Soğukluk yanlış bir telaffuz oldu sanırım. Hani herşeyi batmaya başlar ya öyle. İlgisiz durdukça daha çok batıyor. Dediğiniz gibi bu bir süreç. Desteğiniz için teşekkür ederimAnladım.. Böyle birden sizi yargılayan, suçlayan yorumlar gelmiş ama ben pek bi hatanız olduğunu düşünmüyorum. Evli değilim, ama bence birden hayatındaki değişiklik çocuk sahibi olmak etkisinin olması normal bence. Yanlış bi tercih yapmış gibi durmuyorsunuz 1.5 yıl iyi bi zaman.. Eşinizden de soğuduğunuzu düşünmüyorum ruh halinizden dolayı böyle hissediyorsunuz.. Zamana bırakın kendinizi mutlu edecek şeylerle ilgilenin.. Geçici mi süreç olduğunu düşünüyorum
Çok güzel yazmışsınız. Desteğiniz için teşekkür ederimEvliliğiniz tam oturmamış ondan bu üzüntünüz. Evlilik çok güzel ama ne kadar birbirinizi tanısanizda aynı evin içinde birbiriniZe alişmak yeri gelince idare etmek Vs öğrenmek lazım . Bunu sindirince ev işi ,yemek gibi durumlarà da alişmak lazım. Sonuçta bekarken daimi rutin halde değil bu işleri sevseniz dahi sürekli hale gelince bi bunalma oluyor. Zamanla o da oturuyor akabinde eşinle alışma geçince gez toz 3. Yıl gebelik için İdeal . Ancak kişisine göre uzayadabilir.
Şimdi sen yeni evlenmişin hersey ust üste gelmiş . Yeni evli olunca insan daha mic mic oluyor olmayınca kavga sebebi olabiliyor haklisiniz da.
Eşın içinde senin için de bu süreç zor ekstra hanımlar daha zorlaniyor yük onda oluyor daha çok. .
Bunalmakta çok haklısın nasip kısmet vardır bunda da bi hayır. Senin evliliğin de oturma süreci daha zor olsa da oturucak mutlaka endişelenme. .
Bunun için boşanmayı düşünme eşinde sende evrileceksiniz uyum sağlayacaksiniz. Şuan hala ne oldu ya modundasiniz farketmesenizde.
Hep derim evlendikten kısa zaman sonra çocuğum olsaydı hicbirseye yetemez altından kalkamazdim sorumluluğun psikolojik olarak ...
Ne yap biliyormusun kalma ve yatma saatlerini ayarla . İşlerini Liste yap ve ona göre yap programlı ol ..
Herşey vaktinde olursa kendine de zamanın olur . Su hastalık geçince al bebeğini çık dışarı kuaföre git ,arkadaşına Git. Maddi imkan varsa eşın bebeğin sen kaFeye gidin bi kahve için havanız değişsin . Hergün evde günluk te olsa hoş giyinip saçınıza güzel seKiller verin. Eve mis gibi koku sıkın havanız değişecek . Esinizde zamanla değişecek . Anlatmakla anlamazlar sen tadını cikarirsan hayatın oda uyum sağlar .
Şuan evdeyken korona dan dolayı çocukla zor olsa da hobilerinizle ilgilenin. Yetişkinler için boyamalar var severseniz açın müzik boya yapın. Yada sevdığiniz başka bişey.
Bebeğin hayırlı olsun mutlu bi hamilelik geçirki bebeğine yansisin anne karnı da olsa biliyosun etkileri çok oluyor.
Herşeyi hizlandirmis olarak yaşasanda sende ileride daha rahat olucaksin .
Bebeğin için kuran yada parti ne yapacaksaniz dağitacağiniz süsleri 1 tane 1 tane kendiniz yapın evde kafanız dağılır . Sabun kaplamalar ,kitap ayraçlari birsürü tatlı şeyler var hem ani da olur. Hatta eşini de dahil edersin .
Hersey gecer ortada çok ciddi bi neden yoksa çocuklar anne babalari ile birlikte büyüseler daha güzel olur.
ama cidden de çocukla gezip tozmaktan insan bir şey anlamıyor ki. bezi, maması, gazı, ağlaması insan gezdiğinden de bir şey anlamıyor. hatta iyice stres olup eve geliyor. önceden böyle değildi demişsiniz. çocuktan sonra hayatınızın değişmesi çok normal. ben çok büyük sıkıntı görmüyorum evliliğinizde, aşılmayacak sorunlarınız yok. sizde stres yapmayın çocuklar büyüdükçe her şey yavaş yavaş yoluna girecek.Evlendikten sonra değişti. Önce hamileliği bahane etti sonra çocuğu. O kadar uyumluyduk ki anlatamam. Tarihi yerleri gezelim yeni yerler keşfedelim falan bayılırdık. Sonra hep işler bahane oldu. Sonra hamilelik sonra bebek.
Bana öyle geliyorki kendini toparlayıp kaçırdıklrının farkına varınca telafi etmek için üstün çaba sarfedecektir. Şimdilik yüklenmemen veya şikayet etmeden süreci yürütmen kendini daha kötü hissedip uzaklaşmasının önüne geçer diye düşünüyorum.Teşekkür ederimçok güzel bir bakış açısı olmuş. Tavsiyelerini dinleyeceğim.
Evet herkesin hayatı çabası derdi farklı. Siz söyleyince farkettim de Çarşamba dan beri annemdeyim biraz yalnızlık ona iyi geldi gibi.(oda annesinde bu arada ) Burası bana hep iyi geldi. İnanın insanın içindekileri dökmesi bile o kadar hafifletiyor bakış açısını değiştiriyor ki anlatamam. Teşekkür ederimBana öyle geliyorki kendini toparlayıp kaçırdıklrının farkına varınca telafi etmek için üstün çaba sarfedecektir. Şimdilik yüklenmemen veya şikayet etmeden süreci yürütmen kendini daha kötü hissedip uzaklaşmasının önüne geçer diye düşünüyorum.
Hepimizin hayatı ne kadar zor
Böyle bir adamı 2.defa baba yapmak... Aldırma seçeneğini düşünmez misiniz? Ya da gözünü korkutmayi.Sizi cebinde görüyor afedersiniz ama sebebi bu gevşekliğinin...Sorumluluğunu almaz. Oyna derim elinde telefon yada tv de . Öğret derim bişeyler yorgunum der. Temel ihtiyaçlarında yardımcı olmaya çalışır.
Aldırmak istemem vebalinden korkarım sonuçta bir tane evladım var. Gözünü korkutmak derken ne gibi meselaBöyle bir adamı 2.defa baba yapmak... Aldırma seçeneğini düşünmez misiniz? Ya da gözünü korkutmayi.Sizi cebinde görüyor afedersiniz ama sebebi bu gevşekliğinin...
Mesela sorunları konuşarak değil cinnet geçirerek anlatın.Diş gösterin pasif kalmayın.Erkekleri bazen fabrika ayarlarına döndürmek gerekiyor.Ayrıca çocuk içinde sorumluluk verin.Tek başınıza yapmadınız.Hiçbir balta yaramayacaksa babalık sıfatı ile yaşamasın.Çocukla ekstra ilgilenin ya da yemeği çocuğunuz ve kendiniz için yapın çamaşırlarını yikamayin.Aldırmak istemem vebalinden korkarım sonuçta bir tane evladım var. Gözünü korkutmak derken ne gibi mesela
Yeni yeni çıkmaya başlamıştık iki kere çıktık. Gerçekten durmayan bir bebekti. Tam dedimki oh artık tamam karantina çıktı. Ben gerçekten 5 yaşından beri çalışıyorum. Sürekli insan ilişkileri içinde oluyordum.dışarıda oluyordum. Şimdi 2 seneye yakındır evde olunca sorumlu eşimi tutuyorum sanırım.çocuğunuzla parka çıkıp yürüyüşler yaparak bile kendinize vakit ayırabilirdiniz. artık zor bu aralar da ama. öncesi ya da sonrası için. acayip büyük bir dert değil bence kendinizi üzmeyin.
Bende calısma hayatından birden ev bebek hayatına gecıs yaptım. Bızde de yani diyalog yok. Zaten cocuk buyukmek baskı adına zor bir ıs. Ondna ilgi sevgi bekliyor ama yok. Bende takmıyorum artık oluruna bıraktım.Merhabalar
Uzun süredir içimde tutuyorum ama artık dayanamıyorum. Neden böyle oldu bilmiyorum.Şuan 32 yaşındayım 10 aylık bir bebeğim var. 1.5 senedir evliyim. Herşey çok güzeldi severek evlendik. Bankacıydım mesleği bıraktım. Hemen hamile haldım. Belki eleştireceksiniz bu dert mi diye ama tek başıma altından kalkamıyorum. Şiddet yok maddi sorun yok. Sadece ilgisizlik var. Özellikle bebeğim doğduktan sonra kendimi hep yalnız hissettim. Defalarca konuştum. Her gün birbirinin aynı. İşten gelir yemek yenir ben çocuğu uyuturum çay içilir o ya tv izler ya telefonda bir sohbet bile yok. Konuşunca ben böyleyim diyor. Hamileyken gezmek istedim hamilesin dedi çocuk doğunca da çocukla nereye dedi .19 aydır evdeyim içim patlayacak artık. 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ve iyice psikolojim bozuldu. O kadar pişmanım ki evlendiğime. O kadar soğudum ki eşimden. Bir kaç gündür annemdeyim yarın dönücem. Ama böyle nasıl devam eder bilmiyorum. Çalışsam çocuğa kim bakacak. Çok çok çok büyük aptallık yaptım.
Korundum başka bir tedavi için kullandığım ilsç yüzünden oldu. Bir daha işimi haplara bırakmam.Mutsuz huzursuz olursun anlarim 1.oldu onuda anlarim ama ozman anlayabilirdin esini 2.cocugu nie yapiyosun korunsaydin keske ama sakin aldirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?