- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
evliliğimizin ilk başlarında okadar çok tartışıyorduk ki şiddet,hakaret her türlüsünü yaşadım..Şimdi düzeldi bana karşı farklı davranıyor ama bende ona verecek duygusal anlamda hiçbişey kalmadı..
Eşim şimdi de benden sürekli sevgi ilgi bekliyor güzel sözler bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor kızlar napıcam bilmiyorum inşallah düzelir
evliliğimizin ilk başlarında okadar çok tartışıyorduk ki şiddet,hakaret her türlüsünü yaşadım..Şimdi düzeldi bana karşı farklı davranıyor ama bende ona verecek duygusal anlamda hiçbişey kalmadı..
Eşim şimdi de benden sürekli sevgi ilgi bekliyor güzel sözler bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor kızlar napıcam bilmiyorum inşallah düzelir
Maalesef nereye gitsek eşimin ailesiyle beraber gidiyoruz hatta onlar gelmek istemeseler bile eşim onları da ister..Eşim bana hiç özel hissettirmedi kendimi..Ailesi hep ön plandaydı..Son zamanlarda biraz düzelir gibi oldu ama beni bitirdi bütün bunlar..Şimdi bana sürekli sitem ediyor hiç güzel söz söylemiyosun hep soğuksun diye ama benim içimden hiçbişey gelmiyo zorla arasıra güzel bişeyler söylemeye çalışıyorum işte ama zorla nereye kadar..
Maalesef nereye gitsek eşimin ailesiyle beraber gidiyoruz hatta onlar gelmek istemeseler bile eşim onları da ister..Eşim bana hiç özel hissettirmedi kendimi..Ailesi hep ön plandaydı..Son zamanlarda biraz düzelir gibi oldu ama beni bitirdi bütün bunlar..Şimdi bana sürekli sitem ediyor hiç güzel söz söylemiyosun hep soğuksun diye ama benim içimden hiçbişey gelmiyo zorla arasıra güzel bişeyler söylemeye çalışıyorum işte ama zorla nereye kadar..
İyide bunlari esinle konustunmu?
Bazi seyleri unutamadiginizi söyledinizmi?
Sürekli ailesiyle birlikte degilde ikiniz yalniz kalmak istediginizi.
Akşamları odamızda baş başa kalıyoruz ama ben neden böyle oldum bilmiyorum buz gibiyim eşimle arkadaşım gibi konuşuyorum istemeden oluyor bunlar..Biz birbirimize kavuşmak için ne mücadeleler verdik halbukiHerşey boşa mı gitti bilmiyorum Allah ım yardım et..
Canım kırılan kalp tamir olmaz fakat senin sogumana sebep eşin.
Durumlar düzelmiş ancak eşin hiç bir çaba sarfetmeyip, sadece senden bekliyor.
Bu iş tek taraflı olmaz. Kendisinin de bir şeyler yapması gerek.
Arkadaşlar 1 buçuk senelik evliyim eşimle çok zor bir şekilde evlendik aileler karşı çıktı..Herşeye rağmen engelleri aşıp evlenebildik ama bu süreçte okadar yıprandık ki en güzel yıllarımızı birbirimize zehir ettik..Ben eşimi çok severken bu süreç içinde aniden soğudumve şimdi ona yeterince sevgimi gösteremiyorum haliyle..O da benden ilgi bekliyor sevgi bekliyor ama içimden hiçbişey gelmiyor.. Ne yapmalıyım kızlar biten aşk geri gelirmi??Eşimi tekrar eskisi gibi sevebilirmiyim ((
Ask biter mi?
Bence sen hic asik olmamissin asigim sanmissin ama sadece sevmissin!
Ask oyle birsey ki ne olursa olsun canin yana yana sevmeye devam edersin hic pes etmeden. Gun gelir kendinden nefret edersin sana yaptiklarina ragmen hala ona asik oldugun icin.
Evliligi yikmak cok kolay ama kurmasi zor seninde bildgin gibi. Sabret insaALLAH sabrinla saygi gelir sonrasindada sevgi kacinilmaz olur.
Evlenmeden önce 4 yıllık beraberliğimiz oldu ve bu süreçte de beni çok üzerdi..Ama kalbim kırıla kırıla onu sevmeye devam ettim..Herkese karşı onu savundum..Ozamanlar bitmemişti ama şimdi bazı şeyleri taşıyamıyorum galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?