- 13 Nisan 2007
- 33.846
- 103.291
- 1.123
- 46
bence çok iyi bi tesadüf oldu iyiki yanlışkılta olsa açık bırakmışım vazgeçilmez olduğunu anlamalı erkek hala beni unutamayan seven insanları gördükçe kendine çekin düzen vermeli erkek saygıdan susmadan anlamıyo tabii onun böyle yapması benim aldatacağım analmına gelmez ben eski sevgilimle hiç görüşmem ki eşimle evlenmeden iki yıl önce bitmişti ve bunca yıl sonra mesaj atması benden kaynaklanan bi neden değil esmiş atmış ki bende kayıtlı bile değil yani işin özü eşimin içnin acıdığını ve yandığını gördüm yüzüğümü çıkarmanın nedenide kendisi evlendğimizden beri yüzük takmıyodu ben takıyodum yine ama bu olay yaşadıkltan sonra hep neden ben dedim neden alltan alayım bende attım yüzüğümü yani eşimn bi hafta yokluğunda böyle yapması içimi çok acıttı bütün çevrem beni eşime yaşkıştrmaz bile nasıl evlendin derler bunla buna rağman beni yok sayıyo daha beter olsun nefret ediorum çok soğudum........
Arkadaşım erkek sizi seviyorsa,size değer veriyorsa zaten sizden vazgeçmez ki.. Sizi üzecek bir hareket yapmaz ki..
Elalemin sizi unutamamış,hala sizi seviyor olması adamı sadece öfkelendirir ama içinde varsa yapacağını yine yapar..
Bence önce siz kendiniz birey olarak tavır koyun,soğuduğunuzu farketti mi,bununla ilgili ne yaptı,önemli olan bunlar.. Yoksa başkaları sizi beğeniyormuş,eski sevgiliniz sizi unutamamış vs. vs. bunlar eşinizin aklını başına getirmez.. Önemli olan onun ne hissettiği ve kendisi affettirmek için neler yaptığı..