Eşinizin ilaç kullandığını size söylememesi yanlış bir durum bu doğru. Bende 9 aylık evliyim esim haftada bir izinli bizde fazla baş başa kalamadik çünkü bi gün izinli gününde annemlere ve annesine gidiyoruz ama ne olursa olsun bana her gün eşimle uyanmak mutluluk veriyor. Bence sorununuz farklı?Merhabalar Eşimden cok soğudum sebebi evli olduğumuzu idrak edemiyor beni yordu artik yeni psikolojik rahatsizligi oldugunu ogrendim kac yıldır ilaç kullaniyormus haberim yoktu
Evli olduğunu kabullenemiyor hala ailesine bağlı hic başbaşa kalamiyoruz bu zamana kadar ikimiz başbaşa sadece balayina gidebildik iyice soğudum arkamda ailem durmuyor ayrıca bana yardım edin ne olur
Bence büyük konuşmayın .Pardon yanlış anlamazsan bir sey sormak istiyorum. Gerçekten tecrübe etmem icin kendime.
Görücu usulu mu evlendiniz.
Yoksa severek mi ?
Çünkü anlattiklarina bakıyorum ve cok şaşırdım.
Adam aileci , senelerdir ilac kullaniyormus ama sen evlenince öğreniyorsun.
Evlilik bir insanin hayati gelecegi demek bir insani tanımadan etmeden nasil cesaretle evleniyorsunuz anlamiyorum.
Sonradan degisti laflarina inamiyorum. Sonradan kimse degismez.
Illaki basta verir sinyali. Ama hic tanimadan evlendiyseniz bilemicem.
Bence büyük konuşmayın .
19 Yaşında ahkam kesmek kolaydır . Ben sadece uyardım . Büyük konuşma dedim . Suç bende . Hayatta ne gördün acaba da millete akıl veriyorsun . Sen önce bir uslübünü düzelt . Saygı göstermeyi Öğren .Yarası olan gocunmasin rica ediyorum.
19 Yaşında ahkam kesmek kolaydır . Ben sadece uyardım . Büyük konuşma dedim . Suç bende . Hayatta ne gördün acaba da millete akıl veriyorsun . Sen önce bir uslübünü düzelt . Saygı göstermeyi Öğren .
Evlilik insanın geleceği , tanımadan etmeden nasıl evleniyorsunuz anlamıyorum falan yazmışsın . Gayet iyi niyetli bir şekilde büyük konuşma dedim bukadar . Ordan kalkmışsın yarası olan gocunmasın diyorsun . İşte saygı sınırını aşman burada . Kimse boşanmak için evlenmez . Flört , nişanlılık başka , evlilik Bambaşka . Evet Konularına baktımda gerçekten tecrübeliymişsin. Sana akıl vermek benim haddime . Neyse uzatmak istemiyorum . Yolun açık olsun .Pardon ama benim yorumumda ne vardi ki. Sadece orda merak ettim tecrube etmek icim sordum tanimadan mi evlendiniz diye. Siz gelip bana akil vermeye kalktiniz buyuk konusma diye ki ben buyuk felan konustugumu sanmiyordum. Bende genel bir cevap verdim yarasi olan gocunmasin dedim.
Simdi burda neyin saygi ve uslubundan bahsediyorsunuz ki bana nerde saygimi astım acaba.
Siz asil bana satasip benim yasimi olgunlugumu kucuk goruyorsunuz.
Ben 20 yaşında olabilirim ama oyle cok insan ve hayatlar tanidim ki..
Hayat her tecrubeyi yasayarak ogrenmek icin cok kisa. Bazen yasanmis tecrübelerden ders cikartmak akilda tutmak gerek ki yanlis yapmamak icin.
Lütfen arkadasin konusunu dagitmayalim.
Evlilik insanın geleceği , tanımadan etmeden nasıl evleniyorsunuz anlamıyorum falan yazmışsın . Gayet iyi niyetli bir şekilde büyük konuşma dedim bukadar . Ordan kalkmışsın yarası olan gocunmasın diyorsun . İşte saygı sınırını aşman burada . Kimse boşanmak için evlenmez . Flört , nişanlılık başka , evlilik Bambaşka . Evet Konularına baktımda gerçekten tecrübeliymişsin. Sana akıl vermek benim haddime . Neyse uzatmak istemiyorum . Yolun açık olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?