eşimden soğudum

Canım bence sen eşinle yatağını tekrar birleştir ne olursa olsun başka yerde yatma.Bununla başla bence herşey eskisi gibi olabilir çok severek evlendiysen o eski günlerinizi anımsa bu da sana tavsiyem eşine ilgi göstermeye çalış bebeğini uyuttuktan sonra birbirinize vakit ayırın.Bide bişey daha soracam evin alışverişini eşinmi yapıyor parayı nereye harcıyorki senden ek olarak para istiyor onu merak ettim eşler arasında bu problem olmamalı diye düşünüyorum ben. Bizde ikimiz çalışıyoruz ama birimiz bir ay ödemelerimiz fazla olduğu zaman hangimizde varsa diğerimize verir sonuçta siz aynı evi paylaşıyorsunuz canım bunu takma kafana.[/QUOTE]

eskiden bende takmazdım ev kiraydı kirayı veriridim mutfak masrafını hallederdim faturaları öderdim oda dükkandan kazandığını kardeşine veriyomuş bunu duyunca sinirim zıpladı.bide bebek olunca iyice battı yaptıkları.kaç kere konuştum ama onların başka geçim kaynakları yok diyo bana yaaaa delirtiyo beni((((

2 çocukla ailenin evine gittiğinde ne kadar rahat olursun.bunu düşünerek hareket et.ben annemle çok rahatım desende zamanla onların hareketide batmaya başlar

eskiden bende takmazdım ev kiraydı kirayı veriridim mutfak masrafını hallederdim faturaları öderdim oda dükkandan kazandığını kardeşine veriyomuş bunu duyunca sinirim zıpladı.bide bebek olunca iyice battı yaptıkları.kaç kere konuştum ama onların başka geçim kaynakları yok diyo bana yaaaa delirtiyo beni(((([/QUOTE]

Canım ben zaten yazımı düzelttim yukarda yazdığını görmemişim eşinin kardeşine para verdiğini eltin neden çalışmıyor bir problemimi var eğer yoksa çok saçma sen bebğini bırakıp çalışıyorsun herşeyi sen yapıyorsun eşin parayı onlara veriyor ohh ne ala vallaha ozaman sende çık işten şartlar eşit olur yaa tövbe tövbe ne insanlar var kardeşide utanmadan her ay alıyormu parayı burs gibi.Laf vursan önlerinde belki utanma belası istemez bundan sonra.

Canım ben zaten yazımı düzelttim yukarda yazdığını görmemişim eşinin kardeşine para verdiğini eltin neden çalışmıyor bir problemimi var eğer yoksa çok saçma sen bebğini bırakıp çalışıyorsun herşeyi sen yapıyorsun eşin parayı onlara veriyor ohh ne ala vallaha ozaman sende çık işten şartlar eşit olur yaa tövbe tövbe ne insanlar var kardeşide utanmadan her ay alıyormu parayı burs gibi.Laf vursan önlerinde belki utanma belası istemez bundan sonra.[/QUOTE]

tabi alıyo sigortasını bile benim akıllı yatırıyo.eltim olacak çalışmam diyo.kocasıda zaten çalışmasına karşı. benim eşimin akıllanması lazım ama oda çok zor güya abilik yapıyo akıllı.

Bu erkekler hep böyle ya sonradan iyi bir karşılık görüyorlar yardım ettiklerinden akılları başlarına geliyor ama çok geç oluyor bizi çok yıpratıyorlar.Bence sen alışverişi filan yapma bakalım bir ay ne olacak benimde kardeşim istedi ona verdim de.

ay canım senle baya ortak noktamız varmış dünde biz maddi durumlar yüzünden tartıştık bana diyo ki sen çalışıyorsun paran var ama kardeşlerimin hanımları çalışmıyo o yüzden para yollarmış bende bıktım artık valla sanki onlar çalışamıyo bende sinirlendim ben 4 yıl okul okudum tabi çalışacam dedim kimseye muhtaç olmam inşallah çok şükür dedim

aynen ya benim eşimin lafıda böyle onun eşi çalışmıyo geçim kaynakları yok başka.banane diyorum eli tutuyo ayağı tutuyo gitsin çalışsın evlendiklerinde çalışıyodu sonra bıraktı hanım.kendi sigortasını bile yatırmıyo kardeşininkini yatırıyo sebebide bizim evde benim sigortam varmış yetermiş bi tane.offffff yine sinir tepeme çıktı:)))

:sürekli benden para istemeside sinirime dokunuyo.bilmiyorum ne olacak böyle(((50:

sizden neden sürekli para istiyor belkide soğuma nedeniniz budur yukarda yazmışsınız yeni gördüm ben bile sinir oldum bırakın sizi sizde çıkın işten belli süreli tabi gezin tozun bakalım ne olacak ben eşime para versem almaz annemin verdiği harçlığa bile sinirleniyor ben sana para vermiyomuyumda sen dileniyosun diye bence böyle olmalı

Son düzenleme:

madem öyle canım sende eşine blöf yap.eltin gibi sende işi bırakıp çocuklarına kendin bakacağını söyle.ne diyecek bakalım.

madem öyle canım sende eşine blöf yap.eltin gibi sende işi bırakıp çocuklarına kendin bakacağını söyle.ne diyecek bakalım.

onuda yaptım.biliyorum senin işten çıkmayacağını diyo.bide çok utanıyorum ama altın yumurtlayan tavuğum benim der bazen bana.offf çok sinir olurum ona ozaman işte(( kızlar abartmıyorum bazen işden gelirken yapmam alışverişi ararım şunu al bunu al diye tamam der eve geliyim kartını ver gider alırım der((((

bir süre ücretsiz izin alamazmısın

aslında karı-koca arasında senin paran benim param davasına çok kızarım ama eşinin yaptığı hiç hoş değil.sen 2 çocuğunla çalışıp para kazanıyorsunda eltin ne sebeple çıktı işten,ayrıca senin çocuklarına kim bakıyor

Son düzenleme:

çok uğraştım ücretsiz izin için ama alamadım eltim çalışmak istemiyomuş zaten kocasıda çalıştırmazmış.benim çocuklara annem bakıyo.bende ilk başta senin paran benim param yapmadım ama baktım kullanılıyorum konuşmaya başladım şimdide soğudum eşimden her yaptığı batmaya başladı

madem kaynın çalıştıramazmış sende çalışma diyesim geliyor ama zor biliyorum.çocuklarına baktığı için annene para vermiyorsundur.senin yerinde olsam bakıcı tuıtar en azından annemin rahat etmesini sğlardım

doğru söylüyorsun bari annemi rahat ettireyim haklısın.

Valla yorumları okudum bende kriz derecesinde sinir oldum puffffffff
çok yanlış yaa eltin senden değerlimi ne o sedeften mi kırılırmı çalışınca eğer öyleyse sende öyle davran
zaten böyle çıt kırıldı olanlar yani aslında sömürücü tarzında olanlar sadece eşleri çalışırr maşşallah ama hiçç bişeyi eksik olmayanlar varya daha değerli olurlar.Anneciğimde çok yıprattı kendini babam bakmazdı doğru düzgün bize şimdi noldu babam anneme güvenerek hala el atmaz bize olan anneme oldu çöktü canım benim (((

Bende yorumları baştan sona okudum.Kötü düşünmek istemiyorum senide farklı yönlendirmek istemem ama eve geliş gidiş saatlerinde telefon olaylarında falan gözüne çarpan oluyormu belki kardeşini kalkan olarak kullanıp senin haberin olmadan başka yerlere harcama yapıyordur seni üzmek için söylemiyorum sadece bi fikir okadar kırılma olurmu

bende okudum yorumları o geldi aklıma bnmde kıyamam cnm ya ALLAH yardımcın olsun inşallah

canım benim kırılmam.aklıma oda geldi ama eltim söylüyo açık açık abim bize yardım etmese ben şunu alamazdım felan diyodu küsmeden önce.zaten işden eve evden işe yapıyo yinede bilmem artık.para konusu açılıncada ooooooo bi ton laf söyler senin paran kıymetli der bilmem ne der yaptıklarım hep unutulur.yaa ben kaç aydır üstüme başıma bişey alamazken eltim gitmiş evine 800 tlye halı almış.

valla deli oluyorum millet rahatı için çalışmayacak keyif yapacak, siz hem çalışacaksınız hem sıkıntı yaşayacaksınız.. ben olsam ben de soğurdum haklısın.

yapabiliyorsan, artık çocuklarıma bakmak istiyorum de işi bırak.

yada diğer bir şey; ev araba alın. krediyi siz ödeyin. eşiniz eve baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…