canım önce şikayetinden vaz geçtiğin için artık o iş bitti.Kamu davası demişssin ne sonuç çıktı ondan.Keşke birdaha seni dövseydi de rapor alıp öle gelseydin diyeceğim geldi şimdi.O iş bitti artık.Adam polis memuruymuş bence önce boşanma davası aç ve hemen nafaka almaya başlarsın oğlunda sende.Onun parasıylada işerini halletmeye çalışırsın.Birde sana çektiği hiç bir mesajı silme tamammı.Onlar senin için en büyük delillerden bir tanesi.Ayrıca şiddet raporunuda sunarsın yani birsürü delil var boşanman için.Altınlara gelincede onlar kadının hakkı zaten.altın olan resimlerin vardır mutlaka hepsini alırsın faiziyle birlikte.Önce boşanma davası az hemde en kısa sürede nafakanı biran önce almaya başla tamammı.Merak ettiğin bir şey olursada sor canım özelden de msj atabilirsin.Allah yardım etsin zor ve beklemel bir süreçe girdin sabırlı olur.daha önce boşanmak için dava açmıştım. fakat o zaman avukat parasını vermiştim. şimdi davadan vazgeçmişken tekrar açıcam. şikayetten de vazgeçirdi sırf mesleği etkilenmesin diye. diyarbakırdayken savcı beni çağırdı yanına, bir daha aynı şeyi tekrarlarsa görevinden olur dedi. ona da aynısını söylemiş. sağolsun savcı çok yardımcı oldu. çok anlayışlılar ve insan sarrafı olmuşlar. gözüne bakınca bile kimin haklı kimin haksız olduğunu anlıyorlar. yarın adliyeye gideceğim. şikayetimden vazgeçmeme rağmen kamu davası açılmıştı. dava kağıdı ailemin ikamet ettiği şehre geldi ve onlar da diyarbakıra göndermişlerdi. şimdi ben ailemin yanındayım ve davayı buraya aldırmak istiyorum. bunun için de adliyeye gitmem gerekecek. umarım baro avukat tayin eder. daha yeni başlıyorum çok işim var. bir yandan da iş bulmam lazım.Rabbim yardımcımız olsun. kızımın yüzüne baksın. daha 5 yaşında bense 27 yaşındayım. hayatta ailem olmasına rağmen tek başınayım. çünkü bir anneyim. o eşim olacak caniye de yaşadığım sürece ah edicem. iflah olmasın. benim ve kızımın hayatını mahvetti. ben düzeldi sanırken meğerse benimle mesleğinden olmasın diye tekrar bir araya gelmiş. :82: güçlü olmak zorundayım hem de çook.
canım önce şikayetinden vaz geçtiğin için artık o iş bitti.Kamu davası demişssin ne sonuç çıktı ondan.Keşke birdaha seni dövseydi de rapor alıp öle gelseydin diyeceğim geldi şimdi.O iş bitti artık.Adam polis memuruymuş bence önce boşanma davası aç ve hemen nafaka almaya başlarsın oğlunda sende.Onun parasıylada işerini halletmeye çalışırsın.Birde sana çektiği hiç bir mesajı silme tamammı.Onlar senin için en büyük delillerden bir tanesi.Ayrıca şiddet raporunuda sunarsın yani birsürü delil var boşanman için.Altınlara gelincede onlar kadının hakkı zaten.altın olan resimlerin vardır mutlaka hepsini alırsın faiziyle birlikte.Önce boşanma davası az hemde en kısa sürede nafakanı biran önce almaya başla tamammı.Merak ettiğin bir şey olursada sor canım özelden de msj atabilirsin.Allah yardım etsin zor ve beklemel bir süreçe girdin sabırlı olur.
daha önce boşanmak için dava açmıştım. fakat o zaman avukat parasını vermiştim. şimdi davadan vazgeçmişken tekrar açıcam. şikayetten de vazgeçirdi sırf mesleği etkilenmesin diye. diyarbakırdayken savcı beni çağırdı yanına, bir daha aynı şeyi tekrarlarsa görevinden olur dedi. ona da aynısını söylemiş. sağolsun savcı çok yardımcı oldu. çok anlayışlılar ve insan sarrafı olmuşlar. gözüne bakınca bile kimin haklı kimin haksız olduğunu anlıyorlar. yarın adliyeye gideceğim. şikayetimden vazgeçmeme rağmen kamu davası açılmıştı. dava kağıdı ailemin ikamet ettiği şehre geldi ve onlar da diyarbakıra göndermişlerdi. şimdi ben ailemin yanındayım ve davayı buraya aldırmak istiyorum. bunun için de adliyeye gitmem gerekecek. umarım baro avukat tayin eder. daha yeni başlıyorum çok işim var. bir yandan da iş bulmam lazım.Rabbim yardımcımız olsun. kızımın yüzüne baksın. daha 5 yaşında bense 27 yaşındayım. hayatta ailem olmasına rağmen tek başınayım. çünkü bir anneyim. o eşim olacak caniye de yaşadığım sürece ah edicem. iflah olmasın. benim ve kızımın hayatını mahvetti. ben düzeldi sanırken meğerse benimle mesleğinden olmasın diye tekrar bir araya gelmiş. :82: güçlü olmak zorundayım hem de çook.
ne kadar zor şeyler yaşamışsın ve yaşıyorsun ya, seni bu güçlü duruşundan ötürü tebrik ederim, inşallah bu sınav bitmiştir, ve güzel günler sizi bekliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?