- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Yarın eve döndüğümde konuşmayı planlıyorum. Dediklerinizi düşünücem. Sanırım işe yaradığımı hissedersem iyi gelicek.Eşinize bu dönemde onun ilgisine sevgisine çok ihtiyacınız olduğunu, çok bunaldığınızı, güzellikle, açık açık söyleyin.. çünkü bazıları davranışlardan ziyade, açık sözlerden anlıyor..Bi de bazı erkekler gezmeyi, dolaşmayı, sohbet etmeyi çok sevmeyebiliyorlar, eşiniz de bu yapıda biri olabilir..
Evin içinde kendinize farklı uğraşlar bulun, kitap okumak, resim yapmak, çiçek yetiştirmek, günlük yazmak gibi... Kafa dengi bi iki samimi komşu edinirseniz de kendinizi daha iyi hissedersiniz..
Şu korono dan kurtulduğumuz zaman, çocuğunuzu eşinize bırakıp, yada güzel havalarda yanınıza alıp alışverişe, yürüyüşe, parka çıkın, kendinizi tamamen eşinize bağımlı hissetmeyin.
Bazen benimde çok bunaldığım zamanlar oluyor, sizi çok iyi anlıyorum..
Misilleme haIlgı gmremedıgın esle nasıl sevısıyorsun sonra hamıle kalıyorsun
Burda bunu gördüm kadınlar hep ıstemıyır sevısmeye gelınce sorun yok
Yok bende begenmedimMisilleme ha
Evet güzellikle konuşun, şuan da hamilelik sebebiyle daha duygusal, hassas ve alıngansınız, eşinizin size destek olması, sizi anlaması, sizi daha iyi hissettirecek..bu günlerde gelip geçecek, biraz sabır, anlayış ve destek lazım size..Yarın eve döndüğümde konuşmayı planlıyorum. Dediklerinizi düşünücem. Sanırım işe yaradığımı hissedersem iyi gelicek.
Misilleme ha
Cinsel konuda bir şey demek istemiyorum. Ama eleştiriniz kişiye göre haklı bana göre değil. Benim hayatımın tamamını ne yaşadığımı bilemezsiniz. Teşekkür ederim.Ilgı gmremedıgın esle nasıl sevısıyorsun sonra hamıle kalıyorsun
Burda bunu gördüm kadınlar hep ıstemıyır sevısmeye gelınce sorun yok
Değişebilir, sonuçta başka kötü özellikleri yoksa bunlar şu an için fevri bir karara değmez. Evlilikte iki tarafın da hayatı değişiyor, sorumluluklar çocuk ilk başta bunaltıcı oluyor, zamanla alışacaksınız.Değişme ihtimali var mı emin değilim. Defalarca konuştum. O yüzden kendim birşeyler yapmaya karar verdim. Annem hasta olmasa bugün iş olayına tekrar girişirim. Ama bebeğimi şuan kime bırakayım. O kadar gezmeyi keşfetmeyi seven bir insandı ki ne oldu anlamıyorum. Sanki 60 yaşında adamla evliyim. İçi çekilmiş gibi.
Saygı duyarımYok bende begenmedim
Evet güzellikle konuşun, şuan da hamilelik sebebiyle daha duygusal, hassas ve alıngansınız, eşinizin size destek olması, sizi anlaması, sizi daha iyi hissettirecek..bu günlerde gelip geçecek, biraz sabır, anlayış ve destek lazım size..
Bide çocukların arası çok yakın olmuş, o da ilk zamanlar biraz zorlayabilir sizi, şimdiden eşinize destek olması gerektiğini hissettirin, söyleyin..Ama sonra ikisinin beraber güzelce oynadığını gördüğünüzde, tüm bunlara değdiğini hissedip mutlu olacaksınız..emin olun..
Bana sacma geliyor ıste ben ılgı görmedıgım sevılfıgımı hıssetmedıgım adamla sevısmemCinsel konuda bir şey demek istemiyorum. Ama eleştiriniz kişiye göre haklı bana göre değil. Benim hayatımın tamamını ne yaşadığımı bilemezsiniz. Teşekkür ederim.
Ay niye konuyu durmadan buraya getiriyorsunuz anlamadım.. siz evli misiniz Allah aşkına? Konu sahibi eşinin kendisini sevmediğini, hiç ilgi görmediğini söylememiş ki... Ki zaman zaman eşler de psikolojik olarak zor zamanlardan geçebiliyorlar, onlar o durumda olunca öyle mi yapmak lazım? İnanın çoğu evliler böyle durgun zamanlardan geçiyordur ve böyle yapsalar birbirlerine, aralarındaki bağ tamamen kopar zaten.. Evlilik oyuncak değil ki, o beni mutlu etmezse, bende onu etmem..Bazen fedakarlık gerekir, bazen gönlünü almak, bazen de açık açık konuşmak gerekir..Bana sacma geliyor ıste ben ılgı görmedıgım sevılfıgımı hıssetmedıgım adamla sevısmem
1.5 yıl
Anlayamadım ben. 2. çocuğu doğurduktan hemen sonra mı böyle 180 derece döndü eşinizin karakteri?Benim işte bu dediğim kişiydi. Keşfetmeyi gezmeyi seven. Sohbet edendi. Ama gerçekten bazı erkekler evlendikten sonra muazzam değişiyormuş. Ki ben onu tanıdığımda farklı bir birime farklı bir ile başvurmuştum. Evlenmekten tamamen vazgeçmiştim. Şuan bir şansım olsa evlenmem . Amacım geçmişe bakıp dövünmek değil. Psikolojimi nasıl düzeltebilirim.sonuçta iki tane gelecek yetiştiricem.
Teşekkür ederimebit merhabalar. Eşin evlendikten sonra depresyona girmiş gibi görünüyor. Bu kadınlarda da olabilen bir şey. Hani Lahusa sendromu vardır duymuşsundr. Onun bir benzeri evlendikten sonra yaşanabiliyor. Bir anda sorumluluk ve bağlılık iç dünyada reddedilip duygusal çöküntü yaşanıyor. Ardından hemen hamile kalmış olman ve çocuk olması dahada büyük bir yüklenme yapmış. Eşin seni sevmiyor olsa ya da huyu bozuk bir adam olsa şimdiye çoktan sağa sola salça olurdu afedersin.
Senin desteğe ihtiyacın var, çok doğal ve haklısın.
ama malesef eşinde sana verecek enerji yok şuan için anladığım kadarıyla.
iş sana düşüyor. Bi düşün bakalım kendini ölç biç. Bu geçici bir süreç bir kere bunu bil. Adapte olacak ve kabul edecektir zamanla bu güne kadarkaçmadıysa. evet bunaldın, evet uzun süredir tek başına mücadele ediyorsun üstüne bir de yeni hamilesin. Kaldırabilecek misin?Kendinle beraber eşini de kaldırman gerekebilir bu evliliği kurtarmak istiyorsan. Onu motive etmek ve destek olmak sana düşüyor. Kendi haline bırakırsan daha da salacaktır. Aranızdaki iletişim bağı gitgide kopar ve toparlaması çok güç olabilir.
bunları sana itiraf edememiştir belki kendi bile tam anlamlandıramıyordur noldu bana diye.. sevgini ve ilgini esirgeme. Onun için minikte olsa bir şeyler yapmayı dene. Bak bakalım zaman içindenasıl reaksiyon alacaksın?
Evlendikten sonra değişti. Önce hamileliği bahane etti sonra çocuğu. O kadar uyumluyduk ki anlatamam. Tarihi yerleri gezelim yeni yerler keşfedelim falan bayılırdık. Sonra hep işler bahane oldu. Sonra hamilelik sonra bebek.Anlayamadım ben. 2. çocuğu doğurduktan sonra mı böyle 180 derece döndü eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?