ondan bu şekilde soğumanı gerektirecek bi hareketi bi tavrı falan mı oldu acaba ??? yoksa bana göre durup dururken soğumak pek norlma değil hele ki seviyosan.[/QUOT
bilmiyorumki bu bizim ikinci bebiş ama bebek doğana kadar çok iyiydik.şimdiyse yaptığı herşey gözüme batıyo sanki.yanıma gelmesin o bi odada otursun ben bi odada istiyorum.
Sadece doğum sonrası sıklıkla görülen bir bunalım,sadece eşine değil bence çevrendekilerede tahammül edemiyorsun doğrumu?
Umarım geçicidir..
sadece annem olsun yanımda:))) başka kimseyi istemiyorum.ama aklıma takılan artık eşimde eskisi kadar pek yanıma gelmiyo yani oda artık beni istemiyo sanki.şimdide kuruntular başladı acaba diyorum acaba başkasımı var. offff ne biliyim iyice delirdim
sadece annem olsun yanımda:))) başka kimseyi istemiyorum.ama aklıma takılan artık eşimde eskisi kadar pek yanıma gelmiyo yani oda artık beni istemiyo sanki.şimdide kuruntular başladı acaba diyorum acaba başkasımı var. offff ne biliyim iyice delirdim
((( arkadaşlar doğum yaptıktan sonra eşimden çok soğudum.yanii öpmesini bırakın dokunsun bile istemiyorum.seviyomuyum seviyorum ama sinirleniyorum bana dokunmaya kalktığında bağırıyorum.zaten dört aydırda ben bebekle uyuyorum oda odada...hareketleri felanda gözüme batmaya başladı (( yoksa bitiyomuyuzz çok severek evlenmiştik.bide ikimizde çalışıyoruz ama sürekli benden para istemeside sinirime dokunuyo.bilmiyorum ne olacak böyle ((( 50:
Doğum sonrası psikolojisi hemen hemen bütün bayanlar yaşar bu tür problemleri bendede oldu ama tabi benim farklıydı eşim çok kırılmam yüzünden sürekli odada ağlıyordum ve bebeğime kimsenin dokunmasını istemiyorumdum kucağımdan bırakmıordum ama kesinlikle her ne olursa olsun bizde çok severek evlendik yatağımı ayırmadım ben sende doğumdan sonra eşine bişey için kırılmış olabilirmisin bu tavrın ondan olabilabilirmi ???[/QUOT
bilmiyorumki canım ya.sanki beni kullanıyomuş gibi geliyo.sanki artık beni sevmiyomuşda sadece öylesine dokunacakmış öpecekmiş gibi geliyo bende onun yanında uyumak istemiyorum bebeği bahane edip gidiyorum.üzülüyorumda kendimi zorluyorum eskisi gibi olalım diye.bakalım geçer belki.
biirde sunu sölemeden geçemicem ne olursa olsn yatagı ayırmamak gerek. yoksa hiç düzelmezsiniz
Para istemesi başlı başına soğumanda haklısın yani senin özgürlüğünü elinden alıyor , senin ondan tiksinmen doğal açık ,açık konuş
yazılan cvpları okumadım ama sunu söleyim aynı sorun bendede nişanlıma karşı var biz de çok severek evlendik çok şeye katlandık ama yaptıgı her hareket yeter artık dememi saglıyo bunaltıyo beninapcagımı bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?