bilmiyorumki canım ya.sanki beni kullanıyomuş gibi geliyo.sanki artık beni sevmiyomuşda sadece öylesine dokunacakmış öpecekmiş gibi geliyo bende onun yanında uyumak istemiyorum bebeği bahane edip gidiyorum.üzülüyorumda kendimi zorluyorum eskisi gibi olalım diye.bakalım geçer belki.
sadece annem olsun yanımda:))) başka kimseyi istemiyorum.ama aklıma takılan artık eşimde eskisi kadar pek yanıma gelmiyo yani oda artık beni istemiyo sanki.şimdide kuruntular başladı acaba diyorum acaba başkasımı var. offff ne biliyim iyice delirdim
eskiden bende takmazdım ev kiraydı kirayı veriridim mutfak masrafını hallederdim faturaları öderdim oda dükkandan kazandığını kardeşine veriyomuş bunu duyunca sinirim zıpladı.bide bebek olunca iyice battı yaptıkları.kaç kere konuştum ama onların başka geçim kaynakları yok diyo bana yaaaa delirtiyo beni((((
evet galiba buda beni soğutan sebeplerden.çünkü kendiside kardeşiyle aynı iş yerinde çalışıyo yani dükkan var.ama benim eşim kazandıklarını eşit paylaşmayıp kendine sigara parası alıp gerisini kardeşine veriyo.sebebide ben çalışıyomuşum onun eşi çalışmıyomuş.markette alışveriş felan yaparken kasaya gelince çıkar gider((( ben kalırın sap gibi.kadınmıyım erkekmiyim bilemedim ((((
ay canım senle baya ortak noktamız varmış dünde biz maddi durumlar yüzünden tartıştık bana diyo ki sen çalışıyorsun paran var ama kardeşlerimin hanımları çalışmıyo o yüzden para yollarmış bende bıktım artık valla sanki onlar çalışamıyo bende sinirlendim ben 4 yıl okul okudum tabi çalışacam dedim kimseye muhtaç olmam inşallah çok şükür dedim
:sürekli benden para istemeside sinirime dokunuyo.bilmiyorum ne olacak böyle((( 50:
aynen ya benim eşimin lafıda böyle onun eşi çalışmıyo geçim kaynakları yok başka.banane diyorum eli tutuyo ayağı tutuyo gitsin çalışsın evlendiklerinde çalışıyodu sonra bıraktı hanım.kendi sigortasını bile yatırmıyo kardeşininkini yatırıyo sebebide bizim evde benim sigortam varmış yetermiş bi tane.offffff yine sinir tepeme çıktı:)))
madem öyle canım sende eşine blöf yap.eltin gibi sende işi bırakıp çocuklarına kendin bakacağını söyle.ne diyecek bakalım.
onuda yaptım.biliyorum senin işten çıkmayacağını diyo.bide çok utanıyorum ama altın yumurtlayan tavuğum benim der bazen bana.offf çok sinir olurum ona ozaman işte(( kızlar abartmıyorum bazen işden gelirken yapmam alışverişi ararım şunu al bunu al diye tamam der eve geliyim kartını ver gider alırım der ((((
bir süre ücretsiz izin alamazmısın
aslında karı-koca arasında senin paran benim param davasına çok kızarım ama eşinin yaptığı hiç hoş değil.sen 2 çocuğunla çalışıp para kazanıyorsunda eltin ne sebeple çıktı işten,ayrıca senin çocuklarına kim bakıyor
çok uğraştım ücretsiz izin için ama alamadım eltim çalışmak istemiyomuş zaten kocasıda çalıştırmazmış.benim çocuklara annem bakıyo.bende ilk başta senin paran benim param yapmadım ama baktım kullanılıyorum konuşmaya başladım şimdide soğudum eşimden her yaptığı batmaya başladı
madem kaynın çalıştıramazmış sende çalışma diyesim geliyor ama zor biliyorum.çocuklarına baktığı için annene para vermiyorsundur.senin yerinde olsam bakıcı tuıtar en azından annemin rahat etmesini sğlardım
doğru söylüyorsun bari annemi rahat ettireyim haklısın.
Bende yorumları baştan sona okudum.Kötü düşünmek istemiyorum senide farklı yönlendirmek istemem ama eve geliş gidiş saatlerinde telefon olaylarında falan gözüne çarpan oluyormu belki kardeşini kalkan olarak kullanıp senin haberin olmadan başka yerlere harcama yapıyordurseni üzmek için söylemiyorum sadece bi fikir okadar kırılma olurmu
Bende yorumları baştan sona okudum.Kötü düşünmek istemiyorum senide farklı yönlendirmek istemem ama eve geliş gidiş saatlerinde telefon olaylarında falan gözüne çarpan oluyormu belki kardeşini kalkan olarak kullanıp senin haberin olmadan başka yerlere harcama yapıyordurseni üzmek için söylemiyorum sadece bi fikir okadar kırılma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?