Eşimden soğudum ne olur yardım edin 1 yıl olmadı daha evleneli

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Merhabalar Eşimden cok soğudum sebebi evli olduğumuzu idrak edemiyor beni yordu artik yeni psikolojik rahatsizligi oldugunu ogrendim kac yıldır ilaç kullaniyormus haberim yoktu
Evli olduğunu kabullenemiyor hala ailesine bağlı hic başbaşa kalamiyoruz bu zamana kadar ikimiz başbaşa sadece balayina gidebildik iyice soğudum arkamda ailem durmuyor ayrıca bana yardım edin ne olur

Merhaba ...eşiniz ne ilacı kullanıyor . Psikolojik için mi? Sakın uyuşturucu hap olmasın . O ilacın adını öğrenin ve netten bakın

Daha yeni evlisiniz daha dur bakim, ilaç kullanan bir suru kişi var, zamanla evliliğe de alışır. Hemen soğumayın.

Pardon yanlış anlamazsan bir sey sormak istiyorum. Gerçekten tecrübe etmem icin kendime.
Görücu usulu mu evlendiniz.
Yoksa severek mi ?
Çünkü anlattiklarina bakıyorum ve cok şaşırdım.
Adam aileci , senelerdir ilac kullaniyormus ama sen evlenince öğreniyorsun.
Evlilik bir insanin hayati gelecegi demek bir insani tanımadan etmeden nasil cesaretle evleniyorsunuz anlamiyorum.
Sonradan degisti laflarina inamiyorum. Sonradan kimse degismez.
Illaki basta verir sinyali. Ama hic tanimadan evlendiyseniz bilemicem.

ilac kullanan insanlar sizofren demek degildir zaman zaman hepimizin destege ihtiyaci vardir yeni öğrenmeniz hos olmamis ama ben bile burdan bilsem evlenmezdim mantiginda olduğunuzu hissettiriyor.hersey zamanla yerine oturur bence herkesin tepkisi alisma süreci farklıdır.
Bazen biz kadınlar da aileden kopamiyoruz ama siz kopabildiniz demek ki ona zaman taniyin bu isteğinizi ailesiylede paylasin ya yardımcı olurlar size baş başa olun vs diye yada ayirirlar zaten sogudum diyorsunuz şans vermiş olursunuz olursa olur olmazsa bye bye olmuş olur..

Eşinizin ilaç kullandığını size söylememesi yanlış bir durum bu doğru. Bende 9 aylık evliyim esim haftada bir izinli bizde fazla baş başa kalamadik çünkü bi gün izinli gününde annemlere ve annesine gidiyoruz ama ne olursa olsun bana her gün eşimle uyanmak mutluluk veriyor. Bence sorununuz farklı?

Çok kısa yazmışsınız biraz daha konuyu açarmısınız zira bu yazılanlardan aman aman soğuyacak neden bulamadım yada benmi yanılıyorum

Nasil basbasa kalamiyorsunuz? Her gun mu ailesine gitmek istiyor? Ev de yanliz iken ortak bir paylasim, sohbet yok mu mesela?

Bence büyük konuşmayın .

Sirf psikolojik rahatsizligi var ve ilac kullaniyor oldugu icinmi sogudun?
Ilac kullanmasa daha iyimi olucakti?
O ilaclar lazimki yazildi, ve kocan iylesmek istiyorki kullaniyor o ilaclari.
Bundanmi sikayetcisin?
Birz daha acarmsin konuyu, cunku burya kadr ben seni haksiz gordum.

Pardon ama benim yorumumda ne vardi ki. Sadece orda merak ettim tecrube etmek icim sordum tanimadan mi evlendiniz diye. Siz gelip bana akil vermeye kalktiniz buyuk konusma diye ki ben buyuk felan konustugumu sanmiyordum. Bende genel bir cevap verdim yarasi olan gocunmasin dedim.
Simdi burda neyin saygi ve uslubundan bahsediyorsunuz ki bana nerde saygimi astım acaba.
Siz asil bana satasip benim yasimi olgunlugumu kucuk goruyorsunuz.
Ben 20 yaşında olabilirim ama oyle cok insan ve hayatlar tanidim ki..
Hayat her tecrubeyi yasayarak ogrenmek icin cok kisa. Bazen yasanmis tecrübelerden ders cikartmak akilda tutmak gerek ki yanlis yapmamak icin.
Lütfen arkadasin konusunu dagitmayalim.

Evlilik insanın geleceği , tanımadan etmeden nasıl evleniyorsunuz anlamıyorum falan yazmışsın . Gayet iyi niyetli bir şekilde büyük konuşma dedim bukadar . Ordan kalkmışsın yarası olan gocunmasın diyorsun . İşte saygı sınırını aşman burada . Kimse boşanmak için evlenmez . Flört , nişanlılık başka , evlilik Bambaşka . Evet Konularına baktımda gerçekten tecrübeliymişsin. Sana akıl vermek benim haddime . Neyse uzatmak istemiyorum . Yolun açık olsun .

Tamam esma reis kizma yolun açık ola :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…