- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Ya hemen ayaklandim ben...Kadın ille 40 gün kalacam diyo yani, kalma amacı seni rahat ettirmek olmalı o zaman, temizlik yemek falan beklenmez lohusa kadından ay sinir oldum
Ya hemen ayaklandim ben...
Hic lohusa gozuyle baktigini sanmiyorum...
kendi bile sasirdi halime...
ama hala ne diye kaliyor bilmiyorum...
hayir o da rahat degil eminim...
maksat adet yerini bulsun diye herhalde...
7/24 yuz yuzeyiz ...saka gibi....
Canim kendisi itiraf etmedi deYa iste aslinda bu yillardir icimde var...ara ara yuzeye cikiyordu ama onu gorunce geciyordu...bu sefer ki cok farkli bir his ya...
Sanki ona olan aliskanligim bitti...tuhaf yani...eskiden baktigim gozle bakamiyorum...bu sefer istesemde bastiramiyorum bu duyguyu...
esinin sogudugunu nasıl anladin ?
Kendi mi soyledi?
zor benceİlginçYeni heycanlar katsanız,Hayatın rutinliğinden sıyrılsanız biraz çok zor bi durum olsa gerek bu
Durumunuza çok üzüldüm çok zor allah hakkınız da hayırlısini versinAl benden de o kadar. Doğum sonrası depresyon dedim geçer dedim benim oglan beş aylık olacak neredeyse hala ayniyim. Az önce yanıma gelip "neden kaciyorsun benden" deyip sarıldı hala buz gibiydim. Zerre his yok. Gerci benim sebeplerim var ama bu kadar sogumam tuhaf. Evde adamdan kaçmak için iş uretiyorum kendime. Ben boşanmak istediğimi de söyledim üstelik. Zaman istedi ki çabalıyor epey. Lakin bende değişen bir şey yok.
Oglumla ilgilenmek istiyorum sadece. Adamı yok saydim. Sana ne onerebilirim diye dusundum de benim son iki haftadır yaptığım şey bunu dusunmemek. Bir sure ev arkadaşı muamelesi yapmak. En azından hislerin tamamen bitip bitmediginden emin olana dek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?