- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Hicbir sey yapmak istemiyorum ki . Etkinlik paylasim vs hicbiri icimden gelmiyor yaptigimizda keyif de almiyorum da zaten. Içimden hiçbir sey gelmiyor.Daha çok yeni bir evlilik , büyük ihtimalle geçicidir. Bazen sizin dışınızda gelişen hadiseler çok üst üste gelince insan yorulabiliyor , düzelecektir diye tahmin ediyorum.
Siz ilişkinizi canlandırmak için bir şeyler yapın , bazı yenilikler , değişik heyecanlar katın. Hem sizi şevklendirir, hem de karşı tarafı yeniler.Aile büyük problem oluyor bazen , ama o da idare etmek zorunda kalıyor olabilir .
Ama neticede severek evlendiniz değil mi ?Hicbir sey yapmak istemiyorum ki . Etkinlik paylasim vs hicbiri icimden gelmiyor yaptigimizda keyif de almiyorum da zaten. Içimden hiçbir sey gelmiyor.
Kendine zaman tani.Ben evlilikle ilgili konulara yorum yapmam ama sizin konunuzda hislerinizi cok gonulden hissettigim icin yazma ihtiyaci duydum.gercek hislerinizin ortaya cikmasi icin zamana ihtiyaciniz var.suan esin destek olmasa sen hala mucadele veriyo olacaktin.amacina bi nebzede olsa ulasmis olmak seni bosluga itmis.Gercekten bosluktayim. Önümü göremiyorum. Ne yaparsa yapsin o kadar önemsiz geliyor ki boşuna çabaliyor sanki . Evliligimin benim icin bir anlami yok .
Öyle çok buyuk bir aşk olmasa da duygusal bagim vardi evlendigimizde. Sonradan koptu bu bag.Ama neticede severek evlendiniz değil mi ?
Tesekkur ederim yorumlariniz benim icin çok degerli. Aslinda içimde adini koyamadigim bir seyler var. Sorunlarimiz bittiginden bu yana gecmisi dusunuyorum ve birçok şeyin yeni farkina variyorum ihtimaller doguyor. Insan olaylarin akisi içinde tam göremiyor ama gecmise baktigimda anlam veremedigim seyleri simdi anliyorum. Sanirim gecmisin hesabini çikariyorum. 6-7 aydir duygularim böyle benim daha çok zamana mi ihtiyacim var.Kendine zaman tani.Ben evlilikle ilgili konulara yorum yapmam ama sizin konunuzda hislerinizi cok gonulden hissettigim icin yazma ihtiyaci duydum.gercek hislerinizin ortaya cikmasi icin zamana ihtiyaciniz var.suan esin destek olmasa sen hala mucadele veriyo olacaktin.amacina bi nebzede olsa ulasmis olmak seni bosluga itmis.
Sen suan hic bisey dusunme.Once kendini bi silkele kendini tamir et.bu duygular seni gelecege hazirliyo ve guclu bi insan olarak ayaga kalkmani saglayacak.o zaman tek tek herseyin hesabini alayci bi sekilde soracaksin.her hesap sordugunda lafini caktiginda dahada hafifleyeceksin.kitap oku.dinlendirici seyler dinle.huzuru nerde buluyosan oraya yonel.Tesekkur ederim yorumlariniz benim icin çok degerli. Aslinda içimde adini koyamadigim bir seyler var. Sorunlarimiz bittiginden bu yana gecmisi dusunuyorum ve birçok şeyin yeni farkina variyorum ihtimaller doguyor. Insan olaylarin akisi içinde tam göremiyor ama gecmise baktigimda anlam veremedigim seyleri simdi anliyorum. Sanirim gecmisin hesabini çikariyorum. 6-7 aydir duygularim böyle benim daha çok zamana mi ihtiyacim var.
Bir ilişki terapistine görünmeyi düşünmez misiniz? Psikolojik bir kökeni varsa bulup onarma ihtimali var , yoksa da yolunuzu çizmek için size zaman kazandırır.Öyle çok buyuk bir aşk olmasa da duygusal bagim vardi evlendigimizde. Sonradan koptu bu bag.
Kendimi iyilestirmeden saglikli kararlar alamam ve bocalar dururum . Dogru önce yaralarimi sarmaliyim. Sonran kendimi bulmaliyim. Ayaga kalkmam gerek.Sen suan hic bisey dusunme.Once kendini bi silkele kendini tamir et.bu duygular seni gelecege hazirliyo ve guclu bi insan olarak ayaga kalkmani saglayacak.o zaman tek tek herseyin hesabini alayci bi sekilde soracaksin.her hesap sordugunda lafini caktiginda dahada hafifleyeceksin.kitap oku.dinlendirici seyler dinle.huzuru nerde buluyosan oraya yonel.
Psikoga gittim, eşim gitmek istemiyor ,kendim gittim. Zamanla duzelirim umarimBir ilişki terapistine görünmeyi düşünmez misiniz? Psikolojik bir kökeni varsa bulup onarma ihtimali var , yoksa da yolunuzu çizmek için size zaman kazandırır.
Yaparsin sen bu isi.bunu gonulden hissettim.Kendimi iyilestirmeden saglikli kararlar alamam ve bocalar dururum . Dogru önce yaralarimi sarmaliyim. Sonran kendimi bulmaliyim. Ayaga kalkmam gerek.
Bikkinlik geldi canim dogru. Eskisi gibi degil artik ailesini karistirmamaya calisiyor , elinden geleni yapmaya calisiyor devam etmeye cabaliyor ama ben sogudum toparlayamiyorum.
Evet görünen o galiba , geçmişteki kırgınlıklarınız ve belki de sizi yeterince koruyamadığını düşündüğünüz zamanlardan bir saygı yitişi .Tesekkur ederim yorumlariniz benim icin çok degerli. Aslinda içimde adini koyamadigim bir seyler var. Sorunlarimiz bittiginden bu yana gecmisi dusunuyorum ve birçok şeyin yeni farkina variyorum ihtimaller doguyor. Insan olaylarin akisi içinde tam göremiyor ama gecmise baktigimda anlam veremedigim seyleri simdi anliyorum. Sanirim gecmisin hesabini çikariyorum. 6-7 aydir duygularim böyle benim daha çok zamana mi ihtiyacim var.
Ne yapıyor mesela? Hayır, bilelim de, bunlar çaba mı değil mi; hiç yoktan fikir veririz. Bi de, aldatan adam bile düzelir, anakuzusu iflah olmaz.Konuya hakim birini görmek güzel oldu şimdi. Eşim çok şey yaşatti bana çok kirginlik biriktirdim. Ancak 7 aydir stabil durumda gercekten çabaliyor görüyorum bunu. Ama işte bendeki yipranmisliga çare bulamiyorum
Kaygilarimdan biri de bu zaten eşim herkesin gözünde hatalarindan ders alip yoluna devam etmeyen çalisan biri ama ben ilgisiz ve sorumsuz bir eş gibi gorunuyorum.o cabalarken sen ona yardımcı olmuyorsan günün sonunda problem sende olur..
bence silkelen toparlan yuvanı sahiplen.
ne yaşadığını sen biliyorsun tabiki biz dışarıdan rahat konuşuruz ama evlilik emek, sabır, çaba ile yürür.
iyi gün kötü gün diye söz veriyoruz değil mi?
Aldatan adam demişsin where is the adamlık bro?Ne yapıyor mesela? Hayır, bilelim de, bunlar çaba mı değil mi; hiç yoktan fikir veririz. Bi de, aldatan adam bile düzelir, anakuzusu iflah olmaz.
Şöyle diyeyim artik ailesi önceligi degil , ailesi için beni ihmal etmiyor, yalniz birakmiyor , ailesi ile ters dustugumuz konularda benim dusuncelerimi önemsiyor . Benle zaman geciriyor etkinlikler planliyor kendince, cogunu bana soruyor ne istersin ya da ister misin diye. Kisaca geçmiste yaptigi seylerin tam tersini yapiyor.Ne yapıyor mesela? Hayır, bilelim de, bunlar çaba mı değil mi; hiç yoktan fikir veririz. Bi de, aldatan adam bile düzelir, anakuzusu iflah olmaz.
Eşim de yok bende var bu saydiklariniz. Güven sevgi saygi bende kalmadi esimde var. O sogukluk da bende var esimde yok.mesela güvensizlik,sevgisizlik, saygısızlık gibi durumlar yoksa evet geçici.
cinsel mesafe var mi aranızda? çünkü genelde bu büyük etken oluyor.
Kişisel bir problem sevgi saygı güvem bittiyse sizin için bana göre kağıt üzeri bir evlilik. Sürdürmenin anlamı yok gibi çünkü bu üçlü kolay aşılmıyor...Eşim de yok bende var bu saydiklariniz. Güven sevgi saygi bende kalmadi esimde var. O sogukluk da bende var esimde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?