Kardeşimle evdelerOğlunuz nerde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşimle evdelerOğlunuz nerde?
Hayır susuZ kalmışım bir şey yiyip içmediğim için kötüleştimHastaneye gitme sebbeniz darp dediyseniz bile hastane polisi gelir ifade alır
Geçmiş olsun
Ya sen ne iyi kadınsın YakmurHakkında hayırlısı olsun umarım eşine bir aydinlmA gelir biran önce
Teşekkürler canım küçücük mesajın nasıl mutlu etti beni bir bilsen iyi ki sizin gibi iyi insanlar var onlar olmasa bu dünyanın hali yamanYa sen ne iyi kadınsın YakmurŞu haldeyken bile karşındaki hemcinsin için iyi dilekte bulunuyorsun.
Allah herkese akıl ve irade vermiş. Bunu kullanamıyorsa kendi bilir. Evlilik iki tarafın karşılıklı çabası ile yürür. Hayata bir kere geliyoruz. Kimsenin kimseyi üzme hakkı yok.
Sen de inşAllah çabuk toparlarsın. Hem fiziksel, hem ruhsal sağlığını koru.![]()
Nasıl oldunuz daha iyimisinizTeşekkürler canım küçücük mesajın nasıl mutlu etti beni bir bilsen iyi ki sizin gibi iyi insanlar var onlar olmasa bu dünyanın hali yaman
Hastaneden geliyorum yine bu sefer eşimde geldi başımda durdu serum yerken hiç konuşmadım muhatap olmadım sanki yokmuş gibi hastanede kalmam gerekecek değerlerim.duzelene kadarNasıl oldunuz daha iyimisiniz
sin durum.ne ne oldu merak ettim
Esin ne yüzle geliyor anlamadımHastaneden geliyorum yine bu sefer eşimde geldi başımda durdu serum yerken hiç konuşmadım muhatap olmadım sanki yokmuş gibi hastanede kalmam gerekecek değerlerim.duzelene kadar
Ne barışması ne sessiz kalması hastane polisine şikayet ettim onu takip ediyor beni diye aldılar götürdüler ben hala hastanedeyimEsin ne yüzle geliyor anlamadım
Galiba siz barışicaksiniz basınıza gelmesi yanınız da olması sizin sessiz kalışiniz ne bileyim
Size bunları yaşatan insani nasıl yanınıza yaklaşırdınız nasıl sessiz kaldınız cidden anlamıyorum
Böyle yazmadınız hastane polisini yada alıp götürdüler vb..Ne barışması ne sessiz kalması hastane polisine şikayet ettim onu takip ediyor beni diye aldılar götürdüler ben hala hastanedeyim
Pardon ne gibi ? Hastaneden çıkarmayacağımı öğrendiğim zaman yanımda kalmak istedi refakatçi olarak asla dedim şikayet ederim polise dedim inanmadı güldü hatta gerçekten şikayet ettim ayrıca size açıklama.yapmak.zorunda değilim derdi ceken ben sıkıntıları çeken ben inanıp inanmamanız bana bisey kazandırmaz..Böyle yazmadınız hastane polisini yada alıp götürdüler vb..
Ama ne yalan diyeyim bir tuhaf durum var
Yakmur sakin ol biraz. Bak şimdi hem fiziksel hem ruhsal zor bir dönemdesin. Önce toparlanmaya odaklan. Sana muhtaç bir çocuğun var. Böylesine şiddet gösteren bir eş güzellikle senden ayrılmaz. Adam dengesiz. Dün “boşayacağım” diyen adam bugün refakatçi olmak istiyor. Abin, bir aile büyüğün varsa seni yalnız bırakmasınlar.Pardon ne gibi ? Hastaneden çıkarmayacağımı öğrendiğim zaman yanımda kalmak istedi refakatçi olarak asla dedim şikayet ederim polise dedim inanmadı güldü hatta gerçekten şikayet ettim ayrıca size açıklama.yapmak.zorunda değilim derdi ceken ben sıkıntıları çeken ben inanıp inanmamanız bana bisey kazandırmaz..
Teşekkürler ama abim falan yok maalesef sadece kiz kardeşim var oda çocuğuma bakıyor hastaneden çıkayım Safranboluna gidecegim zaten annemin kuzeni orda evi var beni bir süreliğine misafir edecek sagolsun gerisini halledecegim bir sekildeYakmur sakin ol biraz. Bak şimdi hem fiziksel hem ruhsal zor bir dönemdesin. Önce toparlanmaya odaklan. Sana muhtaç bir çocuğun var. Böylesine şiddet gösteren bir eş güzellikle senden ayrılmaz. Adam dengesiz. “Dün boşayacağım diyen adam bugün refakatçi olmak istiyor.” Her yerden engelle. Abin, bir aile büyüğün varsa seni yalnız bırakmasınlar.
Hastaneden çıkınca boşanma davası aç. İmkanın varsa şehir değiştir. Adamı heryerden engelle. Mümkün olduğu kadar iletişim kurmamaya çalış. Ben kinlenip sana daha büyük zarar vermesinden korkuyorum.
20 temmuzda adli tatil başlıyormuş ama boşanma davalarını etkilemiyormuş. Benim tahminim senin eşin anlaşmalı boşanmaz, çekişmeliye döner. Safranbolu güzel bir yer. Çocuğunla biraz gezersin. Sonra da sağlam kafayla Kendine bir yol haritası çizersin. Mesleğin var mı? Ne ile geçineceksin?Teşekkürler ama abim falan yok maalesef sadece kiz kardeşim var oda çocuğuma bakıyor hastaneden çıkayım Safranboluna gidecegim zaten annemin kuzeni orda evi var beni bir süreliğine misafir edecek sagolsun gerisini halledecegim bir sekilde
20 temmuzda adli tatil başlıyormuş ama boşanma davalarını etkilemiyormuş. Benim tahminim senin eşin anlaşmalı boşanmaz, çekişmeliye döner. Safranbolu güzel bir yer. Çocuğunla biraz gezersin. Sonra da sağlam kafayla Kendine bir yol haritası çizersin. Mesleğin var mı? Ne ile geçinecek