Eşimden soğudum ve hamileyim

Evaanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
14
7
1
25
5 aylık evliyim ve 2 buçuk ayılıkta hamileyim eşimle 1 hafta önce kavga ettik ve bana çok ağır konuştu çocuğumu doğur başka adamlardan çocuk kazan dedi , bu kelimelerini annesine anlattım ve annesinin dediği sadece kendi annene şakın anlatma annenlere gidersen seni geri almam oldu. Bende kendi anneme gittim. Ve 1 gece orada kaldım ertesi gün eve geleceğimi bile bile anahtarı bırakmamış ve eve geldiğimde onu aradığımda neden geldin annenlerde kal dedi ve eve gelmedi ben anneme geldiğimde beni arayıp eve gel dedi ve bu sefer ben gitmedim o hakaretlerinden sonra o kadar soğudum ki artık İnan yakınlık göstermek istemiyorum ve sonumuzun olmayacagınıda biliyorum çünkü o kadar herseye müdahale ediyor ki artık bunalıyorum ve ailemden uzak kaldım hamileyim hiçbirşeye yetişemiyorum kendi memleketimize taşınmak istiyorum ama o istemiyor yanlız kaldım ve eşimde çok destek cıkmıyor bana yapmak istemediğim şeyleri zorla yaptırıyor

Son düzenleme:
Ailenizin yanında kalmaya devam edin bu süreçte çaba gösteriyor mu onu gozlemleyin. Çaba evde dön yoksa gibi tehditlerle olmaz .
Eğer ılımlı bir şekilde gelirse evlilik terapisine gidin yoksa inatla egoyla vs olacak iş değil evlilik

K bakmayın ama ben evlenip hemen hamile kalanları anlamıyorum he korunup hamile kalanlara lafım yok nedir bu acele?nasıl bu kadar kısa sürede güveniyosunuz evliliğin oturması için zaman lazım
Korunurken hamile kalanlardanım ben çocukken hiç istemiyordum

Şuan kendi evimdeyim ama hiç mutlu değilim eşim şuan iyi davranıyor ama dün sabah çocuğumu doğur 6 ay emzir sonra sna çocuğun ç sini bile göstermicem dedi artık İnan güvenemiyorum

Anladığım kadarıyla adam çocuğun peşinde. Annene gşt ve dönme. Zatsn hakim çocuğu anneye veriyor. El kafar bebepi kime nereye kaçıracak? Ama beklwrsen doğumdan sonrası işin zor görünüyor

Aynı hikaye
Evlenip hemen hamile kalınır
Kavgalar edilir
Ağır konuşulur
Soranlara korunurken oldu denir vs vs.
Ben artık inanmıyorum. Ayrıca belirtmek isterim ki geri çekilme korunma yöntemi değildir.
Artık evlenirken bile bunun eğitimi, korunma hakkında bilgiler veriliyor.
Neyse siz şimdi bu yöntemi kesinlikle kullanmıyorsunuzdur zaten :) İstatistikler yalan söylüyor, kk göre %1 oranla kullanılıyor geriçekilme :)
O yavrucuğa acırım başkada diyecek birşeyim yok.

Dikkatimi çeken bişey var, evliliği sorunlu olan kim varda hamile ve kısa sürede hamile kalınmış hep, nerde gül gibi geçinen çift mesela biz Allah nazardan saklasın, tartışmamız bile olmaz pek, ama bebiş yok kaç aydır ne biçim iş anlamadım ya

Yaşamasan bilemezssiniz
Kusura bakmayın ama yaşanmadan bilmezssiniz size yalan borcum yok korunurken oldu çocuğa acımanıza gerek yok elimden geldiği kadar ben çocuğuma en iyi şekilde bakacağıma inanıyorum.

Kendi annesine çok güveniyor. Ailesine güvendiği kadar kimseye güvenmez ama çocuk babasız büyür ama bir annesiz asla. Eğer dışardan birisi varsana anında boşanırım. Ailem bana herzaman destek.

İnşallah seninde çocuğun olur evliliğimin sorunlu olmasını bende istemezdim ama oluyor işte buna kimse engel olamıyor.

Yarabbi bu Kadinlarin cektigi nedir böyle ya burdaki konularin cogu Kocalarindan ceken Kadinlarla dolu nedir bu sanki Kadinlar aci cekmeye gelmis dünyaya ...
Kocalar ilk zamanlar iyilik meleği köprüyü geçene kadar tüm iyilikleri ama kadınlarda herzaman iyilik yapamıyor iyi kalamıyor artık sabır tükeniyor. Herkez kendi hayatını geleceğini düşünüyor. Bu adamla Bir ömrün geçirebilir miyim ? Sorusunu düşünüyor ama Allah hayırlısını versin herseyin.

İnşallah seninde çocuğun olur evliliğimin sorunlu olmasını bende istemezdim ama oluyor işte buna kimse engel olamıyor.
Amin canım inşallah sizin de sorunlarınız çözülür, bebeğiniz buna vesile olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…