oğlum var kızımda
ah yaa beterin beteri var işte çok acı maleseff naapsın şimdi kadıncağız evlatlarıda bir alem bende sırf oraları düşünüyorum çocuklar iler bana hak vermezse diye şimdi çok küçükler sorun yok o yönden ama ilerisi beni düşündürüyor yoksa bende hiç birşeyine boyun eğmez ne yaparsa yapsın boşanırdım herşeyi göze alırdımEğer küçüklerse seni yargılayacaklar ama ergenlerse veya daha yaşlı sana hak verecekler benim arkadaşımın biri kocası bunu aldattığı halde adamdan boşandı ama nedense halen 2 oğlu annelerini suçlu buldular oda 2 erkek evladını babaya yolladı adamda köyde evde kalan kızı kandırıp hamile bırakmış sonra kızın abileri gelip adamı sürekli dövüp kız kardeşine nikah yapması için baskı yapmışlar sonra bu adam birgün köyde birgün şehirde ki kadına para bırakmıyordı geldiğinde dayak ve un bir çuval, bende dedim ayrıl bu adamdan ayrıldıktan sonra halen babaya hak vermeleri,kadının oğulları, beni şaşırttı
açıkcası,bugünde bana telefon açmış bana koca bul diyor sahipsiz olmaktan yakınıyor , evlatları hayırsız çıktı ya
ah yaa beterin beteri var işte çok acı maleseff naapsın şimdi kadıncağız evlatlarıda bir alem bende sırf oraları düşünüyorum çocuklar iler bana hak vermezse diye şimdi çok küçükler sorun yok o yönden ama ilerisi beni düşündürüyor yoksa bende hiç birşeyine boyun eğmez ne yaparsa yapsın boşanırdım herşeyi göze alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?