Eşimden öyle nefret ettim ki!

bence çok iyi bi tesadüf oldu iyiki yanlışkılta olsa açık bırakmışım vazgeçilmez olduğunu anlamalı erkek hala beni unutamayan seven insanları gördükçe kendine çekin düzen vermeli erkek saygıdan susmadan anlamıyo tabii onun böyle yapması benim aldatacağım analmına gelmez ben eski sevgilimle hiç görüşmem ki eşimle evlenmeden iki yıl önce bitmişti ve bunca yıl sonra mesaj atması benden kaynaklanan bi neden değil esmiş atmış ki bende kayıtlı bile değil yani işin özü eşimin içnin acıdığını ve yandığını gördüm yüzüğümü çıkarmanın nedenide kendisi evlendğimizden beri yüzük takmıyodu ben takıyodum yine ama bu olay yaşadıkltan sonra hep neden ben dedim neden alltan alayım bende attım yüzüğümü yani eşimn bi hafta yokluğunda böyle yapması içimi çok acıttı bütün çevrem beni eşime yaşkıştrmaz bile nasıl evlendin derler bunla buna rağman beni yok sayıyo daha beter olsun nefret ediorum çok soğudum........

Arkadaşım erkek sizi seviyorsa,size değer veriyorsa zaten sizden vazgeçmez ki.. Sizi üzecek bir hareket yapmaz ki..
Elalemin sizi unutamamış,hala sizi seviyor olması adamı sadece öfkelendirir ama içinde varsa yapacağını yine yapar..
Bence önce siz kendiniz birey olarak tavır koyun,soğuduğunuzu farketti mi,bununla ilgili ne yaptı,önemli olan bunlar.. Yoksa başkaları sizi beğeniyormuş,eski sevgiliniz sizi unutamamış vs. vs. bunlar eşinizin aklını başına getirmez.. Önemli olan onun ne hissettiği ve kendisi affettirmek için neler yaptığı..

bencede laalecim, katılıyorum sana.
ayrıca kısasa kısas yapmaya katılmıyorum, çizginizi bozmadan ağırlığınızı koruyarak devam etmelisiniz yola.
ortada eşinizin affedilmeyecek (bence!) bir hatası var ve bunun 3. bir şahsın size olan sevgisiyle hiçbir alakası yok!!

Kısa bir tatile ihtiyacınız var. Belki ailenizin yanına, belki de bir kız arkadaşınıza gidip kalmalı ve kafanızı dinlemelisiniz...
Karar verip sakinleşmek adına...
Bu şekilde fevri davranmak kendinize ve eşinize zarar vermekten başka işe yaramaz...
Öfkeyle kalkan zararla oturur...
:kahve:

Kesinlikle haklıyken haksız duruma gelmiş arkadaş...
Bu olay çok kötü yerlere gelebilir, eşinin fiziksel aldatmaya kadar dayanan davranışlarına neden olabilir...
Bunu da geçtim, eşiyle arasında güven denen olgunun hem erkek hem kadın tarafından çöküntüye uğramasına neden olabilir...
Konu sahibi arkadaş bunu kıskandırma yöntemi olarak şu an kullanıyor olabilir sinir havliyle ama bana göre bu olay apaçık felaket habercisi olacak...
Benim başıma bu olay gelse düşünüp dururdum güven 2 taraflı yok oldu artık bu evlilikten hayır nasıl gelir diye...

Dışarıdan gören biri olarak şahsen ben, erkek aldatmaya meyilli kadın meyilli olmuş(hırs sonucu) bu nasıl evlilik derdim...

bence çok iyi bi tesadüf oldu iyiki yanlışkılta olsa açık bırakmışım vazgeçilmez olduğunu anlamalı erkek hala beni unutamayan seven insanları gördükçe kendine çekin düzen vermeli erkek saygıdan susmadan anlamıyo tabii onun böyle yapması benim aldatacağım analmına gelmez ben eski sevgilimle hiç görüşmem ki eşimle evlenmeden iki yıl önce bitmişti ve bunca yıl sonra mesaj atması benden kaynaklanan bi neden değil esmiş atmış ki bende kayıtlı bile değil yani işin özü eşimin içnin acıdığını ve yandığını gördüm yüzüğümü çıkarmanın nedenide kendisi evlendğimizden beri yüzük takmıyodu ben takıyodum yine ama bu olay yaşadıkltan sonra hep neden ben dedim neden alltan alayım bende attım yüzüğümü yani eşimn bi hafta yokluğunda böyle yapması içimi çok acıttı bütün çevrem beni eşime yaşkıştrmaz bile nasıl evlendin derler bunla buna rağman beni yok sayıyo daha beter olsun nefret ediorum çok soğudum........

oh iyi etmişsin ... nedir bu erkeklerden çektiğimiz niye onlar bizim gibi sadık olamıyor ....
arkadaşında tam zamanını bulmuş doğrusu msj atacak.....yüzüğü çıkarmaklada iyi etmişsin..ben olsam bende aynısını yapardım...anlasınki senide beğenen kişiler var ...kendilerini ne sanıyorlarsa şu erkekler...kötükedihüsokötükedihüso

aaa yüzüğünü takmıyor ne demek ya hu. yani bu olaydan önce zaten bu sorun varmış. ne gibi saçma bir mazereti var acaba takmamak için. bu bekar olma isteği sırf facebookla ilgili değil demek ki adam dışarda da bekar süsü veriyor kendine herhalde! off.

Son düzenleme:
erkeklerin al birini vur ötekine hepsi birbirinden rezil seni o kadar iyi anlıyorumki bence bu yaptığını onun burnundan getir bu kadar kolaymı bakalım zaten oralardan bulduğu kendine yarmı olacak sanıyor bu erkekler kendilerini ne sanıyor bilmiyorumki guclubacismile

bu ne böyle yaa,sen onun sayfaında birilerini gör,o senin sayfanda birilerini görsün,yaa böyle evlilikmi olur?sende girme oda girmesin ozaman kardeşim.

kaybetme korkusu yasamayan bir insan tepeye ciktikca cikar
bende bunu biliyorum!
erkek olmasi bunlari yapmasini hak getirmiyor
erkekleri affetme yada intikam alma duygularina girer bizim turk kadinlari
kadin yapsa erkekler bir kelimeyle bir sozle o kadini rezil eder
psikopatida dove dove oldurur

daha cicim aylarındasınız yaptığına bak şu utanmasın
baştan sıkı tutyoksa çok ağlarsın

bi ihtimal daha var seni aklı sıra kıskandırmakta istemiş olabilir

Back
X