- 5 Kasım 2017
- 310
- 167
- 18
- Konu Sahibi sema colak
-
Aileniz sizi neden istemiyor ogrenebilirmiyim. Aileniz esinizimi istemedi. Noldu ki. Anne baba evladini nasil istemez anlayamiyorum.Merhaba arkadaslar 1 yillik evliyim ne kadar soylemeye utansamda dun gece esim tarafindan siddet gordum her tarafim morluk icinde.
Daha once bi kere benj ittirdi bir daha yapmuyacagim dedi baristik bi iki ay sonraki tartismada koluma yumruk vurdu hamileydim yine baristim suan 4 aylik bebegim var dun gece yine tartistik ve ittirme tokat vurma kolumu sikma falan oldu.
Kendimi cok aciz cok kotu hissediyorum evli kalmaya devam ettigim surece bu siddet artarak devam edicek.
Bosanmak istiyorum ailem beni kabul etmiyor hicbi maddi gucum yok calismiyorum calismak istesem kucuk bebegim var yapamam.
Nolur bana bi akil verin ne yapacagimi nasil davranacagimi hic bilmiyorum.
Katlanma ileride daha zor olurMerhaba arkadaslar 1 yillik evliyim ne kadar soylemeye utansamda dun gece esim tarafindan siddet gordum her tarafim morluk icinde.
Daha once bi kere benj ittirdi bir daha yapmuyacagim dedi baristik bi iki ay sonraki tartismada koluma yumruk vurdu hamileydim yine baristim suan 4 aylik bebegim var dun gece yine tartistik ve ittirme tokat vurma kolumu sikma falan oldu.
Kendimi cok aciz cok kotu hissediyorum evli kalmaya devam ettigim surece bu siddet artarak devam edicek.
Bosanmak istiyorum ailem beni kabul etmiyor hicbi maddi gucum yok calismiyorum calismak istesem kucuk bebegim var yapamam.
Nolur bana bi akil verin ne yapacagimi nasil davranacagimi hic bilmiyorum.
Ailemi ikna etsem bile cok baskicilar suankinden kat kat kotu hir hayatim olurDarp raporu al hemen ve aileni ikna et.
Bosan..
Devlete siginmak istiyorum da hergun haberlerde goruyoruz savciliga basvurdum polise gittim vb. Ama yine ayni oldu diyen kadinlari.Bir yandan da bende oyle olursam bu sefer hersey cok daha kotu olur diye korkuyorum hicbi carem yok cunkuGecmis olsun hanimefendi, yazilmis ama bence de prosedur neyse onu yapip devlete siginin, kendinize cocuklarinizla siddetsiz mutlu bir hayat kurun
Bunu ilk defa yapmiyor daha once yaptiginda aile buyukleri konustu annwsi babasi konustu olmasin bir daha dedi tamam olmaz vesaire birsuru laf edildi ama artarak devam etti ve dahada buyuyerek devam edicek cunku gitrikce aliskanlik haline getiriyorGeçmiş olsun öncelikle Rabbim yardımciniz olsun benim şahsi kanaatimce çoğu kişi desteklemese de boşanmak ilk çareniz olmasın aileniz arkanizda degilse güvendiğiniz aile büyüklerinize konuyu anlatin esinizle konuşsunlar sonrada duzelen çok güzel yuvalar olmuyor değil bunlar imtihan sebebi hep kimse çocuğu babasiz büyüsün istemez. Ama ben oturun dayak yemeye devam edinde demiyorum sadece yapıcı yönde biraz çabalayin dua edin ama olmayacaksa bellidir zaten o halde daha fazla yipranmadan gerekeni yapın birçok kişinin önerdiği gibi.
Tabikide bende cocugumun babasiz buyumesini istemiyorum ama cocugumun gozleri onunde dayak yemek de istemiyorum onunda bir psikolojisi var onunde annesini doven bir baba goren cocuk ne kadar saglikli olabilir ki ayrica mutsuz anne baba yaninda buyumesindense ayri ama mutlu buyumesini isterimGeçmiş olsun öncelikle Rabbim yardımciniz olsun benim şahsi kanaatimce çoğu kişi desteklemese de boşanmak ilk çareniz olmasın aileniz arkanizda degilse güvendiğiniz aile büyüklerinize konuyu anlatin esinizle konuşsunlar sonrada duzelen çok güzel yuvalar olmuyor değil bunlar imtihan sebebi hep kimse çocuğu babasiz büyüsün istemez. Ama ben oturun dayak yemeye devam edinde demiyorum sadece yapıcı yönde biraz çabalayin dua edin ama olmayacaksa bellidir zaten o halde daha fazla yipranmadan gerekeni yapın birçok kişinin önerdiği gibi.
Bulundugum yerde hastahane yok 20 km uzaklikta oraya gitmek icin de yol param yok gidip alamiyorum eger gidebilseydim alirdim suan bosanmasam bile biraz para biriktirip oyle yapabilirdim ama olmuyoDarp raporu al hemen ve aileni ikna et.
Bosan..
Etsem de surekli baski yapucaklar evden disari cikamiyacagim calisamiyacagim yine kotu bir hayatim olacakAileni ikna et
cok haklisinizKadın sığınm evi demişti bir arkadaş..
Oraya gidip herifi şutlaman gerekiyor
Çocugunun annesine eli kalkıyorsa bugun, yarın her şeyi yapar
Siginma evi nasil bir yer ortami nasil beni nasil karsilayacaklar kafam cok karisik hayatimi duzeltmeye calisirken kendimi cok daha kotu bir bataklokta bulmaktan cok korkuyorum cunku bulundugum yerde hic akrabam yok ailem belli anliyacagin yapayalnizim yani dussem kaldiranim yokÖnce darp raporunu al..hastanenin polisiyle konuş senin ifadenin almak için karakola goturecekler.ifadeni verirken sığınma evinde kalmak istediğini söyle.onlar seni götürüp yerleştirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?