Eşimden soğudum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Soğukluk yanlış bir telaffuz oldu sanırım. Hani herşeyi batmaya başlar ya öyle. İlgisiz durdukça daha çok batıyor. Dediğiniz gibi bu bir süreç. Desteğiniz için teşekkür ederim

Çok güzel yazmışsınız. Desteğiniz için teşekkür ederim hızlandırılmış hayat oldu biraz bizimki haklısınız. Sanırım özlem duyduğum aile ortamına daha hızlı kavuşmak istedim ama rolüm annelik olunca altında kaldım.dediğiniz gibi yapıcam hergün işe gider gibi kalkıp hazırlanıcam.

ama cidden de çocukla gezip tozmaktan insan bir şey anlamıyor ki. bezi, maması, gazı, ağlaması insan gezdiğinden de bir şey anlamıyor. hatta iyice stres olup eve geliyor. önceden böyle değildi demişsiniz. çocuktan sonra hayatınızın değişmesi çok normal. ben çok büyük sıkıntı görmüyorum evliliğinizde, aşılmayacak sorunlarınız yok. sizde stres yapmayın çocuklar büyüdükçe her şey yavaş yavaş yoluna girecek.

Teşekkür ederim çok güzel bir bakış açısı olmuş. Tavsiyelerini dinleyeceğim.
Bana öyle geliyorki kendini toparlayıp kaçırdıklrının farkına varınca telafi etmek için üstün çaba sarfedecektir. Şimdilik yüklenmemen veya şikayet etmeden süreci yürütmen kendini daha kötü hissedip uzaklaşmasının önüne geçer diye düşünüyorum.
Hepimizin hayatı ne kadar zor

Evet herkesin hayatı çabası derdi farklı. Siz söyleyince farkettim de Çarşamba dan beri annemdeyim biraz yalnızlık ona iyi geldi gibi.(oda annesinde bu arada ) Burası bana hep iyi geldi. İnanın insanın içindekileri dökmesi bile o kadar hafifletiyor bakış açısını değiştiriyor ki anlatamam. Teşekkür ederim

Sorumluluğunu almaz. Oyna derim elinde telefon yada tv de . Öğret derim bişeyler yorgunum der. Temel ihtiyaçlarında yardımcı olmaya çalışır.
Böyle bir adamı 2.defa baba yapmak... Aldırma seçeneğini düşünmez misiniz? Ya da gözünü korkutmayi.Sizi cebinde görüyor afedersiniz ama sebebi bu gevşekliğinin...

Böyle bir adamı 2.defa baba yapmak... Aldırma seçeneğini düşünmez misiniz? Ya da gözünü korkutmayi.Sizi cebinde görüyor afedersiniz ama sebebi bu gevşekliğinin...
Aldırmak istemem vebalinden korkarım sonuçta bir tane evladım var. Gözünü korkutmak derken ne gibi mesela

Aldırmak istemem vebalinden korkarım sonuçta bir tane evladım var. Gözünü korkutmak derken ne gibi mesela
Mesela sorunları konuşarak değil cinnet geçirerek anlatın.Diş gösterin pasif kalmayın.Erkekleri bazen fabrika ayarlarına döndürmek gerekiyor.Ayrıca çocuk içinde sorumluluk verin.Tek başınıza yapmadınız.Hiçbir balta yaramayacaksa babalık sıfatı ile yaşamasın.Çocukla ekstra ilgilenin ya da yemeği çocuğunuz ve kendiniz için yapın çamaşırlarını yikamayin.

çocuğunuzla parka çıkıp yürüyüşler yaparak bile kendinize vakit ayırabilirdiniz. artık zor bu aralar da ama. öncesi ya da sonrası için. acayip büyük bir dert değil bence kendinizi üzmeyin.

çocuğunuzla parka çıkıp yürüyüşler yaparak bile kendinize vakit ayırabilirdiniz. artık zor bu aralar da ama. öncesi ya da sonrası için. acayip büyük bir dert değil bence kendinizi üzmeyin.
Yeni yeni çıkmaya başlamıştık iki kere çıktık. Gerçekten durmayan bir bebekti. Tam dedimki oh artık tamam karantina çıktı. Ben gerçekten 5 yaşından beri çalışıyorum. Sürekli insan ilişkileri içinde oluyordum.dışarıda oluyordum. Şimdi 2 seneye yakındır evde olunca sorumlu eşimi tutuyorum sanırım.

Size ''Şöyle yapın, böyle yapın bu adamı değiştirirsiniz'' diyemeyeceğim.
İnsanlar ancak kendi istedikleri zaman değişirler. Evlilik insanı mutlu etmek için var, paylaşım yapmak için var. Eğer bunlar sağlanmıyorsa bence aynı evde yaşamak zulümdür.
İki kişi yalnız olmaktansa tek kişi yalnız olmak daha kolay...

Demek ki o kadar kötü değilmiş araniz korunma diye bisey var.Gerçi kesin kaza ya da korunurken olmuştur.Yapacak bişey yok şu anlik.Ama eşiniz değişmez

Bende calısma hayatından birden ev bebek hayatına gecıs yaptım. Bızde de yani diyalog yok. Zaten cocuk buyukmek baskı adına zor bir ıs. Ondna ilgi sevgi bekliyor ama yok. Bende takmıyorum artık oluruna bıraktım.

Keşke çalışmayı bırakmasaydınız. Burada bangır bangır bağırıyoruz. Her yerde onlarca örnek var; kadınların maddi özgürlükler gittiği zaman nasıl çaresiz kaldıklarına dair. Hem güvenceniz yok, hem de yeterince tanımamışsınız. Aslında insanın biraz aklını da kullanması lazım. Körkütükleşmemesi lazım. Ama anlattığınız kadarıyla eğer aslolan sevgi ölmemişse, sırf ilgisizlik aşılamayacak bir sorun değil.

gerçi soğuduktan sonra tekrar yakınlaşılır mı bilmiyorum,
Zor.

Mutsuz huzursuz olursun anlarim 1.oldu onuda anlarim ama ozman anlayabilirdin esini 2.cocugu nie yapiyosun korunsaydin keske ama sakin aldirma

Çocuk benim için hiçbir zaman bahane değildir.ben çıkar gezerim çocuğumu da alırım ikimiz çıkarız. Ama insan eşiyle birlikte vakit geçirmeyince kendini sorguluyor ben neden evliyim diyor. Benim durumum da sizden farklı değil. Ve o bitmiş enerjisiyle benim enerjimi de bitirdi. O yaşamaktan zevk alan ben öldü geri kalan hayatını evde dolmasını bekleyen bir ben geldi.. neyse ben yine yazın canlanırım. Kış sendromu bendeki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…