Eşimden Soğudum:(

mutluaskyoktur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
203
3
26
Balıkesir
Arkadaşlar 1 buçuk senelik evliyim eşimle çok zor bir şekilde evlendik aileler karşı çıktı..Herşeye rağmen engelleri aşıp evlenebildik ama bu süreçte okadar yıprandık ki en güzel yıllarımızı birbirimize zehir ettik..Ben eşimi çok severken bu süreç içinde aniden soğudum ve şimdi ona yeterince sevgimi gösteremiyorum haliyle..O da benden ilgi bekliyor sevgi bekliyor ama içimden hiçbişey gelmiyor..Ne yapmalıyım kızlar biten aşk geri gelirmi??Eşimi tekrar eskisi gibi sevebilirmiyim((

Askinizin bittigini sanmiyorum sadece yasadiklarinizdan dolayi böyle düsünuyorsunuz.
Esinizle güzel bir tatil yapma sansiniz varmi.
Herkesten uzak yalniz ikiniz, bakin askiniz nasil alevlenecek. :)

evliliğimizin ilk başlarında okadar çok tartışıyorduk ki şiddet,hakaret her türlüsünü yaşadım..Şimdi düzeldi bana karşı farklı davranıyor ama bende ona verecek duygusal anlamda hiçbişey kalmadı..
Eşim şimdi de benden sürekli sevgi ilgi bekliyor güzel sözler bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor kızlar napıcam bilmiyorum inşallah düzelir

inşallah düzelir dediğinize göre sevginiz aşkınız bitmemiştir daha bence:)sizinki eski kötü günlerin verdiği kırgınlık galiba bence de başbaşa bir tatile gitseniz iyi gelr...:)
inş düzelr en kısa zamanda

Hala kayınvalidenle yaşıyorsanız çok zor...

En azından,ev dışında başbaşa zaman geçirmeye çalışın.
Elele,sarmaşdolaş gezin,flört edin.
Eşinin izin durumu müsaitse,imkanınız varsa tatile gidin.
Çok fazla imkana da gerek yok aslında.Şehirdışında 1-2 gün kalacak uygun bir otel bulabilirsiniz.

Canim ins duzelir diyorum. Ama insanin evliliginde yasadiklari hep kaliyormus kalbin bir kosesinde. Gayret edersen yine icin isinir ama tabiii icinde ona sevgi varsa. Sevgin bittiyse ama gercekten bittiyse bidaha isinamazsin. İsinman ayrica zamanla olur zaman en iyi ilacdir.Sana yaptiklari kirginliklarin oldugu icin iste bunlar engeldir ona yaklasmana. Seni anliyorum. Ama esine sigudum deme sakin.

merak etme canım 1 yıldan sonra yoluna girer herşey ben 1 yıl içinde neler yaşadım anlatsam roman olur sıkma canını zamanla yoluna girer inşaallah

Maalesef nereye gitsek eşimin ailesiyle beraber gidiyoruz hatta onlar gelmek istemeseler bile eşim onları da ister..Eşim bana hiç özel hissettirmedi kendimi..Ailesi hep ön plandaydı..Son zamanlarda biraz düzelir gibi oldu ama beni bitirdi bütün bunlar..Şimdi bana sürekli sitem ediyor hiç güzel söz söylemiyosun hep soğuksun diye ama benim içimden hiçbişey gelmiyo zorla arasıra güzel bişeyler söylemeye çalışıyorum işte ama zorla nereye kadar..

Son düzenleme:

O zaman biraz talepkar olabilirsin.Madem eşin ilgi,övgü istiyor,sen de başbaşa olmak istediğini söyle.
Başbaşa olmayınca çift olduğunuzu unuttuğunu söyle mesela.Eskisi gibi beraber gezmek,el ele göz göze olmak istediğini...
Hazır eşin sitem ediyorken,sebebini söyle,çözümü sun.
Sürekli ailenle dipdibeyken sevgili gibi davranamıyorum diyebilirsin.

İyide bunlari esinle konustunmu?
Bazi seyleri unutamadiginizi söyledinizmi?
Sürekli ailesiyle birlikte degilde ikiniz yalniz kalmak istediginizi.

Akşamları odamızda baş başa kalıyoruz ama ben neden böyle oldum bilmiyorum buz gibiyim eşimle arkadaşım gibi konuşuyorum istemeden oluyor bunlar..Biz birbirimize kavuşmak için ne mücadeleler verdik halbuki Herşey boşa mı gitti bilmiyorum Allah ım yardım et..

ailelerin karsı çıktıgı evlilikler bi yerde hep patlak verio bunu gördüm ben genelde..insallah düzelirsin eşine karsı..brz basbasa kalmaya ihtiyacınız var bencede

İyide bunlari esinle konustunmu?
Bazi seyleri unutamadiginizi söyledinizmi?
Sürekli ailesiyle birlikte degilde ikiniz yalniz kalmak istediginizi.

Eşimle konuştum kaçkere bende aynı şeyleri yaşadım diyor ama benim sevgisizliğime çok üzülüyor..Ailesi artık bana eskisi kadar koymuyor diyorumya o günler geride kaldı sanki...Sanki artık başbaşa kalmak bile içimden gelmiyor..Yani tamamen hiçbişeyden zevk almaz oldum ve eşimde sürekli bana kırılıyor soğukluğumdan dolayı..Yeniden ısınmak için ne yapabilirim sizce??

Yatak odasında başbaşa kalmak yeterli değil.
Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil.Evet önemli ama herşey değil.İnsan eşiyle herşeyi yaşamak ister.
Ev dışında da gezmek,görmek,yemek,içmek,arkadaşlarla görüşmek vs...
Odaya hapsolmuş evlilik olmaz.
Karı koca olarak sadece cinselliği paylaşıyorsanız mutsuz olursun.
Üzgünüm ama eşin,sadece odaya girince sana ilgi gösteriyorsa,cinsellik beklediğindendir.
Bir kadın,gün boyu ilgi alaka görmeden,evde stres ve baskı yaşarken,gece elbette eşine hoş davranmakta zorlanır.

Canım kırılan kalp tamir olmaz fakat senin sogumana sebep eşin.
Durumlar düzelmiş ancak eşin hiç bir çaba sarfetmeyip, sadece senden bekliyor.

Bu iş tek taraflı olmaz. Kendisinin de bir şeyler yapması gerek.

Eşimden güzel söz duymuyorum tam tersine olumsuz ne varsa söylüyor..Çok çirkinsin,kilolusun vs...Halbuki etrafımdaki herkes beni zayıf bulur güzel bulur..Benim özgüvenimi okşayacak sözler pek sarfetmiyor ne yazıkki..

Ask biter mi?

Bence sen hic asik olmamissin asigim sanmissin ama sadece sevmissin!

Ask oyle birsey ki ne olursa olsun canin yana yana sevmeye devam edersin hic pes etmeden. Gun gelir kendinden nefret edersin sana yaptiklarina ragmen hala ona asik oldugun icin.

Evliligi yikmak cok kolay ama kurmasi zor seninde bildgin gibi. Sabret insaALLAH sabrinla saygi gelir sonrasindada sevgi kacinilmaz olur.

Evlenmeden önce 4 yıllık beraberliğimiz oldu ve bu süreçte de beni çok üzerdi..Ama kalbim kırıla kırıla onu sevmeye devam ettim..Herkese karşı onu savundum..Ozamanlar bitmemişti ama şimdi bazı şeyleri taşıyamıyorum galiba..

İlişkiniz hep sizin ona ilginizle devam etmiş, o en baştan size karşı oldugu gibiymiş,
Sanırım siz bunu yeni anlamışsınız...

Çocuk yoksa hiç zorlamanın anlamı da yok o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…