- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
Ilgisizlikten tartisma ciktiSebep nedir acaba ?
Gerekçesi nedir vurması için ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilgisizlikten tartisma ciktiSebep nedir acaba ?
Gerekçesi nedir vurması için ?
Nasil bir yerKadin siginma evi var.
Ailenden göreceğin baskı mı elin adamından yiyeceğin dayak mı? Bu ikisi arasında seçim yap o zaman...Etsem de surekli baski yapucaklar evden disari cikamiyacagim calisamiyacagim yine kotu bir hayatim olacak
Dayagi ailemden de yiyorumAilenden göreceğin baskı mı elin adamından yiyeceğin dayak mı? Bu ikisi arasında seçim yap o zaman...
Evlenmemi istemiyorlardi bende cok buyuk bir hata yaptim cok fazla baski ve siddet vardi onlardan kurtulmak icin evlendim cok daha kotu bir durumdayim suanda da esim bana vurdugunda bende karislik verdim sinirden bende ona vurdum sen niye kocana vuruyorsun kadin kocasina vurur mu diye bahane yapip bu evliligini bitirmek icin bir sebep degil deyip kabul etmiyorlarAileniz sizi neden istemiyor ogrenebilirmiyim. Aileniz esinizimi istemedi. Noldu ki. Anne baba evladini nasil istemez anlayamiyorum.
Esim bana vurdugunda karsilik verdim sen kocana niye karsilik veriyorsun diye istemiyorlae bu bosanma sebebi olamaz diyorlarElleri kırılsın pislik Allah yardımcın olsun ailen neden kabul etmiyor peki ah içim yanıyor böyle konularda ya bir kizim var gözüm bebegim yarın şiddet görse napicam ortada birakilir mi kiz çocuğu daha çok sahiplenmemiş gerekirken
Darp raporu almayi dusunuyor musunuz? Daha onceden de siddet olmus ilk degil son da olmayacak.
Ailenizi bir sekilde ikna edin hic olmadi kadin siginma evine gidin , cocuk icin evliliginizi devam ettirmeyin mutsuz bir evlilikte cocuk mutlu olmaz.
Darp raporuna alamiyorum fotografini ceksem elimde bulundursam daha sonra bosanacagim zaman delil olarak gosteersem kabul edilir miaynı evde yaşamaya devam edecekseniz bile o darp raporunu alın dursun.
eğer karar verir de şikayetçi olursanız elinizde deliliniz olsun.
Darp raporu alamiyorum gidemedim ama fotograf cektim bosanacagim zaman delil olarak kabul edilir miGeçmiş olsun canım ilk iş acile başvurup darp raporu almak olsun. Bu raporu şimdi kullanmayıp daha sonra da mahkeme vs kullanana bilirsin. Ama 3 gün sonra bugün için o raporu alamazsın o nedenle uyanık ol bu konuda
Dayagi ailemden de yiyorum
IstanbuldayimHanfendi çok geçmiş olsun. Düşüncelerinizde çok haklısınız şimdi size bir çıkış yolu bulmak lazım. Hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba?
Evet arkadaslae bilgisi olan nolur bana yardimci olsun kadin siginma evi nasil bir yer neler yapiliyor ne kadar kalabilirim orda orda kalirken calisip para biriktieme imkanim olabilir miDevlete sığınma ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan bu konuyla ilgili bilgi rica edelim...
Kendini çaresiz hissetme...
Sen yeter ki bir çözüm yolu bulma çabasında ol mutlaka bir yol bulunur...
Cok tesekkur ederimSema hanım süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama bence ilk önce çevrenizde yakın arkadaşınız, komşunuz, akrabanız varsa bir miktar borç para isteyin. Sonra gidip darp raporu alın. İnternette mor çatıya belediyelerden, sosyal hizmet kurumlarından başvurabileceği yazıyor. Ama ömür boyu bu evlerde kalamazsınız 3 ile 6 ay arası kalınabiliceği yazıyor. Aslında İstanbul'da yaşadığınız için işiniz daha kolay. İnternette adresleri var. İnternetten biraz araştırma yapın. Allah kolaylık versin, yolunuzu açık etsin. İnanıyorum ki siz karar verdiğinizde ve güçlü olduğunuzda bir yol çıkacak karşınıza.
Darp raporuna alamiyorum fotografini ceksem elimde bulundursam daha sonra bosanacagim zaman delil olarak gosteersem kabul edilir mi
Siginma evi nasil bir yer ortami nasil beni nasil karsilayacaklar kafam cok karisik hayatimi duzeltmeye calisirken kendimi cok daha kotu bir bataklokta bulmaktan co resimk korkuyorum cunku bulundugum yerde hic akrabam yok ailem belli anliyacagin yapayalnizim yani dussem kaldiranim yok
geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun üzüldümEvet arkadaslae bilgisi olan nolur bana yardimci olsun kadin siginma evi nasil bir yer neler yapiliyor ne kadar kalabilirim orda orda kalirken calisip para biriktieme imkanim olabilir mi