- Konu Sahibi hulya_ismail
-
eşinizden şiddet görmeniz kötü bir durum.konuşarak ona bu yaptığının doğru olmadığını anlatmaya çalışın.sakin yaklaşın,kavga esnasında eğer kavganız büyüyecekse üzerine gitmeyin.İnşallah eşiniz düzelir..
bunun devamının geleceğini sende biliyorsun, darp raporu alıp savcılığa ver, hiç sabredeyim düzelir falan diye düşünme canım.
Eşimle 1 yıllık evliyiz, önceleri tartışmalarımız sadece sözlü olurdu, son aylarda neredeyse her kavgamızda fiziksel şiddet görüyorum. En son bugün de tartıştıktan sonra kapıyı çarptım diye beni saçlarımdan tutarak çok kötü bir şekilde sarstı ve hırpaladı. Bu durumun gittilkçe kötüye gidebileceğini düşünüyorum ve eşimi buna rağmen sevdiğim için kendime olan saygımı da yitirdiğimi hissediyorum. Çalışıyorum, işim hatta onun işinden daha iyi ekonomik olarak bağımlılığım yok ama onu bırakamıyorum da.. Tartışmalarımızın dışında çok iyi anlaşıyoruz. Ama bu durumu nasıl engelleyebilirim bilemiyorum. Lütfen yardım. nasıl üstesinden gelebilirim?
bitirmeye hazır olabilsem yapardım. bunu engellemenin bir yolu yok mu. ama büyükler her zaman haklı çıkıyor.. eşinin eli bir kez dayağa alıştı mı durmaz derdi canım anneannem..
çok özür dileyerek soruyorum,inanın kırmak için değil..bende evliyim ama eşim bana tek tokat atsa nefret edermişim gibi geliyor..
şiddetten sonra hala onu sevdiğinizi düşünüyor musunuz?? ne yapıyor size yalvarıyor mu bidaha olmacak mı diyor??
nasıl nefret etmiosunuz,ona aşkla nasıl bakıyorsunuz?? inanın anlamıyorum,algılayamıyorum...
sizin kendinize olan güveniniz gitmiş,bence psikoloğa gidin ve size sizin çok değerli olduğunuzu hatırlatsın...
Çok üzücü bir durum.Eşimle 1 yıllık evliyiz, önceleri tartışmalarımız sadece sözlü olurdu, son aylarda neredeyse her kavgamızda fiziksel şiddet görüyorum. En son bugün de tartıştıktan sonra kapıyı çarptım diye beni saçlarımdan tutarak çok kötü bir şekilde sarstı ve hırpaladı. Bu durumun gittilkçe kötüye gidebileceğini düşünüyorum ve eşimi buna rağmen sevdiğim için kendime olan saygımı da yitirdiğimi hissediyorum. Çalışıyorum, işim hatta onun işinden daha iyi ekonomik olarak bağımlılığım yok ama onu bırakamıyorum da.. Tartışmalarımızın dışında çok iyi anlaşıyoruz. Ama bu durumu nasıl engelleyebilirim bilemiyorum. Lütfen yardım. nasıl üstesinden gelebilirim?
polise git.Bizde 10 aylık evliyiz çok uzun seneler flört ettik evlendiğimden beri 5 kez falan olucak nerdeyse beni olur olmaz şeylere hırpalıyor boğazımı sıkıyor itiyor ve bir kaç kezde tokat attı öfke kontrolu olmayn biri çok çabuk sinirleniyor sanki karşısında bir erkek varmış gibi davranıyor ve ben çıldırıyorum.ailem bilse onu anasından doğduguma pişman eder ama bilirsiniz işte insan anlatamıyor.Onun bir dediğini iki etmem yani insan olmucak bir şeyden nasıl eşine el kaldırır bilmiyorum bir kaç kez dedim ona sakın bir daha bana vurma dedim hep özür diliyor ama öyle bşr an geliyor ki bir anda gözü dönüyor ne yapmam gerek sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?