Eşimden öyle nefret ettim ki!

eve gelmeden önce tlfn edip bağırdım çağırdım ben soğukkalnı olamıyorum tezcanlıyım biraz tatlı falan almış sanki çocuk kandıracak bi de zorla yedirmeye çalışyo işte ben annmlerdeyken kendisini çok kızdırmışım oda gitmş evli oldğunu silmiş yrn dedim daha büyük şeylerde neler yaprsın şmid çekti gitti alkol almaya evde içeckemiş ne yaprsan yap dedim valla eşim konuştukçA daha çok nefret ettim...........o kadar nefret ettim ki yüzüne hiç bakmıyorum....o kadar iğrendim bilimyorum bi ömür böyle geçmez heralde....labirenteyim sanki çıkış yolu bulamıyorum...

zıkkımın kokunu ıcsın!!!
daha 6 aylık bı evlılıkte nedır bu ya!
eve bıle almayın yarın o adamı! atın kıyafetlerınıde camdan dısarı
rezıl rusva olsun :umursamaz:
yerınızde olsam bır bekar profılde ben acarım madem oyle kısasa kısas

tövbe yarabbim ya.......
hacker olsam önce bu Facebook denen siteyi hacklerdim.
bu kaçıncı artık, ne bu kocaların gözünün dışarda olması :/
iyi ki sevgilimin de benim de yok facebook hesabı, delirirdim herhalde ben!
Facebook değik FACEB.K olmuş orası!

çok merak ettım 1 haftalık bekarlık boyunu uzatmış mı eşinizin
bu kadar meraklıydı bekarlığa size niye açtı hayatını oyyy
anlamıyorum bu erkeklerı oyyyyyyyyyyyyyy

zikkim icsinnnnn bu ne ya hem suclusun bide git dertli gibi alkol al ic. Inanilmaz sinirlendim. Sakin taviz Verme lutfen. Sonra HIc basedemezsin. Allah yardimcin olsun.

senden 6 ay sonra bikacaksa niye evlendi ki? esini anlayamadim ben...Allah sana bu esle sabir ihsan eylesin tatlim...bu isin pesini boyle birakma, burnundan fitil fitil getir kötükedihüso

Vay eşşoğlusu:mymeka:

Bide burda gördüğüm ve yadırgadığım yorumlar var. Ne demek daha evliliğin 6.ayında. E bunlar taze evli olmaması lazım ama 10-15 senelik evliyseniz mübahmı yani. Anlam veremedim.:umursamaz:

haklısın evliliğin 6. ayı yada 10-15 senesi olmaz ama evliliğin ilk ayları... yeni bir hayat, yeni bir düzen ve sevdiğin insanla ortak hayatın ilk zamanları...yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama bu dönemde eşler bu yepyeni hayata odaklı olmaya çalışmazmı?sonuçta eşimizle birbirimizi önceden tanıyor olsakda aynı çatı altında yaşamaya başlamak farklı bir şey...şimdiden bu tip eğilimler başgösterdiyse sonu ortada...
karşımızdaki insanı doğru insan olarak kabul edip ortak bir hayata başkoyduysak bu arayışın anlamı nedir??kişilik bozukluğumu arsızlıkmı....??
tekrar söylüyorum benim için boşanma sebebidir...

Öyle bir tavır alınmalı bu erkek sürülerine karşı, bir günlük evli dahi olsan çekip gideceğini bilmeliler ve ona göre davranmalılar. Bu olayda bir hafta surat asıp barışılırsa çok üzgünüm ama aynı şeyi yine yapar. Affetmek cesaretlendiriyor herifleri. Ben olsam boşanırdım bekarım evet , zor evet ama bu kadar ucuz bir şekilde beni aldatan üstelik öğrenebileceğimi bildiği halde bunu yapan adam beni umursamıyordur.

Genelde hepsi yapıyor bende 4 aylık evliyim yılbaşında eglenceye gitik tuhat tavırlar bende çok soğudum bu kısa zamanda ...

Bence inada yapilmis bir sey bunu gizleyebilirdi karisi geldigi zaman silebilirdi yada eski haline dondurebilirdi facebook sayfasini
"beni kizdirdigin icin yaptim demis" aralarinda surtusme olmus olay ordan basliyor
(tabii hic bir sey boyle yapmasini hak ettirmiyor)

Gerizekalı demek istiyorum kendini ileri zekalı sanan bu herife müsadenle.
Alkol alacakmış.Alıyorsan al reklamını mı yapıyor?:olmaz:Sen onu ne kadar kızdırmış olabilirsin ki ayrıca bunu mu reva görüyor sana??
Allah'ım en iyi erkek ölü erkek diyenler ne haklıymış.Kime güveneceksin ya.

Son düzenleme:
valla arkadaşın olaya diyecek bişi yokbu adamın gözü hep dışarda felan mıdır bi tart ölç biç kafanda çocuk fikrini de hemen çıkar aklında bir süre eşini takip edip evliliğin oturmadan yapma derim naçizane benimki yapsa bavulu eline vermiştim valla boşanmasam da epey süründürürdüm orası kesin baştan çek restini benimki flört ettiğimiz ilk günden beri bilir benim aldatma ve şiddeti hiçbir zaman affetmeyeceğimi ona göre ayağını denk alır

yalnız arkadaşlar adamın birinin gözü dışardaysa facebook un bunda suçu nedir sizce ya da internetin eskiden bunlar yokken erkekler aldatmıyorlar mıydı şimdi daha kolaylaştı diye düşünmeyen insan yeter ki yapmak istesin hemen kolayını bulur bana doğrudan facebook a veya internete söylenmek erkeklerin suçunu hafifletmek gibi geliyor açıkçası sizlerin belki böyle bir kastı yok belki ama

canım çok haklısın. aynı şey benim evliliğim 4 yılında başıma geldi. ben eşimi 15 gün yalnız bıraktım mezun bula kayıt olmuş ve bekar olarak yazmış. üstelik ta ortaokuldan beni tanıyana kadarki bütün kız arkadaşlarını aramış. geldiğim gün gördüm. ve bekledim eve geldi kıyameti kopardım yalvardı ayaklarıma kapandı ben senin için ölürüm eşeklik ettim diye ama ben seni artık istemiyorum dedim ve eşyalarımı valizden çıkarmamıştım ve gidiyorum dedim beni kendini öldürmekle tehdit ettti . umrumda değilsin dedim. neyse 1 hafta yüzüne bakmadım yalvardı yüzüme bak diye. içimden gelmiyo dedim. ama öyle kötü oldumki yatağıma giremedim sürekli ağladım sordum ona neyim eksik madem başkalarını arıycaktın neden benimle evlendin diye kendimi yanında asalak gibi hissettim. kabullenemedim. bu tam 5 ay sürdü bu arada leptobu ben aradıkları görünce lanet olsun hep bunun yüzünden diye duvara fırlatıp paramparça yaptı.
ama şimdiki aklım olsaydı hiç kavga çıkarmazdım. söylerdim aptal yerine kydurmazdım kendimi ama kavga çıktığı zaman olan kadına oluyo bence.
sana tavsiyem bağırıp çağırma gayet sakin ve kendinden emin bir şekilde söyle. eğer çok pişman olduğunu ve yalvardığını görürsen. ve gerçekten bu özürüne inanırsan sadece tehdit et yani bunu bir daha tekrarlarsa bırakacağının sinyallerini ciddi bir şekilde belirt. bebekte varsa ki inş. yoktur. sakın aldırma. yoksada en az altı ay yapma derim ve yatağını o gelip seni yatağınıza götürene kadar ayır.

oldu ya başka bir derdi de varmıymış?
sen kızdırdığında kaldırıp profilini bekar diye düzenleyen adam kavga ettiğinizde ne yapacak acaba?
nasıl bir adam bu nasıl bir karaktere sahip anlamadım ki!

arkdaşlar çok değişik bi şey oldu ben face sayfamı kapatmamışm eşim de açmış tabii bi yandan alkolunu alıyo mesaj gelmiş bana eşimle evlenmeden iki yıl önce üni de bi sevgilim vardı o mesaj atmış ne yaparsam yap seni unutamıyorum evlensende hep seni sevicem diye yazmış eşimde bunu gördü kızdı ağladı ben de yüzüğümü çıkardım kendimi d bekar olarak yazdım dedim ki boşyere eşimle söz yarışına girmim çenemi yormim tavırlarımdn anlasın..........

arkdaşlar çok değişik bi şey oldu ben face sayfamı kapatmamışm eşim de açmış tabii bi yandan alkolunu alıyo mesaj gelmiş bana eşimle evlenmeden iki yıl önce üni de bi sevgilim vardı o mesaj atmış ne yaparsam yap seni unutamıyorum evlensende hep seni sevicem diye yazmış eşimde bunu gördü kızdı ağladı ben de yüzüğümü çıkardım kendimi d bekar olarak yazdım dedim ki boşyere eşimle söz yarışına girmim çenemi yormim tavırlarımdn anlasın..........

Çok kötü olmuş bence...
Eski erkek arkadaşınız da tam da ortaya çıkacak zamanı bulmuş yani..
Yüzük çıkarmanız da,profilinizi bekar yapmanız da bence hoş değil..
Çirkin bir karşılık olmuş..
Haklıyken haksız duruma düşeceksiniz..

Çok kötü olmuş bence...
Eski erkek arkadaşınız da tam da ortaya çıkacak zamanı bulmuş yani..
Yüzük çıkarmanız da,profilinizi bekar yapmanız da bence hoş değil..
Çirkin bir karşılık olmuş..
Haklıyken haksız duruma düşeceksiniz..

Kesinlikle haklıyken haksız duruma gelmiş arkadaş... kaydirigubbakcemile5
Bu olay çok kötü yerlere gelebilir, eşinin fiziksel aldatmaya kadar dayanan davranışlarına neden olabilir... bilmiyorumkismile
Bunu da geçtim, eşiyle arasında güven denen olgunun hem erkek hem kadın tarafından çöküntüye uğramasına neden olabilir... :olmaz:
Konu sahibi arkadaş bunu kıskandırma yöntemi olarak şu an kullanıyor olabilir sinir havliyle ama bana göre bu olay apaçık felaket habercisi olacak... :umursamaz:
Benim başıma bu olay gelse düşünüp dururdum güven 2 taraflı yok oldu artık bu evlilikten hayır nasıl gelir diye...
eyvahedigeldismile
Dışarıdan gören biri olarak şahsen ben, erkek aldatmaya meyilli kadın meyilli olmuş(hırs sonucu) bu nasıl evlilik derdim... kafamçokkarıştı

Kesinlikle haklıyken haksız duruma gelmiş arkadaş...
Bu olay çok kötü yerlere gelebilir, eşinin fiziksel aldatmaya kadar dayanan davranışlarına neden olabilir...
Bunu da geçtim, eşiyle arasında güven denen olgunun hem erkek hem kadın tarafından çöküntüye uğramasına neden olabilir...
Konu sahibi arkadaş bunu kıskandırma yöntemi olarak şu an kullanıyor olabilir sinir havliyle ama bana göre bu olay apaçık felaket habercisi olacak...
Benim başıma bu olay gelse düşünüp dururdum güven 2 taraflı yok oldu artık bu evlilikten hayır nasıl gelir diye...

Dışarıdan gören biri olarak şahsen ben, erkek aldatmaya meyilli kadın meyilli olmuş(hırs sonucu) bu nasıl evlilik derdim...

bence çok iyi bi tesadüf oldu iyiki yanlışkılta olsa açık bırakmışım vazgeçilmez olduğunu anlamalı erkek hala beni unutamayan seven insanları gördükçe kendine çekin düzen vermeli erkek saygıdan susmadan anlamıyo tabii onun böyle yapması benim aldatacağım analmına gelmez ben eski sevgilimle hiç görüşmem ki eşimle evlenmeden iki yıl önce bitmişti ve bunca yıl sonra mesaj atması benden kaynaklanan bi neden değil esmiş atmış ki bende kayıtlı bile değil yani işin özü eşimin içnin acıdığını ve yandığını gördüm yüzüğümü çıkarmanın nedenide kendisi evlendğimizden beri yüzük takmıyodu ben takıyodum yine ama bu olay yaşadıkltan sonra hep neden ben dedim neden alltan alayım bende attım yüzüğümü yani eşimn bi hafta yokluğunda böyle yapması içimi çok acıttı bütün çevrem beni eşime yaşkıştrmaz bile nasıl evlendin derler bunla buna rağman beni yok sayıyo daha beter olsun nefret ediorum çok soğudum........

Back
X