- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Bebegimi hem emziriyorum hem gunduzleri mama veriyorumNedeni yok değil canım nedeni anlatmışsın işte, yeni düzenin içinde yer almıyor demek ki bu adam, arada seni dinlendirmeli, bebeğin küçük tamam sık sık emecek ama biz mesela şöyle yapardık haftasonları, bebek 7de uyandı ise ben gözüm kapalı emzirirdim eşim alır giderdi ben 2 saat daha yatardım haftasonu 2 gün fazladan 2 saat uyku bana haftaiçi dayanma gücü veriyordu, zaten yapamayacagi tek şey emzirmek giydirir de banyo da yaptırır alt da değiştirir
Bebekten dolayi salondayiz....klimadan dolayiYanımızda derken
Aynen...lutfen aksi bir ricada ulunmadiklari taktirde 1 haftadan fazla kalinmasin...Gerekli değilse büyüklerin evi işgal etmesi de saçma yaa, durumdan vazife çıkarıyor çoğu, anne baba çocuğa bakabilse de siz bilmezsiniz tribine giriyor anneanne ve babanneler
Bir gidin evinize de çiftler bi yeni duruma alışsın
Asıl sinirin ona. Ben de kova burcuyum evde eşimle ikimizden başka kimseye bir haftadan fazla tahammülüm olmuyor bazen eşime bile olmuyor Allah tan adam haftanın iki üç günü yok yoksa çıldırırım. Sakinliği, kendi başıma olmayı özgürce istediğim gibi takılmayı seviyorum yoksa terör estiririmKv var yanimda zaten...
Sagolsun geldi ama ben rahat degilim ...
hadi 1 hafta kalinir da 40 gun kalinmaz ya...
birde onun siniri var bendd tabi
Aynen ya...hayir birde yardim da bekliyor mutfaga...Asıl sinirin ona. Ben de kova burcuyum evde eşimle ikimizden başka kimseye bir haftadan fazla tahammülüm olmuyor bazen eşime bile olmuyor Allah tan adam haftanın iki üç günü yok yoksa çıldırırım. Sakinliği, kendi başıma olmayı özgürce istediğim gibi takılmayı seviyorum yoksa terör estiririm
Esim aslinda cok ince biridir...bende sasirdim onda ki bu gafa...3 yillik evliyim bende sizin hissettiğiniz gibi hissediyorum. Çok sogudum cok büyük bi hata olarak görüyorum evliligimi ve bunu eşime söyledim bağırdım cagirdim istemiyorum seni dedim sen gelince huzurum kaciyo dedim önce inanmadı kizdigim için söylediğimi sandı sonra baktı ki iş ciddi göz teması kurmuyorum sorarsa cevap veriyorum kısacası çok mutsuz olduğuma gerçekten inandı şimdi ne yapacağını şaşırıyor öyle bi nazik ilgili düşünceli ki sormayın ama yinede hiç hiç güvenmiyorum heran aynı odunluguna donucek gibi hissediyorum
Ben başıma buyruk yaşamaya alışmışım salış.. Canım ister yemek yaparım isyemezse oturup atıştırmalık yeriz eşimle illa yemek aramayız.Ayy bizimkilerin boğazları dk durmuyor. Kahvaltı, çay, öğle yemeği, çay, akşam yemeği, çay, meyve.. Hergün rutin bu. Ruhum daralıyor onların yanında, bi de onlar gibi yiyip içmediğim için üzerime geliyorlar. Dört dişimi narkozla çektirdim aynı anda. Kp tutturuyor niye sessiz duruyorsun konuşmuyorsun fındık ye çekirdek çitle.. Anlamıyor mu nedir. Gelmişiz 25-30 yaşına artık insanlara onu ye bunu iç kalın giyin bilmem ne denilmesini anlamıyorum daralıyorum ben bi geliyolar banaAynen ya...hayir birde yardim da bekliyor mutfaga...
Yahu rahat insanim ben...istedigimi istedigim saate yaparim
gunduz bebek uyurken uyumak isterim...9 da degil 9 dan sonra da bebek uyuyunca uykuma devam etmek istiyorum...
o istiyor ki bi elimde bebek diger elimde evi puri pak yapayim...
Ya hic rahat degilim hic...
saniyor ki iyilik yapiyor ama tamamen ayri dunyalarin kadinlariyiz....
Yemektir ev isidir falan da bana gore degil...esim de yaptirmaz zaten ya kendi yapar yada ayda bir eserse butun evi bastan agsa temizlerim o da canim isteyince...Ben başıma buyruk yaşamaya alışmışım salış.. Canım ister yemek yaparım isyemezse oturup atıştırmalık yeriz eşimle illa yemek aramayız.Ayy bizimkilerin boğazları dk durmuyor. Kahvaltı, çay, öğle yemeği, çay, akşam yemeği, çay, meyve.. Hergün rutin bu. Ruhum daralıyor onların yanında, bi de onlar gibi yiyip içmediğim için üzerime geliyorlar. Dört dişimi narkozla çektirdim aynı anda. Kp tutturuyor niye sessiz duruyorsun konuşmuyorsun fındık ye çekirdek çitle.. Anlamıyor mu nedir. Gelmişiz 25-30 yaşına artık insanlara onu ye bunu iç kalın giyin bilmem ne denilmesini anlamıyorum daralıyorum ben bi geliyolar banaAllah kimseyi kimsenin eline evine düşürmesin aynı evde yaşamak kadar zor bi şey yok
O benim icin bunu dusunse onu asla affetmezdimEşini bu kadar aşalama ya. Aynı şeyleri o senin için hissetse ne düşünürdün yazık valla
Zora gelecek bi dönemde değilsin en rahat olman gereken dönemdesin, sabretmen değil sana sabredilmesi gereken bi dönemdesin ama anlayana işte.. Kaynanalar doğurup tarlaya gidermiş, tandırda ekmek yaparmış şimdi naz yapmak anormal geliyor onlara. İstiyorlar ki çocuğu çıkardığımız gibi kölelik başlasın. Bu arada Ayda bir temizlik yapan sadece ben değilmişim oh beeYemektir ev isidir falan da bana gore degil...esim de yaptirmaz zaten ya kendi yapar yada ayda bir eserse butun evi bastan agsa temizlerim o da canim isteyince...
Boyle her ogun yemrk duzeni temixlik duzeni yok yani...
duzen iyi birsey evet ama o duzenin insani ben degilim...
cok baski altinda hissediyorum ya
bi yandan da kiziyorum kendime
40 gun zora gelemiyorum diye
Tabi ki hayirBaska birinden mi hoslaniyorsun.
Bebegimi hem emziriyorum hem gunduzleri mama veriyorum
Bir kac kez esim gece kalkip mama verdi uyandirmadi beni
bu sefer ben cok uyudum kv bozuldu gibi...bende esime simdilik karisma ben kalkarim dedim annen gidene kadar sonra duzen oturturuz ....offf bi suru sey
kv istiyo ki 9 da ayaklanayim...gunduzleri mesela hic uyumuyorum
rahat degilim hic...
ama tabi esimin gelip de oyle demesi tam bir okuzluktu...
fircayi kaydim tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?