hadi ya haksizmiyimSaç konusunda haksızsınız ama diğer konularda soğumak normal.
sogudum ya kendine bakmiyor hicSaç konusundan çok sorun etmeniz gereken durum adam yalancı.
Boşanmak gibi bir durumu düşünmüyor iseniz ya ufak bir cinnet geçirip yola getirmeyi planlayın ya da üç maymunu oynayın.
sanırım birikimSaç boyamak mühim gelmedi bana daha doğrusu hayati bi soğuma nedeni değil. Diğer konularda çok haklısınız.
esimden sogudum evlenmeden once ben Nisanliyken eltime kopruyu gecene kadar demis.. benle cok ilgiliydi. eltimde bunu bana dedi esime sordum yok oyle bsy dedi inandım. neyse gercektende evlenince cok degisti ilgisizlesti degisik biri oldu mesela hastalanirdim ne dr a götürür ne ilgilenirdi. artı aşırı cimri sürekli para hesbai yapar. kıl bi adam yani. evlenmeden once bu saclarini boyuyomus meger saclari bembeyaz ama ben bunu nisanliyken ogrendim. boya hep dedim benim boyle hoşuma gitmez dedim. soz verdi tamam dedi. evlendik 1 sene icinde hamile . kaldim beyfendi ben hamile. kalir. kalmaz artik sac boyamam ben cocugum beni oldugum gibi görsün dedi. kavga ettik cunku hosuma gitmeyo banane dedi. ve yaklasik 8 yıldır boyle... sadece sac konusu değil mesela ama sonucta soz vermisti haksizmiyim.. mesela sigara kullanmyorum dedi evlenince bi baktim sigara icyo paketpaket oda yalanmış. nama kılıyorum demisti baktım kılmıyo. sac konusunu cok taktim kafaya cunku cok yaşlı duruyo ayrica cocuklarina ilgili beni onemsemiyo
Evet. Adam nereye kadar boyayacak. Artık kadınlar boyamamaya başladı doğallık iyi diye.hadi ya haksizmiyim
Evet olabilir. İnsan her şeyden bunalınca pire deve olur gözünde ondan dolayıdırsanırım birikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?