Esimden siddet gordum acil yardim

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Merhaba arkadaslar 1 yillik evliyim ne kadar soylemeye utansamda dun gece esim tarafindan siddet gordum her tarafim morluk icinde.

Daha once bi kere benj ittirdi bir daha yapmuyacagim dedi baristik bi iki ay sonraki tartismada koluma yumruk vurdu hamileydim yine baristim suan 4 aylik bebegim var dun gece yine tartistik ve ittirme tokat vurma kolumu sikma falan oldu.

Kendimi cok aciz cok kotu hissediyorum evli kalmaya devam ettigim surece bu siddet artarak devam edicek.
Bosanmak istiyorum ailem beni kabul etmiyor hicbi maddi gucum yok calismiyorum calismak istesem kucuk bebegim var yapamam.
Nolur bana bi akil verin ne yapacagimi nasil davranacagimi hic bilmiyorum.

Çok üzüldüm,geçmiş olsun öncelikle.Darp raporu almalısınız.
Lütfen güçlü durun bebeğiniz için ve kendiniz için.Aileniz sizi neden kabul etmiyor,söylediniz mi bu durumları bunu bildikleri halde mi yok diyorlar ? ! Bence ailenizi ikna yoluna gidip,bir an önce kurtulun o evden.Hamile eşine vuran adam ileride çocuğuna vurmaktan da çekinmez,ikiniz için de tehlikeli yani,çocuğum için deyip affetmeyin.

Nasil yapicam polise mi gitmem gerekiyor
Önce darp raporunu al..hastanenin polisiyle konuş senin ifadenin almak için karakola goturecekler.ifadeni verirken sığınma evinde kalmak istediğini söyle.onlar seni götürüp yerleştirirler.

Darp raporu almayi dusunuyor musunuz? Daha onceden de siddet olmus ilk degil son da olmayacak.
Ailenizi bir sekilde ikna edin hic olmadi kadin siginma evine gidin , cocuk icin evliliginizi devam ettirmeyin mutsuz bir evlilikte cocuk mutlu olmaz.

Geçmiş olsun canım ilk iş acile başvurup darp raporu almak olsun. Bu raporu şimdi kullanmayıp daha sonra da mahkeme vs kullanana bilirsin. Ama 3 gün sonra bugün için o raporu alamazsın o nedenle uyanık ol bu konuda

Merhaba arkadaslar 1 yillik evliyim ne kadar soylemeye utansamda dun gece esim tarafindan siddet gordum her tarafim morluk icinde.

Daha once bi kere benj ittirdi bir daha yapmuyacagim dedi baristik bi iki ay sonraki tartismada koluma yumruk vurdu hamileydim yine baristim suan 4 aylik bebegim var dun gece yine tartistik ve ittirme tokat vurma kolumu sikma falan oldu.

Kendimi cok aciz cok kotu hissediyorum evli kalmaya devam ettigim surece bu siddet artarak devam edicek.
Bosanmak istiyorum ailem beni kabul etmiyor hicbi maddi gucum yok calismiyorum calismak istesem kucuk bebegim var yapamam.
ailen arkanda olmadığını biliyordun bu kocan...biliyor ki çaresizsin...allah yardım etsin

şimdi milliyette okuyordum, eşi tarafından dışarı çıktığı için dayak yiyen kadın polisi aramış, koca gözaltında, kadın 2 yaşındaki bebeğiyle birlikte sığınma evine yerleştirilmiş.
hiç zor değil yani, polisi arayın, can güvenliğiniz olmadığını söyleyin, darp raporunuzu alıp davanızı açın, kendinizi düşünmüyorsanız yakında o dayaklardan nasibini alacak olan bebeğinizi düşünün...

Allah yardımcınız olsun nasıl tavsiye verecegimi bilemedim. Hic bir güvenceniz yokmuş. Umarım sizin ve çocuğunuz için en hayırlısı neyse o olur.

Şu dünyada insanın insana ettiğinden daha kotu bir şey yok. Güzellikle ağız tatliligiyla karınla cocugunla yaşamak varken bu erkekler niye karisina dünyayı zindan eder.

Bebeğin küçük olduğu için en yakın karakola gitmen bile yeterli.. Darp raporu da aldırırlar, kadın sığınma evine de yerleştirirler.. Sonra boşanıp, nafakanı da alırsın..
Elleri kırılsın kadına, çocuğa elleri değenin!!

Şiddet akşam vakti yaşanırsa polisi çağırıyorsunuz eve geliyorlar, gerekirse eşiniz geceyi nezarethanede geçiriyor...sizi de (dilerseniz) sığınma evine götürüyorlar.
Ama gündüz için başka bir prosedür varmış, şimdi hatırlayamıyorum.
Ama biz yetkililerden böyle bir bilgi almıştık -arkadasim için (işiniz kolaylaşır demişti adam)
O da özellikle akşam yaptıkları bir kavgada polisi aradı, dediğim prosedür işledi.
Ama sığınma evine gitmedi ,ailesi aldı karakoldan.
Falan filan...
Polisi aramaniz boşanmada da elinizi güçlendirir.
Yine de en doğru bilgiyi polislerden ya da alo 183ten öğrenebilirsiniz

Ayrıca sizin için araştırırken şunu buldum
Aile içi şiddet acil yardım hattı numarası:
0212 656 96 96
0549 656 96 96

Oncelikle 183 u arayın kadın sığınma evi orada bı müddet kalın aileniz neden istemiyo bilmiyorum ama sığınma evinde kaldıktan sonra belki yumusarlar fakat bu şiddet giderek artacak ve dayanamayacaginiz boyuta gelicek bence kabullenme suan için size en uygun yer sığınma evi

Back
X