daha önceki açtığım konulara bakarsanız ne kadar sorunlu bir evlilik yaşadığımı göreceksiniz. şimdi baba evindeyim. size danışmak istediğim konu şu; eşim bana daha önce şiddet uygulamıştı dr raporum var. şikayette bulunmuştum. daha sonra aileler araya girdi özellikle onun ailesi resmen yalvardı barışın diye. neyse biz tekrar barıştık ve eşimin yanına gittim. şikayetimden vazgeçtim ve bunu dilekçeyle savcılığa bildirdim. ben şikayetimden vazgeçtikten sonra eşimin tavırları değişti. açıkçası kandırıldım. eşim polis memuru ve mesleği tehlikeye girmesin diye tekrar barışmış benimle bunu geç olsada anladım. neyse size sormak istediğim şu. ben şikayetimden vazgeçtim fakat tekrar aynı şikayetin devam etmesini istiyorum. nsıl olacak. annem babam yaşlılar. emekli maaşları var sadece. evleri var birde. ben barodan avukat talep edicem hem şikayet hemde boşanma davası için ayrıca tazminat ve nafaka da istiyorum. kafam karışık ne yapıcam ben nerden başlıcam böyle bir durum basından gecen yada yakını yaşamış olan biri varmı.? açıkçası akıl danışabileceğim pek kimse yok. napıcam baro para istermi maddi olanaklarım birikimim vs yok. 250lirayla geldim diyarbakırdan adanaya. kızım var 5 yaşında. birde düğündeki takılan altınları aldılar benden. paraları kayınvalıdem aldı. beş kuruş birikimim yok. onları da istiyorum. hatta inanın mesleğinden olsun bile istiyorum. arkadaş ortamı alkolık insanlar o da öyle biri oldu. gezen eve gece yarıları gelen tam bir pislik oldu. Allah ettiklerinin cezasını çektirsin canımı çok yaktı. onun da canı yansın ne olur bana akıl verin. şimdi mana msj çekmiş umrumda değilsin kızım yazmış. beni oynattı resmen
akıl verin çıldırcam