esimden sogudum ben...

yeni dogum yaptiysan ilk 6 ay esine yakin hissetmeyebilirsin, annelik hormonlari agir basinca insan esine bile bakmak istemiyor. zamanla duzeliyor.

Genellikle evlenmeden önce pembe gözlükle bakarız dünyaya sonrada ne halt yedik diye kendimize kizariz
ben eşimle evlenmek için 10 yıl beklediğimden kıyamıyorum, seviyorum. ama haklısınız ilk yılımız bizim de çok zor geçmişti ama evlilik oturunca herşey yoluna giriyor. seviyoruz kocalarımızı... :)

öncelikle kayınvalidenleri def et evden :)
asıl siniri onlar yapıyodur.

sonra da biraz kendinle kal.
aslında yarım güncük çıkabilsen de bi masaja falan gitsen rahatlarsın :)

öncelikle kayınvalidenleri def et evden :)
asıl siniri onlar yapıyodur.

sonra da biraz kendinle kal.
aslında yarım güncük çıkabilsen de bi masaja falan gitsen rahatlarsın :)
Gercekten isi sadece masaj olan bi yer bulsam ilk yapacagim sey :)
Daha dun dusunuyordum bunu :)

canım işin çok zor gerçekten... çocuk var diye ayrılmak zor olur illaki ama çevremizde çok örnekler var ayrılıp da mutlu olan... sürdürmeye çalışıp her gün işkence çekersen çocuk da çeker.. tabii bu yazdıklarım duygularından kesin eminsen...

cok klise olucak ama bisey sorucam, cocukluk caginda sikintili donemler gecirdiniz mi aile acisindan?

dogum yapan kadinlarda boyleanlamsiz gorunen ofkelenmeler ya da sogukluklar cocukluk caginda yasanilan sikintilarla ilintili olabilio, sorun aslinda esinizden sogumak olmayabilir de siz oyle sanio olabilirsiniz yani

ozmn dedigim gbi bence gercekten sogumadiniz esinizden, dogum yapmak ciddi bir travmadir aslinda ve cocukluk cagi travmalarini tetikleyebilir. icinizdeki huzursuzlugu anlamlandiramayip sebeplere dayandirmak isteyebilir zihniniz e en yakinda gunah kecisi kim var; esiniz yani durum boyle olabilir bence

Bilmiyorum olabilir de...biraz daha zaman lwzim sanirim...

Bilmiyorum olabilir de...biraz daha zaman lwzim sanirim...
bence de. asamadiginizi dusunuorsaniz destek alabilirsiniz masajdan daha cok rahatlatabilir belki bi de annelik hormonlariniz cok yogundur eger bebeginiz kucukse, o lohusalik yok mu o lohusalik, 40 gun diyen halt etmis benimki 8 ay surdu

Kesinlikle bU siniriniz getginliğiniz kv yüzünden onlar gitsin bi başbaşa kalın eşinle çocuğ beraber bakın evde rahat hareket edin birbirinize sarılmak istediğinizde rahatca sarılın kv görmesin kaygısı olmadan kendi evinize çıcuğunuza siz hakim olun yatma ve kalkma saatini siz ayarlayın bakın o zaman eşinize olan hisleriniz değişicek buna eminim siz soğumamışsınız sadece kv nin gereksiz uzun kalışı canınızı sıkıyo ve eşinize yükleniyosunuz kızıp sinirleniyosunuz ve soğudum sanıyosunuz

ya şuan çok tırstım:) Bende duygularımda çok cabuk yukselip inen biriyim. Bi anda aklıma gelince gözlerim doluyor yollarını gözlüyorum, aradığında filan elim ayağım titriyor ,çok sevesim geliyor bir an durduk yere gıcık oluyorum .Elini tutasım gelmiyor birden bire. Ya evliyken böyle bir şey hissedersem nasıl aynı evi paylaşırım o an nasıl geçer diyorum kendi kendime .Hele kavgada içimden canavar çıkıyor resmen sonra bi anda kıyamıyorum filan belki sizinkide öyledir geçici yükselmeler yaşıyosunuzdur... yani ne bileyim evlenince bende böyle olcam muhtemelen ama ya :/ :)

Bence eşine söyle kibarca annene söylesin. Eşim iyi artik bende iyiyim sende yorulmuşsundur git dinlen istersen falan desin.

Ayrıca ben eski yorumlarını da hatırlayinca eşini gayet de seven birisi olduğunu düşünüyorum. Bu durum gecici bence :)

ben de çoğu zaman böyleyim bazen de koşarak sarılasım geliyor.Nikahta keramet var diye boşa dememişler.Bir yerde okumuştum çok hoşuma gitmişti " görmediğin zaman göresin gelen,görünce de öldüresin gelen kişiye KOCA denir " diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…