Eşimden soğudum ne olur yardım edin 1 yıl olmadı daha evleneli

Konu çok havada kalmış ya sorun nedir niye soğudunuz, tek sebep aileci olması mı net bir şey yok

Ikac kullanmasindan degil takintikari var bu yuzden cok kalbimi kiriyor evlendiktwm sonra cok değişti ailesi bi yana dünya bir yana bıktım haliyle ailem malesef laf söz olur diy insan yuzune bakamam diye arkamda degil sadece esim ne derse hep haklıdır diye düşünüyorlar

Nasil basbasa kalamiyorsunuz? Her gun mu ailesine gitmek istiyor? Ev de yanliz iken ortak bir paylasim, sohbet yok mu mesela?
Evet cok acele oldu evlilik kararimiz basbasa kalamiyoruz bir yere gidelim desem hemen annesinin haberu oluyor sende gel diyor bu yüzden cok kalbimi kırdı ailesinin yaninda anneside her an yanimizda nasil zihniyettir anlamadim

Ikac kullanmasindan degil takintikari var bu yuzden cok kalbimi kiriyor evlendiktwm sonra cok değişti ailesi bi yana dünya bir yana bıktım haliyle ailem malesef laf söz olur diy insan yuzune bakamam diye arkamda degil sadece esim ne derse hep haklıdır diye düşünüyorlar
Ne gibi takıntıları var mesela seni soğutan

C Cmreasl01
obsesyon, evet yasam kalitesini zorlayan bir hastaliktir ancak duzenli ilac kullaniminda ciddi manada muspet farkliliklar gosterir kisi. ve ayrica obsesyon gunumuzde cogu kiside gorunen bir rahatsizliktir ki psikiyatrik ilac kullanimi da dunya genelinde artistadir. ornegin; sivilceniz var diye doktora gittiginizde de size psikiyatrik bir ilac yazabilir. dolayisiyla yesil recete olmayan bir psikiyatrik ilac kullaniminin teshir edilmesi abestir.
diger yandan aileci olmasi zannediyorum ki evliliginiz oncesi sinyal vermis bir sorundur, hani ben geliyorum diye...
gormemis, gormek istememis olabilirsiniz.
birbirinize zaman taniyin.

Merhabalar Eşimden cok soğudum sebebi evli olduğumuzu idrak edemiyor beni yordu artik yeni psikolojik rahatsizligi oldugunu ogrendim kac yıldır ilaç kullaniyormus haberim yoktu
Evli olduğunu kabullenemiyor hala ailesine bağlı hic başbaşa kalamiyoruz bu zamana kadar ikimiz başbaşa sadece balayina gidebildik iyice soğudum arkamda ailem durmuyor ayrıca bana yardım edin ne olur
Keşke. İlaç kullandığını baştan söyleseydi size

Back
X