esimden sogudum

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
39
esimden sogudum evlenmeden once ben Nisanliyken eltime kopruyu gecene kadar demis.. benle cok ilgiliydi. eltimde bunu bana dedi esime sordum yok oyle bsy dedi inandım. neyse gercektende evlenince cok degisti ilgisizlesti degisik biri oldu mesela hastalanirdim ne dr a götürür ne ilgilenirdi. artı aşırı cimri sürekli para hesbai yapar. kıl bi adam yani. evlenmeden once bu saclarini boyuyomus meger saclari bembeyaz ama ben bunu nisanliyken ogrendim. boya hep dedim benim boyle hoşuma gitmez dedim. soz verdi tamam dedi. evlendik 1 sene icinde hamile . kaldim beyfendi ben hamile. kalir. kalmaz artik sac boyamam ben cocugum beni oldugum gibi görsün dedi. kavga ettik cunku hosuma gitmeyo banane dedi. ve yaklasik 8 yıldır boyle... sadece sac konusu değil mesela ama sonucta soz vermisti haksizmiyim.. mesela sigara kullanmyorum dedi evlenince bi baktim sigara icyo paketpaket oda yalanmış. nama kılıyorum demisti baktım kılmıyo. sac konusunu cok taktim kafaya cunku cok yaşlı duruyo ayrica cocuklarina ilgili beni onemsemiyo

Daha bismillah ilk lafınız "eşimden soğudum"sa, bence yapmanız gerekeni de biliyorsunuz.

Saç konusundan çok sorun etmeniz gereken durum adam yalancı.

Boşanmak gibi bir durumu düşünmüyor iseniz ya ufak bir cinnet geçirip yola getirmeyi planlayın ya da üç maymunu oynayın.

Saç boyamak mühim gelmedi bana daha doğrusu hayati bi soğuma nedeni değil. Diğer konularda çok haklısınız.

Saçların boya olduğunu nasıl anlayamadınız? Erkek saçı kısadır, çabuk uzar. Kadınlar bile evde yıllarca saç boyasalae bile o beyazları kolay kopatamazlar.

Profesyonel dolandırıcılık resmen.

Adam kendini iyi saklamış sigara ya falan bişey diyemicem ama sizin sevmediğiniz hoslanmadiginiz şeyleri bilerek yapıyor kavga eder gibi soyluyorsaniz bide düzgün bi şekilde söyleyin ben böyle daha çok beğeniyorum saçını boya falan kavga şeklinde değil inadına yapıyorsa boşanmak istiyorsan bosanirsin

Evlenince değişen insanlardan çocuk yapmadan önce sorunları çözmeye çalışın ve evliliğin gidişatına bakın. Çocuk yapıp yapmamaya öyle karar verin. Bu tüm evlenecek olanlara ve yeni evlenenlere ufak bir tavsiye.

Konu sahibi siz sekiz yıldır bu şekilde devam etmişsiniz. Konuyu dertlesmek için mi açtınız yoksa kocamı nasıl yola getiririm diye mi bilemiyorum. Adam değişmez. Mutsuzsaniz ve böyle devam edemiyorsanız boşanmak gibi bir seçenek var.

Diğer taraftan adamın saçlarını neden bu kadar kafanıza taktiginizi anlayamadım. Bir süre sonra saçlarını boyatmaktan bıkmış olabilir, saçları konusunda fikri değişmiş olabilir, belki birileri dalga geçmiş olabilir. Bu konuyu kabullenmeye çalışın bence. Diğer sorunlarınız çözümsüz gibi, adamın karakteri bu.

Eltiniz size durumu anlattığında neden eltinizin yalan söylediğini düşündünüz bilemiyorum.

Bence artık bu kadar ilgisizliği ve yok sayılmayı kaldiramadiginizi, insan olduğunuzu, sevip sevilmenin hakkınız olduğunu ve hayata bir defa gelindiğini, o tek hakkı da böyle mutsuz bir evliliğe feda etmek istemediğinizi anlatıp boşanma seçeneğini gündeme getirin.
Yok ben boşanamam diyorsanız da güzelce konuşun, değişen bir şey olmazsa susup oturacaksınız, ne yapacaksınız ki başka?

Soğuduysanız tatbikîde böyle devam edemesiniz. Eşiniz ne yaparsa yapsın size batar. Size yalan söylemesi zaten hiç doğru bir davranış değil. Fakat kişisel tercihlere saygı duymak gerekiyor. Saçlarını boyatmak istemiyorsa boyatmasın o onun tercihi yada sigara kullanıyorsa oda onun tercihi zaten sigara içen birine ne kadar içme desensizde içer kendi kafasında sigarayı bitirmediği sürece bırakmaz. Namaz konusun dada öyle o tamamen onun inancı kılar yada kılmaz o onu ilgilendirir. Bir başkasının zoruyla olmaz. Sorun evlenmeden önce size kendini farklı yansıtmış kandırmış olması. Sizi kandırmış olmasına katlanamıyorsanız soğuduysanız o zaman yapacak bir şey yok. Maddi manevi kendinize güveniyorsanız ayrılırsınız.

Ben de beyaz saçtan hiç hoşlanmıyorum.
Bence haklısınız, ben beraber olmak istemem görüntü önemli sizin isteğinize göre degistirebilir.
Bu arada böyle diyorum ama allah cezami vermiş gibi erkenden saçlarım beyazlatmaya başladı ve hiç boyatasim da yok.

Bir erkek saçını boyatacağına şerefiyle kır saçlı dolaşsın daha iyi değil mi ya ahsjjsjs saçının boyasına gelene kadar neleri var adamın, siz neye takılıyorsunuz. Hastayken cimriliğinden sizi doktora götürmeyecek adamı ne diye evde barındırıyorsunuz mesela? Bu düpedüz değer vermemek çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…