Eşimden soğudum ve hamileyim

Dikkatimi çeken bişey var, evliliği sorunlu olan kim varda hamile ve kısa sürede hamile kalınmış hep, nerde gül gibi geçinen çift mesela biz Allah nazardan saklasın, tartışmamız bile olmaz pek, ama bebiş yok kaç aydır ne biçim iş anlamadım ya
+1 olarak bende sana katılıyorum, bizede nasip olsun hayırlısıyla

Dikkatimi çeken bişey var, evliliği sorunlu olan kim varda hamile ve kısa sürede hamile kalınmış hep, nerde gül gibi geçinen çift mesela biz Allah nazardan saklasın, tartışmamız bile olmaz pek, ama bebiş yok kaç aydır ne biçim iş anlamadım ya
Bebegin olunca belki o gul gibi dedigin evlilik kalmiyordur😂

Yok vallahi sözüm konu sahibine değildi. Bu olan bişey, anlaşamayan çiftler istemezler ama çocukları olur, kendi tanıdıklarım ayrı buradada bir çok konuda var boşanma üstü hamile kalanlar.
Bizimde istiyor olmamıza rağmen 2 senedir tık yok.

Ya surtunmeyle hamile kalanlara ne diyorsunuz 🙈👹😁🤪

5 aylık evliyim ve 2 buçuk ayılıkta hamileyim eşimle 1 hafta önce kavga ettik ve bana çok ağır konuştu çocuğumu doğur başka adamlardan çocuk kazan dedi , bu kelimelerini annesine anlattım ve annesinin dediği sadece kendi annene şakın anlatma annenlere gidersen seni geri almam oldu. Bende kendi anneme gittim. Ve 1 gece orada kaldım ertesi gün eve geleceğimi bile bile anahtarı bırakmamış ve eve geldiğimde onu aradığımda neden geldin annenlerde kal dedi ve eve gelmedi ben anneme geldiğimde beni arayıp eve gel dedi ve bu sefer ben gitmedim o hakaretlerinden sonra o kadar soğudum ki artık İnan yakınlık göstermek istemiyorum ve sonumuzun olmayacagınıda biliyorum çünkü o kadar herseye müdahale ediyor ki artık bunalıyorum ve ailemden uzak kaldım hamileyim hiçbirşeye yetişemiyorum kendi memleketimize taşınmak istiyorum ama o istemiyor yanlız kaldım ve eşimde çok destek cıkmıyor bana yapmak istemediğim şeyleri zorla yaptırıyor
Hanımefendi tabıkı hemen çocuk yapmanız aşırı yanlış olmus ama olmus bir kere ne demek başka adamlardsm da çocuk yaparsın ayrıca kayınvalidenızın davranısı ne kadar söylersen almam seni sizi almak zorunda mı akarjnız mı var kokarınız mı var siz sahıpsiz değilsiniz rica ediyorum mantıklı düşünün

Hanımefendi tabıkı hemen çocuk yapmanız aşırı yanlış olmus ama olmus bir kere ne demek başka adamlardsm da çocuk yaparsın ayrıca kayınvalidenızın davranısı ne kadar söylersen almam seni sizi almak zorunda mı akarjnız mı var kokarınız mı var siz sahıpsiz değilsiniz rica ediyorum mantıklı düşünün
Şuan boşanma evresendeyiz ailesi de hiç tepki vermiyor

Rabbimi yardımcıniz olsun amacı cocukmu sadece yani nasıl bı duruma gelindi

Bence bir öfke anı olmuş tartışmıssınız ve ikinizde çocukça davranmış gibisiniz. Devamlı kavga ediyorsanız bilemem ama biraz hormonların etkisinde olabilirmisiniz. Canını sıkma hemende yuvanı dagıtma derim kardeşim. Allah eşininde kalbine merhamet versin. Hemen oyle tartıstım anamın evine diye bişey olmamalı gitcek kişi erkektir sen evini neden bırakıyorsun. Akıllı davran evi terk eden suçlu sayılır nafaka bile alamazsın bosancaksan bile gitme işini sen yapma.nasip erken olmuş çocuk ama vardır bir hayır çocuk neşediryaa huzur berekettir Bi de çocuklu bak eşin nasıl biri oluyor sonra gidersin yapmak zor yıkmak kolay diye özlü bir söz var şeytanına kış de. Ve karnındaki çocuga acı.. Sevgiler.

Bence hiç uğraşma bu adamla.Sana söylediği o sözler hiç aklından çıkmıycak , her kavgada boşanmadığına pişman olursun.Bence ailen arkandaysa ayrıl işe gir çalış ve çocuğuna kendin bak.

5 aylık evliyim ve 2 buçuk ayılıkta hamileyim eşimle 1 hafta önce kavga ettik ve bana çok ağır konuştu çocuğumu doğur başka adamlardan çocuk kazan dedi , bu kelimelerini annesine anlattım ve annesinin dediği sadece kendi annene şakın anlatma annenlere gidersen seni geri almam oldu. Bende kendi anneme gittim. Ve 1 gece orada kaldım ertesi gün eve geleceğimi bile bile anahtarı bırakmamış ve eve geldiğimde onu aradığımda neden geldin annenlerde kal dedi ve eve gelmedi ben anneme geldiğimde beni arayıp eve gel dedi ve bu sefer ben gitmedim o hakaretlerinden sonra o kadar soğudum ki artık İnan yakınlık göstermek istemiyorum ve sonumuzun olmayacagınıda biliyorum çünkü o kadar herseye müdahale ediyor ki artık bunalıyorum ve ailemden uzak kaldım hamileyim hiçbirşeye yetişemiyorum kendi memleketimize taşınmak istiyorum ama o istemiyor yanlız kaldım ve eşimde çok destek cıkmıyor bana yapmak istemediğim şeyleri zorla yaptırıyor
Yaşınız kaç

Back
X