- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
ben eşimle evlenmek için 10 yıl beklediğimden kıyamıyorum, seviyorum. ama haklısınız ilk yılımız bizim de çok zor geçmişti ama evlilik oturunca herşey yoluna giriyor. seviyoruz kocalarımızı... :)Genellikle evlenmeden önce pembe gözlükle bakarız dünyayasonrada ne halt yedik diye kendimize kizariz
Allah hepimizin evliliğini huzurlu mutlu kilsin.ben eşimle evlenmek için 10 yıl beklediğimden kıyamıyorum, seviyorum. ama haklısınız ilk yılımız bizim de çok zor geçmişti ama evlilik oturunca herşey yoluna giriyor. seviyoruz kocalarımızı... :)
Durumunuza çok üzüldüm çok zor allah hakkınız da hayırlısini versin
Gercekten isi sadece masaj olan bi yer bulsam ilk yapacagim sey :)öncelikle kayınvalidenleri def et evden :)
asıl siniri onlar yapıyodur.
sonra da biraz kendinle kal.
aslında yarım güncük çıkabilsen de bi masaja falan gitsen rahatlarsın :)
cok klise olucak ama bisey sorucam, cocukluk caginda sikintili donemler gecirdiniz mi aile acisindan?Yooo cok ilgilidir...dogumdan once ne ise dogumdan sonrasi da ayni...hatta o kadar ayni ki sanki hic dogum yapmamisim gibi 1.5-2 saate bir uyanan ben degilmisim gibi
15 gunluk lohusayken gelip gayri ihtiyari niye yorgunsun diye soracak kadar okuz...:)
icimde ona inanilmaz bir ofkem var...nedeni yok...
vEtcok klise olucak ama bisey sorucam, cocukluk caginda sikintili donemler gecirdiniz mi aile acisindan?
ozmn dedigim gbi bence gercekten sogumadiniz esinizden, dogum yapmak ciddi bir travmadir aslinda ve cocukluk cagi travmalarini tetikleyebilir. icinizdeki huzursuzlugu anlamlandiramayip sebeplere dayandirmak isteyebilir zihniniz e en yakinda gunah kecisi kim var; esiniz
Bilmiyorum olabilir de...biraz daha zaman lwzim sanirim...ozmn dedigim gbi bence gercekten sogumadiniz esinizden, dogum yapmak ciddi bir travmadir aslinda ve cocukluk cagi travmalarini tetikleyebilir. icinizdeki huzursuzlugu anlamlandiramayip sebeplere dayandirmak isteyebilir zihniniz e en yakinda gunah kecisi kim var; esinizyani durum boyle olabilir bence
bence de. asamadiginizi dusunuorsaniz destek alabilirsiniz masajdan daha cok rahatlatabilir belkiBilmiyorum olabilir de...biraz daha zaman lwzim sanirim...
Bencedezor bence
ben de çoğu zaman böyleyim bazen de koşarak sarılasım geliyor.Nikahta keramet var diye boşa dememişler.Bir yerde okumuştum çok hoşuma gitmişti " görmediğin zaman göresin gelen,görünce de öldüresin gelen kişiye KOCA denir " diyeBen bu adamla nasil sevismisim
nasil dokunmusum
nasil cocuk yapmisim diye kara kara dusunuyorum ne zamandir...
onu gorunce ustumden tir gecmis gibi enerjim dusuyor
kafami kaldirip gozune bile bakasim yok...
enerjimi caliyor sanki...
hep telkin ediyorum kendimi hamilelikti lohusalikti vs diye..ama ih ih...
sanirim kalici bir durum gibi
kafama tas dustu gozumde ki perde kalkti gibi sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?