esimden sogudum ben...

Belkide kocanizi hiç sevmediniz. Evlenmiş olmak için evlendiniz. Yanlış anlamayın toplum baskısıyla vs farkında olmadan olmuş olabilir mi? Çocukda olduktan sonra her şeyi elde ettim ee daha ne hissi olmuş olabilir

Kötü mü davranıyor? Çekilmez tarafı ne oldu?
Bir de eşinizin konuyu okuma ihtimali var mı? Sorununuz çözülebilir olsa bile bu konuyu okuması çözülemez hale çevirebilir.

Kötü mü davranıyor? Çekilmez tarafı ne oldu?
Bir de eşinizin konuyu okuma ihtimali var mı? Sorununuz çözülebilir olsa bile bu konuyu okuması çözülemez hale çevirebilir.
Yooo cok ilgilidir...dogumdan once ne ise dogumdan sonrasi da ayni...hatta o kadar ayni ki sanki hic dogum yapmamisim gibi 1.5-2 saate bir uyanan ben degilmisim gibi
15 gunluk lohusayken gelip gayri ihtiyari niye yorgunsun diye soracak kadar okuz...:)
icimde ona inanilmaz bir ofkem var...nedeni yok...

Bi ara konuna denk gelmiştim bi ayrılık yaşanmıştı galiba

Dogum yaparken o zorluğu çekince belki bilinçaltin onu suçluyor olabilir.sogukluk ondandir.zaten daha lohusasin ondanda olabilir.o uyurken sen çocukla uğraştigin icin olabilir.40 in çiktiktan sonra beraber olursaniz soğukluk geçer.birde ben adet olmadan önce esimi göresim gelmiyor.
Hormondandir o,hormondan

Tatlım sen biraz ilişkiye düşkünsün sanki mesajların yorumlarından öyle anladım yanlışsam düzelt lütfen.
Bu aralar olmuyor da ondan mı acaba diye düşündüm?
Ya da belirttiğin gibi kaynana olayı mı sıktı canını ...
İnşallah lohusa olayıdır, ben de sanki bu aralar öyle gibi hissediyorum benim hiç bahanem de yok
umuyorum yıldızlar gezegenler vs bize bu oyunu oynuyordur

Yok kuzum daha duzelmedi
Erkeklerinkini bilmem de kadinlarin sogumasi gecicidir ondan eminim
Uzme sakin kendini elbet duzelecrktir
Hem senin bebis daha cok cok minik, bu tarz duygu degisimleri normaldir yani

Edit;benim esim de kova bu arada
Ya iste aslinda bu yillardir icimde var...ara ara yuzeye cikiyordu ama onu gorunce geciyordu...bu sefer ki cok farkli bir his ya...
Sanki ona olan aliskanligim bitti...tuhaf yani...eskiden baktigim gozle bakamiyorum...bu sefer istesemde bastiramiyorum bu duyguyu...

esinin sogudugunu nasıl anladin ?
Kendi mi soyledi?

Doğum sonrası oluyor bazen,bana da olmuştu yaptığı her hareket sinirime dokunuyordu ama sonra puufff uçtu gitti baktın geçmiyor ozaman konu değişir demek mevzu başka. Evlilik zor iş arkadaş

Nedeni yok değil canım nedeni anlatmışsın işte, yeni düzenin içinde yer almıyor demek ki bu adam, arada seni dinlendirmeli, bebeğin küçük tamam sık sık emecek ama biz mesela şöyle yapardık haftasonları, bebek 7de uyandı ise ben gözüm kapalı emzirirdim eşim alır giderdi ben 2 saat daha yatardım haftasonu 2 gün fazladan 2 saat uyku bana haftaiçi dayanma gücü veriyordu, zaten yapamayacagi tek şey emzirmek giydirir de banyo da yaptırır alt da değiştirir

canım erkekler biraz öle ama eğitince biraz daha düzeliyo tabi ne diyim kocanı sev öle şeyler deme ya sonuçda bak bi cocuğunuz varmış

Cok hissizim ...bilmiyorum...sinir ediyor beni artik...
Umarim gecicidir...

gecicidir uzulmeyin.
dogumdan sonra uzun sure bende esimin yuzunu gormek istememistim,kabaligi dandun hareketleri hep batti ama sanirim adam ne kadar sinir bozucuysa benimde hormonlar bi okadar cilgin atiyormus.
zamanla yeniden rayina oturur iliskiniz dert etmeyin

Biraz o da afallamış sanki Bebek olunca..

Bir de siz zaten kararsızdınız gebeliğin başında, şimdi bu noktada düşünmenizi çok yadırgamadım ben.

Bence Zaman tanıyın hem ona hem kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…