Eşimden Sogudum

Hicbir sey yapmak istemiyorum ki . Etkinlik paylasim vs hicbiri icimden gelmiyor yaptigimizda keyif de almiyorum da zaten. Içimden hiçbir sey gelmiyor.

Gercekten bosluktayim. Önümü göremiyorum. Ne yaparsa yapsin o kadar önemsiz geliyor ki boşuna çabaliyor sanki . Evliligimin benim icin bir anlami yok .
Kendine zaman tani.Ben evlilikle ilgili konulara yorum yapmam ama sizin konunuzda hislerinizi cok gonulden hissettigim icin yazma ihtiyaci duydum.gercek hislerinizin ortaya cikmasi icin zamana ihtiyaciniz var.suan esin destek olmasa sen hala mucadele veriyo olacaktin.amacina bi nebzede olsa ulasmis olmak seni bosluga itmis.

Tesekkur ederim yorumlariniz benim icin çok degerli. Aslinda içimde adini koyamadigim bir seyler var. Sorunlarimiz bittiginden bu yana gecmisi dusunuyorum ve birçok şeyin yeni farkina variyorum ihtimaller doguyor. Insan olaylarin akisi içinde tam göremiyor ama gecmise baktigimda anlam veremedigim seyleri simdi anliyorum. Sanirim gecmisin hesabini çikariyorum. 6-7 aydir duygularim böyle benim daha çok zamana mi ihtiyacim var.

Sen suan hic bisey dusunme.Once kendini bi silkele kendini tamir et.bu duygular seni gelecege hazirliyo ve guclu bi insan olarak ayaga kalkmani saglayacak.o zaman tek tek herseyin hesabini alayci bi sekilde soracaksin.her hesap sordugunda lafini caktiginda dahada hafifleyeceksin.kitap oku.dinlendirici seyler dinle.huzuru nerde buluyosan oraya yonel.

Öyle çok buyuk bir aşk olmasa da duygusal bagim vardi evlendigimizde. Sonradan koptu bu bag.
Bir ilişki terapistine görünmeyi düşünmez misiniz? Psikolojik bir kökeni varsa bulup onarma ihtimali var , yoksa da yolunuzu çizmek için size zaman kazandırır.

Kendimi iyilestirmeden saglikli kararlar alamam ve bocalar dururum . Dogru önce yaralarimi sarmaliyim. Sonran kendimi bulmaliyim. Ayaga kalkmam gerek.

Bikkinlik geldi canim dogru. Eskisi gibi degil artik ailesini karistirmamaya calisiyor , elinden geleni yapmaya calisiyor devam etmeye cabaliyor ama ben sogudum toparlayamiyorum.

o cabalarken sen ona yardımcı olmuyorsan günün sonunda problem sende olur..
bence silkelen toparlan yuvanı sahiplen.
ne yaşadığını sen biliyorsun tabiki biz dışarıdan rahat konuşuruz ama evlilik emek, sabır, çaba ile yürür.
iyi gün kötü gün diye söz veriyoruz değil mi?

Evet görünen o galiba , geçmişteki kırgınlıklarınız ve belki de sizi yeterince koruyamadığını düşündüğünüz zamanlardan bir saygı yitişi .

Konuya hakim birini görmek güzel oldu şimdi. Eşim çok şey yaşatti bana çok kirginlik biriktirdim. Ancak 7 aydir stabil durumda gercekten çabaliyor görüyorum bunu. Ama işte bendeki yipranmisliga çare bulamiyorum
Ne yapıyor mesela? Hayır, bilelim de, bunlar çaba mı değil mi; hiç yoktan fikir veririz. Bi de, aldatan adam bile düzelir, anakuzusu iflah olmaz.

Kaygilarimdan biri de bu zaten eşim herkesin gözünde hatalarindan ders alip yoluna devam etmeyen çalisan biri ama ben ilgisiz ve sorumsuz bir eş gibi gorunuyorum.

mesela güvensizlik,sevgisizlik, saygısızlık gibi durumlar yoksa evet geçici.
cinsel mesafe var mi aranızda? çünkü genelde bu büyük etken oluyor.

Ne yapıyor mesela? Hayır, bilelim de, bunlar çaba mı değil mi; hiç yoktan fikir veririz. Bi de, aldatan adam bile düzelir, anakuzusu iflah olmaz.
Aldatan adam demişsin where is the adamlık bro?
birde profile tatlı koymuşsun Allah affetsin ama uzaktan bakınca bambaşka şeyler algıladım ödüm koptu xmmxmcmcmfmfm

Psikolog ne dedi peki size?

Aradaki yorumlardan anladigim kadariyla az seyler yasatmamis size. Su anki halinizi ve sogumanizi hic abartili veya anormal bulmuyorum o yüzden. Annesi istedi diye bosanmak ne demek ya

Yerinizde olsam biraz daha zaman verir, psikolog ile seanslarima devam ederdim ama bir ise yaramiyorsa da yollari ayirmakta sakinca görmezdim.

Bize yasatilanlar iz birakiyor sonucta bizde, bazen sonrasinda insanlar degisse bile gecmis unutulamiyor ve gelecegi de etkiliyor.

Şöyle diyeyim artik ailesi önceligi degil , ailesi için beni ihmal etmiyor, yalniz birakmiyor , ailesi ile ters dustugumuz konularda benim dusuncelerimi önemsiyor . Benle zaman geciriyor etkinlikler planliyor kendince, cogunu bana soruyor ne istersin ya da ister misin diye. Kisaca geçmiste yaptigi seylerin tam tersini yapiyor.

mesela güvensizlik,sevgisizlik, saygısızlık gibi durumlar yoksa evet geçici.
cinsel mesafe var mi aranızda? çünkü genelde bu büyük etken oluyor.
Eşim de yok bende var bu saydiklariniz. Güven sevgi saygi bende kalmadi esimde var. O sogukluk da bende var esimde yok.

Eşim de yok bende var bu saydiklariniz. Güven sevgi saygi bende kalmadi esimde var. O sogukluk da bende var esimde yok.
Kişisel bir problem sevgi saygı güvem bittiyse sizin için bana göre kağıt üzeri bir evlilik. Sürdürmenin anlamı yok gibi çünkü bu üçlü kolay aşılmıyor...

Çocuk olmadan bırakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…