eşimden soğudum

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
((( arkadaşlar doğum yaptıktan sonra eşimden çok soğudum.yanii öpmesini bırakın dokunsun bile istemiyorum.seviyomuyum seviyorum ama sinirleniyorum bana dokunmaya kalktığında bağırıyorum.zaten dört aydırda ben bebekle uyuyorum oda odada...hareketleri felanda gözüme batmaya başladı(( yoksa bitiyomuyuzz çok severek evlenmiştik.bide ikimizde çalışıyoruz ama sürekli benden para istemeside sinirime dokunuyo.bilmiyorum ne olacak böyle(((50:

ondan bu şekilde soğumanı gerektirecek bi hareketi bi tavrı falan mı oldu acaba ??? yoksa bana göre durup dururken soğumak pek norlma değil hele ki seviyosan.

Sadece doğum sonrası sıklıkla görülen bir bunalım,sadece eşine değil bence çevrendekilerede tahammül edemiyorsun doğrumu?
Umarım geçicidir..

Sadece doğum sonrası sıklıkla görülen bir bunalım,sadece eşine değil bence çevrendekilerede tahammül edemiyorsun doğrumu?
Umarım geçicidir..

sadece annem olsun yanımda:))) başka kimseyi istemiyorum.ama aklıma takılan artık eşimde eskisi kadar pek yanıma gelmiyo yani oda artık beni istemiyo sanki.şimdide kuruntular başladı acaba diyorum acaba başkasımı var. offff ne biliyim iyice delirdim

Bana dokunmasına bile tahammül edemiyorum demediniz mi? Aynı oda da yatmıyorsunuz zaten.
Sanırım bu duruma esiniz de alıstı.

Ama siz onu istemezseniz, ona da sizden uzaklaşmaktan başka yol kalmıyor ki

Doğum sonrası psikolojisi hemen hemen bütün bayanlar yaşar bu tür problemleri bendede oldu ama tabi benim farklıydı eşim çok kırılmam yüzünden sürekli odada ağlıyordum ve bebeğime kimsenin dokunmasını istemiyorumdum kucağımdan bırakmıordum ama kesinlikle her ne olursa olsun bizde çok severek evlendik yatağımı ayırmadım ben sende doğumdan sonra eşine bişey için kırılmış olabilirmisin bu tavrın ondan olabilabilirmi ???

yazılan cvpları okumadım ama sunu söleyim aynı sorun bendede nişanlıma karşı var biz de çok severek evlendik çok şeye katlandık ama yaptıgı her hareket yeter artık dememi saglıyo bunaltıyo beni napcagımı bilmyrm

biirde sunu sölemeden geçemicem ne olursa olsn yatagı ayırmamak gerek. yoksa hiç düzelmezsiniz

Para istemesi başlı başına soğumanda haklısın yani senin özgürlüğünü elinden alıyor , senin ondan tiksinmen doğal açık ,açık konuş

Para istemesi başlı başına soğumanda haklısın yani senin özgürlüğünü elinden alıyor , senin ondan tiksinmen doğal açık ,açık konuş

evet galiba buda beni soğutan sebeplerden.çünkü kendiside kardeşiyle aynı iş yerinde çalışıyo yani dükkan var.ama benim eşim kazandıklarını eşit paylaşmayıp kendine sigara parası alıp gerisini kardeşine veriyo.sebebide ben çalışıyomuşum onun eşi çalışmıyomuş.markette alışveriş felan yaparken kasaya gelince çıkar gider ((( ben kalırın sap gibi.kadınmıyım erkekmiyim bilemedim((((

Arkadaşım doğumdan sonra maalesef böyle oluyo aynı şeyleri yaşadım yaşadık :/ ilk defa birlikte olacakken bile sanki yabancı biri gibi geldi ama zamanla düzeliyo ama yatak ayırmadık biz hiçç gerekte yok bence ama sen böyle kaçarsan eşin böyle kaçarsa evliliğiniz bi çile haline gelicek bence bu yüzden kısa zamanda ya düzeltmeye çalışın yada bi psikolağa görünün

acaba sizden para istemesi yüzünden onu artık sevgiliniz gibi görmüyor musunuz? olabilir. çocuğunuzun babası ama sizin de kocanız. eşiniz de alışır yarın o gelmek istemez zorunuza gider. biraz uğraşın. tekrar yakınlaşmaya çalışın.

ee belirt bari konuşta yapmasın böyle istemesin senden para bak hoşlanmıyormuşsun.

bende bu erkek tipine uyus oluyorum ya.
orda birilerine yardım edeceğim iyilik edeceğim diye kendi evine huzursuzluk getiriyo.
tamam kardeşim eşin razı olur ondan sonra tabiki insan kardeşine yardımcı olur
ama madem bu durum senin kendi evinin huzurunu kaçıracak o zaman başka bi çözüm bul
bi yandan iyilik yapıym diye uğraşılıyor
ama bi yandanda kötülüğe zarara sebebiyet veriyor bu durum

ben anlamıyorum
ya nişanlısınız ya evlisiniz

bilmiyorumki canım ya.sanki beni kullanıyomuş gibi geliyo.sanki artık beni sevmiyomuşda sadece öylesine dokunacakmış öpecekmiş gibi geliyo bende onun yanında uyumak istemiyorum bebeği bahane edip gidiyorum.üzülüyorumda kendimi zorluyorum eskisi gibi olalım diye.bakalım geçer belki.[/QUOTE]

Canım bence sen eşinle yatağını tekrar birleştir ne olursa olsun başka yerde yatma.Bununla başla bence herşey eskisi gibi olabilir çok severek evlendiysen o eski günlerinizi anımsa bu da sana tavsiyem eşine ilgi göstermeye çalış bebeğini uyuttuktan sonra birbirinize vakit ayırın.Bence sizin ikinizin oturup konuşup evliliğinizi düzeltme yoluna gitmeniz lazım eşinle konuş para konusunda karedeşinin eşi çalışmıyor diye ona para vermesi saçmalık çalışssın canım sen nasıl çalışıyorsan o da çalışssın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…