• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden para isteyemiyorum alışamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KılAr eşinizi anlatmak yerine akıl verelimmi.

Eşinle konuş ama anladığım kadarı ile Onunda parası yok 100 tl sonrabırakıyım dediğinegöre
Bu arada eşin ne kadar alıyor gideriniz nekadar bunu öğrenirsin öğren
Buralara aldanıp eşini suçlama belki bir kadın neyle nasıl geçiniyor henüz bilmiyor kaç para verilir diye bunu güzelce bi eşinle konuş benim özel bi kaç masrafım var bizim bunları karşılayacak gücümüzvarmı de belki diyecek ki elimize kalmıyor yada ne parası ya falan diye çıkışıcak mı parası olmayan efendi gibi aşkım yok vs der mahcup oluyor eğer varda sana vermiyorsa zaten üstte çıkar.
Kızlar da iyi niyetle yazdı eminim ama kimsenin eşiyle arasında geçen muhabbete aldanıp asla kötü düşünme herkesin eşi ailesi farklı burda be yazsam bi çok kişi Banada aşırı özenebilir kılar sizde nazar olur etmeyin aranızdaki güzel şeyleri yazmayın bu bir deneyim ve öneri içerir. Herkese ailesinde mutluluklar bol kazançlar
Abla akıl vermek yerine,
Aklımızı kullanıp son yoruma bakıp 2013 konusu olduğunu hatta kadının sayfaya bidaha girmediğini idrak edersek daha mantıklı olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back