- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Duzeldi mi peki?Kuzu bebistendir, gecer merak etme
Ben dogurdum ben sogumadim ama bizde de esim benden soguduyani ya o soguyacakti ya sen zaten bunun bir ucuncu olasiligi yoktu
Yooo cok ilgilidir...dogumdan once ne ise dogumdan sonrasi da ayni...hatta o kadar ayni ki sanki hic dogum yapmamisim gibi 1.5-2 saate bir uyanan ben degilmisim gibiKötü mü davranıyor? Çekilmez tarafı ne oldu?
Bir de eşinizin konuyu okuma ihtimali var mı? Sorununuz çözülebilir olsa bile bu konuyu okuması çözülemez hale çevirebilir.
Yok kuzum daha duzelmediDuzeldi mi peki?
Yooo cok ilgilidir...dogumdan once ne ise dogumdan sonrasi da ayni...hatta o kadar ayni ki sanki hic dogum yapmamisim gibi 1.5-2 saate bir uyanan ben degilmisim gibi
15 gunluk lohusayken gelip gayri ihtiyari niye yorgunsun diye soracak kadar okuz...:)
icimde ona inanilmaz bir ofkem var...nedeni yok...
Kv var yanimda zaten...sabrın bitmiş olabilir. bebek için yardıma ailen gelsin
İste sebebi onlara anne siz gidin biz idare ederiz dese sinirin geçer .Kv var yanimda zaten...
Sagolsun geldi ama ben rahat degilim ...
hadi 1 hafta kalinir da 40 gun kalinmaz ya...
birde onun siniri var bendd tabi
Bide yanimizda yatak yapmis tovbe yarrabbim :)İste sebebi onlara anne siz gidin biz idare ederiz dese sinirin geçer .
k Ayrilmadik hic...Bi ara konuna denk gelmiştim bi ayrılık yaşanmıştı galiba
Ya iste aslinda bu yillardir icimde var...ara ara yuzeye cikiyordu ama onu gorunce geciyordu...bu sefer ki cok farkli bir his ya...Yok kuzum daha duzelmedi
Erkeklerinkini bilmem de kadinlarin sogumasi gecicidir ondan eminim
Uzme sakin kendini elbet duzelecrktir
Hem senin bebis daha cok cok minik, bu tarz duygu degisimleri normaldir yani
Edit;benim esim de kova bu arada
Yooo cok ilgilidir...dogumdan once ne ise dogumdan sonrasi da ayni...hatta o kadar ayni ki sanki hic dogum yapmamisim gibi 1.5-2 saate bir uyanan ben degilmisim gibi
15 gunluk lohusayken gelip gayri ihtiyari niye yorgunsun diye soracak kadar okuz...:)
icimde ona inanilmaz bir ofkem var...nedeni yok...
Bide yanimizda yatak yapmis tovbe yarrabbim :)
Cekistirmek de istemiyorum kadini ama patladim surda :)
Gonderilmaz de simdi ...ayip olur...hayatta yapmam yani :)
Cok hissizim ...bilmiyorum...sinir ediyor beni artik...
Umarim gecicidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?