Esimden siddet gordum acil yardim

aynı evde yaşamaya devam edecekseniz bile o darp raporunu alın dursun.

eğer karar verir de şikayetçi olursanız elinizde deliliniz olsun.

Darp raporu alin. Tazminat istersiniz bosanirken. Once polise gidin. Ya da polisi arayin onlar gelsin. Ikincisi siddet gordugunuz icin savciliga basvurup uzaklastirma karari cikartin ki eve gelemezsin size yaklasamasin. Tedbir nafakasi icin basvurun. Bosanana kadar geciminizi saglamak icin. Sonra da kasin siginma evine basvurun. Polisler yardim edecektir. Allah yardimciniz olsun.

Aileniz sizi neden istemiyor ogrenebilirmiyim. Aileniz esinizimi istemedi. Noldu ki. Anne baba evladini nasil istemez anlayamiyorum.

Kayınvalide ile beraber yaşıyormuşsunuz galiba bir de. Darp raporu alın tabi de adamı evden kovsanız bu sefer annesi babası başınızda. Sizi kabul edecek bir akrabanız yakınınız yok mu? Ailenizle tekrar konuşun bence. Belki insafa gelirler.

Kendinden güçsüze el kaldıran aciz yaratıktan kurtulmak için darp raporu al dava aç. Nafaka talep et savcılığa başvur.

Çocuğunu doğuran kadına niye el kaldırır bunlar anlamıyorum nedir çektiğimiz.. inş senin eşin de benimki gibi layığını bulur.

Böyle aileleri de anlamıyorum. Nasıl bir mantık? Senin çocuğun dayak yiyor. Sen yapayalnız bırakıyorsun. Boşan bence. Ailenin yüzüne de bakma. Büyük şehirdeysen taşraya taşın dur bir şekilde ayaklarının üzerinde.

Katlanma ileride daha zor olur

Geçmiş olsun öncelikle Rabbim yardımciniz olsun benim şahsi kanaatimce çoğu kişi desteklemese de boşanmak ilk çareniz olmasın aileniz arkanizda degilse güvendiğiniz aile büyüklerinize konuyu anlatin esinizle konuşsunlar sonrada duzelen çok güzel yuvalar olmuyor değil bunlar imtihan sebebi hep kimse çocuğu babasiz büyüsün istemez. Ama ben oturun dayak yemeye devam edinde demiyorum sadece yapıcı yönde biraz çabalayin dua edin ama olmayacaksa bellidir zaten o halde daha fazla yipranmadan gerekeni yapın birçok kişinin önerdiği gibi.

Gecmis olsun hanimefendi, yazilmis ama bence de prosedur neyse onu yapip devlete siginin, kendinize cocuklarinizla siddetsiz mutlu bir hayat kurun

Gecmis olsun hanimefendi, yazilmis ama bence de prosedur neyse onu yapip devlete siginin, kendinize cocuklarinizla siddetsiz mutlu bir hayat kurun
Devlete siginmak istiyorum da hergun haberlerde goruyoruz savciliga basvurdum polise gittim vb. Ama yine ayni oldu diyen kadinlari.Bir yandan da bende oyle olursam bu sefer hersey cok daha kotu olur diye korkuyorum hicbi carem yok cunku

Bunu ilk defa yapmiyor daha once yaptiginda aile buyukleri konustu annwsi babasi konustu olmasin bir daha dedi tamam olmaz vesaire birsuru laf edildi ama artarak devam etti ve dahada buyuyerek devam edicek cunku gitrikce aliskanlik haline getiriyor

Tabikide bende cocugumun babasiz buyumesini istemiyorum ama cocugumun gozleri onunde dayak yemek de istemiyorum onunda bir psikolojisi var onunde annesini doven bir baba goren cocuk ne kadar saglikli olabilir ki ayrica mutsuz anne baba yaninda buyumesindense ayri ama mutlu buyumesini isterim

Önce darp raporunu al..hastanenin polisiyle konuş senin ifadenin almak için karakola goturecekler.ifadeni verirken sığınma evinde kalmak istediğini söyle.onlar seni götürüp yerleştirirler.
Siginma evi nasil bir yer ortami nasil beni nasil karsilayacaklar kafam cok karisik hayatimi duzeltmeye calisirken kendimi cok daha kotu bir bataklokta bulmaktan cok korkuyorum cunku bulundugum yerde hic akrabam yok ailem belli anliyacagin yapayalnizim yani dussem kaldiranim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…