Eşimden soğudum ve hamileyim

kızlar artık korunsaydın yapmasaydın 2 yıl 3 yıl çocuk yapmasaydın falan bunları söylemek için çok geç kardeşimizin moralini daha çok bozmayın HAMİLE haniiiii. Ben hamilelere karşı çok hassasım bu dünyadaki en önemli şey evlat adam sana 6 ay emzir git diyorsa 6 ay sonra yerine gelecek biri mutlaka vardır ya da annesine güveniyordur. bence doğurmadan boşan. O ne biçim bi eş ki git annenlerde kal gelme yok milletten çocuk peydahla ne demek ne kadar saygısız dursan bile bu evlilik ne kadar yürür. hamileliğinle ilgilenmeni annende kalmanı sitres yapmamanı tavsiye ederim bir iki ay bekle baktın tık yok boşa gitsin

Neye güvenip hemen hamile kalıyorsunuz ki anlamıyorum
Yazık değil mi o çocuğa ?
Keşke aileleri bulaştırmasaydınız. Boşanmayacaksanız aile katmak zarar veriyor.Oturup düzgünce eşinizle konuşacaksınız. Olmuyorsa da boşanacaksınız

5 aylık evliliği ne ara bu kadar yıprattınız saygı falan kalmamış tek başına yardımsız hele ki hamilelik psikolojisiyle asla düzeltemezsiniz yardım alın herşeyi daha da çirkinleştirmeden kavga sebebinizide ailelerle paylaşmayın

5 aylık evliyim ve 2 buçuk ayılıkta hamileyim eşimle 1 hafta önce kavga ettik ve bana çok ağır konuştu çocuğumu doğur başka adamlardan çocuk kazan dedi , bu kelimelerini annesine anlattım ve annesinin dediği sadece kendi annene şakın anlatma annenlere gidersen seni geri almam oldu. Bende kendi anneme gittim. Ve 1 gece orada kaldım ertesi gün eve geleceğimi bile bile anahtarı bırakmamış ve eve geldiğimde onu aradığımda neden geldin annenlerde kal dedi ve eve gelmedi ben anneme geldiğimde beni arayıp eve gel dedi ve bu sefer ben gitmedim o hakaretlerinden sonra o kadar soğudum ki artık İnan yakınlık göstermek istemiyorum ve sonumuzun olmayacagınıda biliyorum çünkü o kadar herseye müdahale ediyor ki artık bunalıyorum ve ailemden uzak kaldım hamileyim hiçbirşeye yetişemiyorum kendi memleketimize taşınmak istiyorum ama o istemiyor yanlız kaldım ve eşimde çok destek cıkmıyor bana yapmak istemediğim şeyleri zorla yaptırıyor

Evlilik öncesi ne kadar süredir bir ilişkiniz vardı?

Kendi annesine çok güveniyor. Ailesine güvendiği kadar kimseye güvenmez ama çocuk babasız büyür ama bir annesiz asla. Eğer dışardan birisi varsana anında boşanırım. Ailem bana herzaman destek.
Disardan birisinin olmasi mi gerek bosanma.icin, bunlar yeterli degil mi bosanmak icin

Dikkatimi çeken bişey var, evliliği sorunlu olan kim varda hamile ve kısa sürede hamile kalınmış hep, nerde gül gibi geçinen çift mesela biz Allah nazardan saklasın, tartışmamız bile olmaz pek, ama bebiş yok kaç aydır ne biçim iş anlamadım ya

Sanırım sorunlu çiftler çocuğu kurtuluş için yapıyorlar. Bundan daha saçma bi şey daha yoktur heralde.

Çözüm belli çocuk istiyorsak napmamız gerektiğini biliyoruz artık. Önce hır çıkarıp kavga edicez. Sonra ayrılma boyutuna gelicez veeeee süpriz hamileyiz.
Mübarek günde kalp kırmayın derim nacizane sonuçta zaten olan olmuş şuan konu sahibi hamile strestten uzak olmalı

Bunu bende hep düsundum 11 senedir evliyim masalahh esimle sorunum yok..iyi anlasmamiza cok sevmemize ragmen birbirimizi 2 sene sonra çocuk yapmayi düsunduk allahin takdiri iste 9 sene ugrastik yeni oldu bebegimiz...kuzenlerimden 4 tanesi erken evlendiler cabuk bitirdiler aşklarını dayanamiyoz diyip birer cocukla hepsi boşandılar..hemen bebkleri oldu diye ben onlara özenirken ..simdi o bebekler anneanne yada babaanne evinde kalďılar :KK43:(
Allah bağışlasın, bize de nasip etsin inşallah canım valla Allahın işi tabiki bilemeyiz belki de iyi gelir bebek böyle çiftlere ama tam tersi durumunda da çocuğa yazık işte, hayat

Ne terbiyesiz adamla evlenmişsin hiç mi tanıma fırsatın olmadı yazık olmuş sana kapılardan ırak, hemen hamilelik de hiç iyi olmamış ama şimdiden sonra yapacagin belli ailene sığın onların desteğini al bu adama güvenme derim, daha 5 ay da böyle davranıyorsa neler yapmaz ki ilerde..Allah yardımcın olsun.

Mübarek günde kalp kırmayın derim nacizane sonuçta zaten olan olmuş şuan konu sahibi hamile strestten uzak olmalı
Yok vallahi sözüm konu sahibine değildi. Bu olan bişey, anlaşamayan çiftler istemezler ama çocukları olur, kendi tanıdıklarım ayrı buradada bir çok konuda var boşanma üstü hamile kalanlar.
Bizimde istiyor olmamıza rağmen 2 senedir tık yok.

Dikkatimi çeken bişey var, evliliği sorunlu olan kim varda hamile ve kısa sürede hamile kalınmış hep, nerde gül gibi geçinen çift mesela biz Allah nazardan saklasın, tartışmamız bile olmaz pek, ama bebiş yok kaç aydır ne biçim iş anlamadım ya
sınav

Böyle bir adama çocuk doğurmazdım, boşanır bana değer veren biriyle evlenip çocuk sahibi olurdum.

Öncelikle o kayınvalideye bir daha hiçvir şey anlatmayın, oğlunun tarafında o kesin.
Bir diğer konuda, hamile olduğunuz için keskin cümleler kurmak istemiyorum ancak çocuğu doğurduktan sonra boşanacak gibi geldi bana eşiniz. Yani olmadı aynı zamanlarda evlenmişiz, bu sürede canım cicim zamanları oluyor daha bu hır gür çok erken değil mi? Annenizin evinde kalmanız mantıklı olan bana göre.

bende sendenim bacım .kötü davranıcam artık :KK70:

Back
X