esimden sogudum ben...

Kadın ille 40 gün kalacam diyo yani, kalma amacı seni rahat ettirmek olmalı o zaman, temizlik yemek falan beklenmez lohusa kadından ay sinir oldum
Ya hemen ayaklandim ben...
Hic lohusa gozuyle baktigini sanmiyorum...
kendi bile sasirdi halime...
ama hala ne diye kaliyor bilmiyorum...
hayir o da rahat degil eminim...
maksat adet yerini bulsun diye herhalde...
7/24 yuz yuzeyiz ...saka gibi....

Ya hemen ayaklandim ben...
Hic lohusa gozuyle baktigini sanmiyorum...
kendi bile sasirdi halime...
ama hala ne diye kaliyor bilmiyorum...
hayir o da rahat degil eminim...
maksat adet yerini bulsun diye herhalde...
7/24 yuz yuzeyiz ...saka gibi....

Eşin uygun bir dille söylesin bence

Canim kendisi itiraf etmedi de
Ben anladim sanki
Bir gariplik var be canim
Esime her konuyu actigimda bana isle ilgili para mevzularina kafam bozuk deyip duruyor senle alakali degil diyor
Ama hic bir sey eskisi gibi degilmis gibi geliyor bana
Bilmiyorum ya
Oldu olasi zor bir adamdi zaten
Ama simdi cok daha zor bir adam oldu

kv yi gönderin bir an önce..
maalesef onlar kadının gün içinde haldır haldır evle uğraşmak olduğunu sanıyorlar..
40 gün kalıncak bir durum yok ki .. uygun bir dille eşiniz söylesin siz söyleyemiyorsanız..
birde bebek olunca öncelik sırası değişiyor belki bu yüzden bu şekilde hissediyorsunuz..

İlginçYeni heycanlar katsanız,Hayatın rutinliğinden sıyrılsanız biraz çok zor bi durum olsa gerek bu

Her doğum yapan kadının hissettiği geçici hislerden birisi. Size özgü bir durum değil. Gayet normal. Zamana bırakın.

koca değil kv batıyor bence.
eşine söyle kv güzellikle gönder.
eşinle bebekli hayata alışınca düzeliyor.

Bence kv.ler gidip eşinle başbaşa kalınca.Bide lohusalıkta olan bu duygu karmaşasını kafandan atınca eşine olan düşüncelerin değişecek.İyi yönlerini düşün hep,olumlu taraftan bak.Hayat arkadasın sonuçta bebeginizde oldu.İnşallah geçer gider o kötü düşünceler eskisinden daha iyi olursunuz.

ayy kv dediniz ya benim burda saçlarım diken diken. kesin o yüzden böyle oldunuz canım. geçer merak etme, birde kendine bol dua oku. bazen öle benim de hiçbişiy yokken hayatta en sevdiğim adama kocama karşı sinirlerim geriliveriyor. Üzüldüm ama keşke o kadar uzun süre kalmasalar da azıcık anlayışlı olsalar

beni anlatmışsın sanki..3. sayfadayım, konuyu kendim açmış gibi takipteyim..Karşımda eşim oturuyor olmasa yeminle sinirimden hüngür hüngür ağlayabilirim..

Bizde de durumlar tam tersi eşim benden soğumuş gibi hissediyorum hatta kendisi bile söyledi bana olan sevgisi çoktan bitmişte sanki mecbur devam ediyormuş gibi bide hamileyim. Beni kızdırmak için mi söylüyor yoksa ciddi mi bilmiyorum inşallah sizde eşinize olan duygularınızı geri kazanırsınız Allah kümsenin yuvasını bozmasın

Al benden de o kadar. Doğum sonrası depresyon dedim geçer dedim benim oglan beş aylık olacak neredeyse hala ayniyim. Az önce yanıma gelip "neden kaciyorsun benden" deyip sarıldı hala buz gibiydim. Zerre his yok. Gerci benim sebeplerim var ama bu kadar sogumam tuhaf. Evde adamdan kaçmak için iş uretiyorum kendime. Ben boşanmak istediğimi de söyledim üstelik. Zaman istedi ki çabalıyor epey. Lakin bende değişen bir şey yok.

Oglumla ilgilenmek istiyorum sadece. Adamı yok saydim. Sana ne onerebilirim diye dusundum de benim son iki haftadır yaptığım şey bunu dusunmemek. Bir sure ev arkadaşı muamelesi yapmak. En azından hislerin tamamen bitip bitmediginden emin olana dek.

Durumunuza çok üzüldüm çok zor allah hakkınız da hayırlısini versin

eşinle evlenirken onu ne kadar sevdiğini hatırla. birlikte neler paylaştığınızı.. onsuz yapamayacağını düşündüğün zamanları.. hepimiz eşlerimize bazen kızıyoruz, dağınıklıklarına dalgınlıklarına veya bizim gibi düşünmedikleri için bazen de :) ama ne olursa olsun onu sevdiğini hatırlaa. bu dönem geçecek hep duyuyorum bu tarz şeyleri ama sizin ihtiyacınız olan yalnızlık canım. yalnız kalın. daha iyi gelecektir.

Canim ben okuduklarımdan eşine karşı tamamen bir soğuma hissetmedim.senin gibiydim sanki kv hamile ben bakmaya gelen... çok yıprandim hala tüylerim urperiyor o günler aklıma gelince bedenen iyisindir ancak ruhen insan bebeğe alışamıyor hele de çalışıyorsan çok kavgalar ettik sana tavsiyem kVni yollat ve eşine sıkıntılarını anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…